Salutare, ce parere aveti despre acest regulator?http://www.sierra.ro/Regulator-electronic-Navo-Dublu-5-17-V--150-A-p4550p.html
Pagina 1 din 1
Pareri regulator
Postat 06 February 2011 - 07:15 PM
Eu sunt newbie in navo. Am pus si eu ochii pe el pentru proiectul de sezon, atras de pret. Vad ca lucreaza cu un curent mare si asta trebuie sa fie bine. Ar fi interesanta opinia cuiva care l-a folosit. Probabil ca se recomanda completarea cu un BEC de 5 A sau.. nu. Eu as prefera sa "nu". Tot din ratiuni de costuri. Succes!
Postat 07 February 2011 - 06:55 AM
silviurares, la Feb 5 2011, 12:45 PM, a spus:
Salutare, ce parere aveti despre acest regulator?http://www.sierra.ro/Regulator-electronic-Navo-Dublu-5-17-V--150-A-p4550p.html
La banii aia si pentru 2 motoare nu mi se pare chiar ok,una scrie alta este,uitete la cel pentru un singur motor si ai sa vezi ca este dublu ca si pret fata de acesta.
Postat 07 February 2011 - 09:39 AM
Si pe mine ma batea gandul la unul pentru Smit Rotterdam, dar am sunat la departamentul service al firmei care il comercializeaza si am cerut cateva detalii despre el.
Este un simplu regulator dar cu 2 iesiri pentru motoare.Nu este un regulator dublu propriu-zis.Adicatelea nu poti rula cu 2 motoare separat, decat impreuna.
La un catamaran de plantat(daca vrei sa carmeasca din motoare) de exemplu nu se preteaza.
Ca si curent sustinut,sincer, nu stiu ce sa zic.Eu am incercat si Graupner-ul Navy V30R si nu am fost multumit de el.Nu avea un mers constant.Tot vestitele Rookie sunt cele mai fiabile.
Este un simplu regulator dar cu 2 iesiri pentru motoare.Nu este un regulator dublu propriu-zis.Adicatelea nu poti rula cu 2 motoare separat, decat impreuna.
La un catamaran de plantat(daca vrei sa carmeasca din motoare) de exemplu nu se preteaza.
Ca si curent sustinut,sincer, nu stiu ce sa zic.Eu am incercat si Graupner-ul Navy V30R si nu am fost multumit de el.Nu avea un mers constant.Tot vestitele Rookie sunt cele mai fiabile.
Catalin
0722634840
0722634840
Postat 07 February 2011 - 10:33 AM
NAVOMARIUS, la Feb 7 2011, 06:55 AM, a spus:
La banii aia si pentru 2 motoare nu mi se pare chiar ok,una scrie alta este,uitete la cel pentru un singur motor si ai sa vezi ca este dublu ca si pret fata de acesta.
Explica de ce ai facut aceasta afirmatie. Daca nu poti, te rog sa nu te mai bagi sa denigrezi un produs industrial si sa promovezi produsul bricolat de altcineva. Lasa-l pe respectivul sa si le promoveze singur.
E valabil si pentru Stelian.
Si pe topicul cu legarea luminilor la un switch electronic, in loc sa-i raspunzi celui care a intrebat cum se realizeaza acest lucru, l-ai indemnat sa cumpere un switch manufacturat la care ar fi primit indicatii de la vanzator. Indicatii sunt si in pachetul switchului industrial dar asta ai omis s-o spui.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1