Mad Max, la 13 April 2011 - 09:39 AM, a spus:
Ce sa fac daca sa desumflat roata de la Autorc...... :excl:
Cand o sa te vad si pe tine conducand cu 3 tije de metal in mana si cu operatie de 2 saptamani la mana cu care dai din volan, si cu incheietura distrusa , atunci mai discutam de locuri. Masina a dat clasa totala pe pista celorlalte si sa vazut ce inseamna o masina de rally pursange. Nu te mai caca pe tine.
Masina a fost ceva nou si pentru noi , setari complet diferite fata de petarda cu care mergi tu.
Iti amintesc ca a fost deabia prima etapa, au mai ramas 9 :good:
Cand o sa te vad si pe tine conducand cu 3 tije de metal in mana si cu operatie de 2 saptamani la mana cu care dai din volan, si cu incheietura distrusa , atunci mai discutam de locuri. Masina a dat clasa totala pe pista celorlalte si sa vazut ce inseamna o masina de rally pursange. Nu te mai caca pe tine.
Masina a fost ceva nou si pentru noi , setari complet diferite fata de petarda cu care mergi tu.
Iti amintesc ca a fost deabia prima etapa, au mai ramas 9 :good:
Put your money where your mouth is... daca ma intelegi.
Petarda merge... pacane si i-ai mirosit praful.
Nu este problema mea ca Theo este in recuperare. Trebuia sa pilotezi tu.
Nu ma cac pe mine ca miroase. S-a inventat toaleta.
"Masina a dat clasa totala pe pista celorlalte si sa vazut ce inseamna o masina de rally pursange. "
Cea mai mare baliverna http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/bomb.gif posibila... Este o masina de onroad, nu este rally... a depasit de mult stadiul ala. A dat clasa a 2a, nici macar 4 clase... este praf... in afara de linia dreapta, unde prindea si ea viteza ... si totusi, pe linia dreapta isi spunea cuvantul motorul de onroad... deci tot praf masina. http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/dirol.gif
Ia doua bete si infigele in caroserie in unghi de 45 de grade, macar sa zici ca este troleibuz daca o voi depasi si data viitoare.
Eu ca organizator, nu ti-as da voie sa participi cu ea... Le strici reputatia la radiosistemili aistea....
Aceasta postare a fost editata de Diesel: 13 April 2011 - 10:09 AM