Sunt pe punctul de a achizitiona un navomodel de nadit. Am gasit doua modele, Skarp S60 si Navigator, ambele comercializate de afish.ro(sonare-navomodele). Estetic Skarp se prezinta mai bine desi toate subansamblele sunt no name, chinezarii dar ok... Celalalt are retelistica si telecomanda Futaba, motor Graupner, nu ma pricep dar am inteles ca-s chestii serioase. Ceea ce ma opresete sa-l achiztionez este faptul ca de motor sau ax se aude un zbarnait, o mica vibratie la mersul in gol(pe apa mai greu la -5 grade), vanzatorul afirmand ca asa face de nou... Asi dori opinia(contra cost) a unui navomodelist din Iasi care cunoaste barcile sau macar subansamblele si care sa faca si eventualele reparatii.
Si inca o intrebare, motoarele Graupner sunt mai zgomotoase decat cele Robbe?
Multumesc
Contact
sirbu_law@yahoo.com, emai/mess sau PM
Ciprian, Iasi
Pagina 1 din 1
Ajutor de la un navomodelist din Iasi
Postat 03 March 2011 - 10:51 PM
Multumita d-lui Dragut (un dragut :D) problema s-a rezolvat, am achizitionat navo linstit, sper sa aiba mana buna 8).
Multumesc comunitatii RHC pentru ca tine alaturi astfel de persoane capabile sa dea o mana de ajutor, total dezinteresat, manati doar de o pasiune.
O seara placuta tutror
Ciprian
PS
Sa nu-l uitam si pe d-nul ipisihi fara sfaturile caruia e posibil sa fi facut o alegere gresita.
Vanzare buna si spor la treaba :p
Multumesc comunitatii RHC pentru ca tine alaturi astfel de persoane capabile sa dea o mana de ajutor, total dezinteresat, manati doar de o pasiune.
O seara placuta tutror
Ciprian
PS
Sa nu-l uitam si pe d-nul ipisihi fara sfaturile caruia e posibil sa fi facut o alegere gresita.
Vanzare buna si spor la treaba :p
Aceasta postare a fost editata de ciprian75: 03 March 2011 - 10:54 PM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1