Modelism - RHC Forum: Clubul RHC - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Clubul RHC

#1 Useril este offline   Andrei 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 562
  • Inregistrat: 15-March 02

Postat 12 February 2003 - 04:55 PM

Stimati modelisti

Dupa cum stiti faza de constituire legala a clubului sportiv RHC a intrat in linie dreapta de luni 10. feb.2003.
Acum sintem in plin proces de obtinere a hotaririi judecatoresti de infiintare.
In timpul scurs de la anuntul de infiintare a clubului si pina astazi am primit multe mesaje de la voi care ne-au aratat ca obiectivele clubului si nu in ultimul rind intentiile noastre au fost gresit intelese. Acest fapt se datoreaza exclusiv unei lipse de comunicare coerenta intre RHC si membrii acestei comunitati. Ne asumam responsabilitatea acestei greseli si apelam la intelegerea voastra.
Incerc in rindurile de mai jos sa clarific citeva din probleme:
1 ) Clubul RHC nu isi doreste scindarea modelistilor in cercuri de interese ci se doreste a fi un cadru legal in care toti modelistii nelegitimati inca sa se adune si sa poata participa la competitiile nationale organizate de FRMd. In acelasi spirit CS RHC va reprezenta interesele voastre in fata comisiilor de specialitate de la FRMd si va vota, in conditiile legii, in apararea acestor interese. Prin interese ma refer la interesele sportive (regulamente, competitii...) si nu interese economice.
2) Patrimoniul CS RHC va fi folosit exclusiv pentru dotarea cu modele si statii ce vor fi oferite spre utilizare membrilor sai care au pasiune si talent dar nu au inca posibilitati financiare. Din pacate fara bani nimic nu merge si modelismul nu este un sport ieftin. Noi ne-am gindit ca CS RHC, un club privat puternic, va putea apropia de acest sport si pe cei care altfel nu si-ar putea permite financiar. Pentru a atinge acest obiectiv vom lupta cu totii sa obtinem sponsorizari, firma RHC dorind sa fie un sponsor important in aceasta ecuatie.
3) Clubul nu este constituit numai din membrii fondatori!! Acestia sint cei care au subscris capitalul initial si au semnat actele la notariat. Este constituit in aceasi masura din:
a) membrii asociati - cei care dupa constituirea CS RHC vin sa ajute moral sau material, cu ORICE suma, la constituirea patrimoniului clubului
b ) membrii de onoare- cei care aduc servicii deosebite clubului
c) membrii sustinatori - cei care adera la scopurile clubului.
4) Clubul RHC va sustine toate ramurile modelismului fara discriminare.
5) Clubul RHC este o forma juridica, o entitate virtuala. Oamenii insa ii vor da substanta reala! Sectiile clubului vor fi conduse de cei alesi prin vot democratic dintre membrii asociati. Adica dintre voi. Echipa RHC (nucleul de modelisti ;) ) este compusa din trei persoane. Fizic nu putem sa le facem noi pe toate si sincer nici nu ne dorim. Acei oameni pe care voi iti veti alege sunt cei care va vor coordona si ajuta.

Acest club nu ascunde interese obscure sau dorinta de profit. Prin statut este o asociatie NON PROFIT.
Clubul RHC este oferit in mod deschis tuturor celor care impartasesc bucuria noastra de a practica acest sport, si vor sa o faca intr-un cadru legal si civilizat.
In speranta ca aceste precizari au mai spulberat din neincredere va asteptam sa fiti partenerii nostrii si in viitor.
Andrei
-- Nu mor caii cind vor cainii --
0

#2 Useril este offline   Big 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1647
  • Inregistrat: 30-May 02

Postat 13 February 2003 - 07:48 AM

Brava la voi si succes!
Uite ca incep sa se miste lucrurile!
Nu pot decat sa ma bucur!

