navigator, la 19 February 2011 - 08:37 PM, a spus:
Nici nu stiti cat ma bucur cand vad entuziasmul ce a cuprins multi pasionati de constructii de corabii. Am vazut ca s-au cam amestecat corabiile pe aici. Nu stiu daca mai trebuie creat un "group-build" dar sigur ar fi bine ca fiecare sa-si deschida un topic separat in cadrul sectiunii "Nave de epoca". Apoi voi muta postarile ce constituie faze ale constructiei, ce deja au aparut aici, pe fiecare unde-i e locul, sau la indicatiile exprese ale autorilor, care pot sa-mi indice pe PM numarul postarii ce trebuie mutata, indicat in dreapta sus la fiecare post, de exemplu #244 care este numarul acestei postari.
Si acum o veste buna.
Ca sa vedeti ce amploare a luat aceasta pasiune pentru corabii pe care unii comercianti de modelism au observat-o, tocmai ce am primit un mail de la un magazin - reprezentanta de machete germane de plastic din tara, de la care eu am cumparat printre altele si frumoasa corveta Snowberry, prin care ei anunta ca vor sa comercializeze si kituri de corabii din lemn si imi cer sa votez cam ce mi-ar place sa aduca. Preturile kiturilor am vazut ca variaza intre 614 lei si 2059 lei. Dar mai bine gugaliti voi pe pagini romanesti si "Votati care produse v-ar interesa cel mai mult".
Buna seara,
Nu va pot spune in cuvinte ce bucurie mare mi-a adus "vestea buna"
De mai vine de două luni caut un magazin în românia cer sa aibă absolut toate ustensilele şi alte cele de trebuinţă navomodelismului, mai ales pe partea de navomodelism clasic (la cel pe lemn fac referire)
Am o rugăminte, dacă acel magazin se leagă la cap cu machete "la gata", la operele de artă fac referire.
Să ştiţi că şi în românia sunt navomodelişti mai buni decât mellpapa sau alţii care fac înconurul forumurilor din lumea largă.
Pe acestă cale doresc şi eu să laud forumul dvs, care eu în consider foarte bun.
vă multzumesc,
cu respect