Am comis-o si eu. Din greeseala am descoperit si in graba cumparat revista nr 3, foarte impresionat am comandat si cele doua numere anterioare, nu ma pricep la nave dar imi plac corabiile ca aspect.
..Si dupa asta, m-am apucat sa citesc si pe aici. Mare dezamagire! Credeam ca o sa fac corabia in doua-trei luni, nici nu mi-am inchipuit ca trebuie doi ani. Am fost foarte revoltat si de rezultatul costului final dar citind intr-un post anterior o comparatie cu un fumator care plateste aproape tot atat zilnic pentru tigari, mi-am amintit ca nu sunt fumator, deci m-am linistit in ce priveste pretul. Ramane insa problema legata de interes, e vorba totusi de o perioada prea mare pentru achizitionarea kit-ului complet. Preferam sa vina aceste numere oadata la trei zile. O sa urmaresc cu interes acest subiect, fiind prima nava as vrea sa nu o scufund chiar la prima lansare pe apa :rolleyes:
Desi inca nu stiu cum se impacheteaza panzele si nici daca materialul din care sunt facute o sa permita acest lucru prin motorizare, imi surade ideea de a o face rc. Posibil sa trebuiasca compromisuri, poate ar trebui facut ca toata partea superioara sa fie detasabila pentru a permite acces in interior ca va fi sigur nevoie. Cred ca o sa cumpar placaj si scule necesare pentru a multiplica unele din componente care risca sa fie compromise in caz de montare gresita.
Aceasta postare a fost editata de Sir_Vaska: 18 February 2011 - 12:08 AM

Ajutor

Raspuns nou

Citare Multipla