Big Club
FROGS CAN FLY!
0

#3 Useril este offline   Agarici 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 303
  • Inregistrat: 11-December 02

Postat 13 February 2003 - 11:54 PM

Felicitari, domnilor.
Eu unul m-as inscrie in clubul RHC dar momentan activez la Palatul National Al Copiilor din Bucuresti la aeromodelism.
Pe langa aceeasta taxa de mutare (a FRMd) la alt club este destul de piparata. Oricum va urez sa afeti parte de cat mai multe concursuri castigate, ca doar este un sport cu mult mult fairplay.
Eu fac parte din acei oameni care au capul in nori si picioarele pa pamant.
0

#4 Useril este offline   Marinaru 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2989
  • Inregistrat: 20-April 02

Postat 14 February 2003 - 08:45 AM

...putini au inteles gresit (sau n-au inteles) mesajul infiintarii CS RHC!!! Restul sunt sigur ca s-au bucurat cel putin cat mine. Lamuririle sunt oricum binevenite si daca mai exista un dram de indoiala, acum sunt sigur ca a fost spulberat.
JOS PALARIA!
Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
0

#5 Useril este offline   Dom*PROFESOR 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1301
  • Inregistrat: 17-April 02

Postat 18 February 2003 - 12:09 AM

Putem afla numele membrilor fondatori? Vreau sa stim exact pe cine felicitam sau pe cine luam de ""urechi"".
PER ASPERA AD ASTRA!
Live to fly!!!!!
Subiectul JURNAL DE ZBOR este initiat de Dom*PROFESOR la 1 septembrie 2003
0

#6 Useril este offline   pitts 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1966
  • Inregistrat: 08-May 02

Postat 18 February 2003 - 10:13 AM

pentru Dom'profesor: chestia cu felicitarile am inteles-o! Dar pe aia cu luatul de urechi, nu o pricep......Ce fac cei de la RHC e treaba lor, se organizeaza cum cred de cuviinta, este un club privat, etc, samd.....de ce vrei sa tragi de urechi?.....nu mai esti la CSTA?

Si inca o treaba: invitai la Deva pe doritorii de...... "tinichele"......dom'profesor, tinichelele, diplomele si tricourile, organizarea in sine, fac mult mai mult decat platesti matale pe an organizatorului legal (80.000 viza anuala, 80.000 taxa de participare....si cam atat!)

Propuneti voi ca viza anuala sa fie de 30 Euro/senior, taxa de participare sa fie de 30Euro/senior/proba de concurs......si poate primiti tricouri Armani, vaze Gale si medalii de metal pretios.....
Ce zici?

Cu bine.....si cu multa tristete
pitts
No brain, no headache.....
0

#7 Useril este offline   ikonet 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 232
  • Inregistrat: 03-December 02

Postat 18 February 2003 - 01:35 PM

In acest club este vizata si performanta! am o intrebare: daca sunt doar un simplu amator si pt moment nu am in plan sa particip la concursuri, din lipsa de experienta, ce avantaje ash avea facand parte din acest club ca membru cotizant? beneficiez de asistenta, imi pot procura unele materiale necesare prin intermediul clubului in alte conditii sau preturi decat pana acum?
0

#8 Guest_Webmaster_*

• Grup: Guests

Postat 18 February 2003 - 01:54 PM

Momentan nu se va percepe nici o cotizatie, in afara de costurile legitimatiei.
Facilitatile membrilor vor fi stabilite la prima intalnire a Consiliului Director, urmand ca acestea sa fie publicate pe site.
0

#9 Useril este offline   vio_danciu 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 213
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 19 February 2003 - 10:44 AM

Ideia cu clubul privat este buna si as avea si eu o sugestie: puteti face inscrierea direct pe acest site iar plata sa o facem cumva platind ramburs prin posta, moment in care am putea sa primim o parola sau un cod de activare cu care sa intram pe o sectiune privataa site-ului unde sa se gaseasca scheme si detalii ptr care unii doresc bani si mi se pare cinstit sa ceara din moment ce si ei au dat bani pe ele. Sfaturile in schimb trebuiesc date for free ca altfel nu mai e club de amatori, e boutique...
Mie partea de download mi se pare tare saracacioasa sau poate spatiul este insuficient si atunci se poate afisa spre download ceva la cerere, imi trebuie o schema - cineva de la administrare scaneaza si pune pe site...
Asta e parerea mea si asa as fi si eu un membru cotizant, nu am nevoie de legitimatie sa ma mai deplasez dupa ea sa mai trebuiasca sa merg cine stie unde sa platesc cotizatie etc...
0

#10 Useril este offline   st3fy 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 142
  • Inregistrat: 19-January 03

Postat 27 March 2003 - 08:01 PM

ii buna nu :D :D :D :D
0

#11 Useril este offline   ikonet 

• Membru