judetul VASLUI Mistral
Postat 13 February 2011 - 08:28 PM
ce mai mare problema sint materialele care aici in Barlad sint foarte greu de procurat ,ma poate ajuta cineva cu adrese unde as putea procura cele necesare??????acum am terminat cu coastele si chila dar nu gasesc sipci pentru acoperirea lor am incercat sa caut furnir dar nici de acela nu am gasit nu mai zic de balsa sau alta esenta .va rog sa ma ajutati cu ceva adrese, sau daca e cuneva in zona cu care as putea face schimburi de idei
Postat 14 February 2011 - 10:06 PM
La ce lucrezi ?
Pentru baghete, vezi la Keops (atelierul de tamplarie din spatele fostului cinema Victoria, pe malul Cacainei). Mie mi-au taiat din dulap de tei, de 4 cm grosime, "fasii" de 1.5 - 2 mm, la circular. Mai departe, eu le tai acasa cu un cutter la latimea care imi trebuie. Folosesc un profil metalic cu o lungime de aprox. 1 metru, cumparat de la un magazin de materiale de constructii. Sau rigla de metal, dar e mult mai scumpa...
Postat 14 February 2011 - 11:27 PM
In fine...din cauza programului (ajung de la servici pe la 18:30 si uneori la 19:00) lucrul mergea greu, iar acum m-am oprit de tot din cauza altor prioritati. Pana in luna mai, pauza la modelit...
Asta e statica.
RC...va fi herringsdorf coaster/volgast de pe freeshipplans.
Postat 15 February 2011 - 05:02 PM
Nu vreau sa ofensez posesorii sau cei carora le place. Este doar despre preferintele mele.
Multumesc.
Postat 23 February 2011 - 05:25 PM
marianturcu, la 22 February 2011 - 11:11 PM, a spus:
Salut.
Incearca la Betania (la pocaiti, cum le zicea lumea, langa liceul Complex).Daca ai noroc, s-ar putea sa gasesti si lemn de esente alese (eu cu ani in urma am gasit mahon...)
Aceasta postare a fost editata de dreammer54: 23 February 2011 - 05:28 PM
Postat 25 February 2011 - 01:32 PM
stelian, la 25 February 2011 - 07:29 AM, a spus:
Uita-te la machete F4C la Stuka lui Gicosu si ai sa vezi poze din viitor - un fel de "Dupa 20 de ani" in varianta modelistica, nu Dumas. Pe langa alea, astea cu 2009 nu-s mare lucru.
Pa, tati.
Postat 11 June 2011 - 06:37 AM
marianturcu, la 13 February 2011 - 08:28 PM, a spus:
ce mai mare problema sint materialele care aici in Barlad sint foarte greu de procurat ,ma poate ajuta cineva cu adrese unde as putea procura cele necesare??????acum am terminat cu coastele si chila dar nu gasesc sipci pentru acoperirea lor am incercat sa caut furnir dar nici de acela nu am gasit nu mai zic de balsa sau alta esenta .va rog sa ma ajutati cu ceva adrese, sau daca e cuneva in zona cu care as putea face schimburi de idei
In Iasi,mai aproape.Este un magazin in zona Podul Rosu,la parterul unui bloc de 10 etaje.