navigator, la 09 March 2011 - 10:30 AM, a spus:
Pentru cei ce cauta numarul 2, cel cu dvd: la Piata Romana, la un chiosc din fata bancii Rayfeisen (fosta florarie), erau vreo 6-7 exemplare azi dimineata. In rest, ultimul numar adica 6, era in 5-6 exemplare la fiecare chiosc din zona (sunt pe putin 6), asa ca nu cred ca e cazul sa mai vorbiti de intreruperea aparitiilor.
cozmin.art, nu are sens s-o faci pe ofensatul atata timp cat tu ai fost primul care ai inflamat pe aici cu chestii de genul ca stii mai multe dar fiind secret profesional iti rezervi dreptul sa le tii pentru tine. Deja i-ai iritat pe unii cu asta si poate ca acum culegi roadele.
Iar la faza cu stejarul, daca scriai "invechit" in loc de "matur" era altceva.
Scuze, învechit....
Îmi pare rău că am fost înţeles greşit.
Am deschis subiectele, pentru a-mi da seama cum se pune problema şi ce se vrea de la rezultat. Nu sunt adeptul forumurilor.
În plus n-am ţinut nimic secret pt. mine. La momentul discuţiei unui subiect, am spus ce ştiu legat de cauză.
Secretele şi reţetele pe care le-am învăţat şi îmbunătăţit sunt secrete. În momentul în care le ştiu doi sunt certitudini.
Nu sunt deloc ofensat din contră, am trezit ofensa din alţii. La momentul potrivit am să vin şi eu cu imagini legat de ce fac eu. Am să las ca acestea să vb. în locul meu.
Nu-am ştiut că supăr pe cineva, nu mă laud.
Strâng documentaţie, imagini, planuri, modele,păreri, opinii etc.
Închei prin a spune că întotdeauna arta a născut polemici sau polemicile pe marginea artei a născut idei.
Cu deosebit respect pentru ceea ce faceţi..... unii