Buna ziua , o intrebare , cum se poate lamina s-au intarii coca unei barci din fibra de sticla ( coca este foarte subtire se vede lumina prin ea ), am vazut ca majoritatea o lamineaza cu kevlar s-au carbon , se poate face acest lucru acasa , de cineva fara prea multa experienta in ale laminarii
Multumesc :drinks:
Pagina 1 din 1
Laminare Coca barca
Postat 19 February 2011 - 11:29 AM
Salut!
Da.Se poate lamina.Depinde de diminsiunea cocii.Nu inteleg insa de ce ai pune kevlar.Vrei cumva sa faci tese balistice pe ea?In plus s-ar putea sa nu gasesti atat de usor pe piata.
La fibra de carbon din cate cunosc eu iti trebuie foarfeca speciala de taiat.
Deci cea mai buna solutie care o recomand este fibra de sticla aplicata in cate straturi doresti pana ajungi la grosimea si greutatea care doresti.Se poate lucra si acasa,dar intr-un spatiu bine aerisit.Rasina poliesterica folosita degaja niste gaze destul de toxice.
Da.Se poate lamina.Depinde de diminsiunea cocii.Nu inteleg insa de ce ai pune kevlar.Vrei cumva sa faci tese balistice pe ea?In plus s-ar putea sa nu gasesti atat de usor pe piata.
La fibra de carbon din cate cunosc eu iti trebuie foarfeca speciala de taiat.
Deci cea mai buna solutie care o recomand este fibra de sticla aplicata in cate straturi doresti pana ajungi la grosimea si greutatea care doresti.Se poate lucra si acasa,dar intr-un spatiu bine aerisit.Rasina poliesterica folosita degaja niste gaze destul de toxice.
Catalin
0722634840
0722634840
Arata acest topic
Pagina 1 din 1