ZOD, la Feb 1 2011, 02:22 PM, a spus:
RealDesign exagereaza cu CArf. Exagerat de scump si nu au calitati in zbor pe masura pretului. La 500 de euro iti iei avion de lemn de 50 cc care chiar zboara bine .La CArf iti iei o extra de 2.1 m care nu zboara exceptional si costa o idee peste 760 de euro. Materialul e pretentios si e mult de munca la el sa il pui pe picoare. Daca ne indreptam spre 100 cc o sa vezi ca diferenta de pret e si mai mare. asa ca Carf nu cred ca e o varianta buna.
PS : Si da .. la capitolul spume Multiplex Kick ass.. de la impachetare pana la zbor totul la superlativ.
PS : Si da .. la capitolul spume Multiplex Kick ass.. de la impachetare pana la zbor totul la superlativ.
ZOD, tu ai dreptate. depinde ce iti doresti de la model. mie personal mi-a placut Extra de la CARF, zboara mai scale si vine super la aterizare. ceea e pt mine a contat f mult. sunt tare nerabdator sa o pun din nou pe picioare...
nu am avut eu multe modele, dar pot spune asa:
- EXTRA de la http://www.arfmfg.co...ist.aspx?id=820 (cei care fac si pt modeltech si pentru planet-hobby) mi-a placut f mult. un model destul de rezistent la cate a vazut la viata lui.
- de evitat Fly-model.com. desi se pare ca ei fac si pentru nitroplanes.com, se pare ca o mai dau si in bara.
- CARF, modele cu tinuta scale, dar f pretentioase, la cea mai mica greseala... adio model.
din ce am vazut pe la intalniri, Sebart se pare ca e in topul preferintelor (raport calitate pret f f bun), urmat de PilotRC si Extreme Flight. asta valabil pt modele acrobat - 3D. pentru F3A... aici las greii sa vorbeasca.
de la art-tech am avut si cesna (moamaaa ce-mi mai placea sa ma dau cu ea) si yak (un model ce zbura mai mult cum vroia el, nu ce ii spuneam eu sa faca).