Revitalizez acest topic pentru a prezenta cateva noutati care sunt convins ca nu o sa placa, dar nu am ce face, asta e realitatea, si o vezi altfel cand ai telemetrie.
Ma astept sa fiu atacat de cei care ma cunosc si ma ironizeaza deja ca "fan" anti-Spektrum, dar o astfel de atitudine nu ar demonstra decat copilarie...
De aproximativ 3 ani de zile avem un nou coleg din Germania, de categorie mult mai grea decat noi, care a adus un "suflu" nou in Craiova cu cele 3 jeturi care le poseda, printre alte avioane de gabarit si dotare cum nu prea eram obisnuiti. Influenta lui nu va dispare odata cu plecarea in curand din Craiova - este venit cu echipa Ford care se ocupa de transformarea Daewoo in Ford - deja a insamantat acest microb cam costisitor, si vom avea in curand doi noi proprietari de jet cu turbina.
In toamna trecuta Dirk a fost selectat printre cei care vor testa DX10T si a primit un exemplar gratuit in acest scop. Am avut-o in mana, frumoasa nimic de zis, as putea totusi carcoti ceva la capitolul ergonomie si calitatea plasticului din ea, dar per total mi-a placut. Nu am avut voie sa o fotografiem ! Iar sa vorbesc despre ea asa, "pe uscat", nu avea haz...
In urma consultarii cu colegii de la academia de piloti jet din Berlin, unde Dirk este acreditat ca pilot, a fost luata hotararea unanima sa nu se foloseasca jeturi cu turbina pentru teste, sistemul fiind considerat prea riscant. Testele ulterioare care s-au desfasurat de-a lungul toamnei au aratat ca a fost o hotarare inteleapta.
Testele au constat in instalarea receptorului pe diverse platforme usoare, pana in 2 kg, majoritatea electrice spuma, si parca un singur termic, si zburat pur si simplu. Datele de telemetrie se inregistrau pe un SD card in statie si erau trimise spre analiza la Spektrum, nimic mai mult.
Inregistrarile au aratat printre altele ca sistemul RF Spektrum continua sa fie unul dintre cele mai slabe, daca nu cel mai slab la ora actuala. Pe raza unui aerodrom cu pista de 800m, dar vizual as estima ca nu s-a iesit din 3-400m LOS, la fiecare zbor au fost intre 5 si 10 caderi totale de semnal, in care avionul a zburat fractiuni de secunda in failsafe hold ! Si una dintre platforme a fost un hotliner wow hype, inregistrat pe radar laser cu 120km/h !
Nu e vorba ca serie zero, nemamaturizat, prototip etc... sistemul RF a fost un DSMX de serie, acelasi ca pe orice Spektrum. De fapt pentru cine nu s-a prins inca DX10T este varianta tray de DX8.
Ca urmare Dirk a hotarat sa scoata la vanzare sistemul primit pentru teste, si sa ramana mai departe pe Graupner MC24 cu sistem RF ACT dual.
Cei care (mai) sunt interesati il pot contacta pentru un pret bun :mellow: Daca il contactati PM in urmatoarele 3 zile, cred ca il pot aduce la RR.
Aceasta postare a fost editata de renatoa: 23 April 2012 - 09:40 AM
... cu picioarele pe pamant ...