Modelism - RHC Forum: Rachetoplan /RC - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Rachetoplan /RC Un altfel de RC

#1 Useril este offline   Zippo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1077
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 07 November 2004 - 10:31 AM

"Rachetoplan RC = planor rc propulsat de un motor reactiv"_ (anv max 1100,greutate max 300g, motor max 40N/S)
salut> caut niste planuri la un astfel de model si nu gasesc, sau poate niste indicatii. Se aseamana cu planoarele lansate din mina. M-ar interesa pozitia motorului, centru de greutate si presiune, caracteristici...
Modelul tre sa fie destul de solid, pleaca de pe rampa destul de repede, si tre sa fie si stabil sa nu solicite pilotul foarte mult.
0

#2 Useril este offline   MrSpace 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1079
  • Inregistrat: 16-May 02

Postat 07 November 2004 - 01:14 PM

Salut
Din pacate planuri nu am
Da' sunt curios.. faimosul.. extraordinarul.. minunatul.. rachetoclub din Suceava s-a desfiintzat? ca nu cred ca acolo nu gasesti ce vrei!?
0

#3 Useril este offline   Zippo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 November 2004 - 03:32 PM

Ai dreptate MrSpace, dar din fericire eu sunt din suceava si sunt legitimat la club si particip de ceva vreme la campionate.Dar am vrut sa cer si parerea voastra , niste idei nu strica mai ales ca categoria asta este ceva nou si pentru noi.Daca planuri nu sunt atunci putina teorie nu strica.
0

#4 Useril este offline   MrSpace 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1079
  • Inregistrat: 16-May 02

Postat 07 November 2004 - 05:49 PM

Te-as fi ajutat cu drag.. dar eu mereu sunt ajutat de cei din Suceava cand e vorba de rachetomodele :D
0

#5 Useril este offline   D3xt3r_Jr. 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1284
  • Inregistrat: 15-May 04

Postat 19 November 2004 - 04:23 PM

din cate shtiu shi eu intre trebuie nishte micro servouri sau ceva de genu cu care sa actionezi suprafetzele de comanda cred ca centrul de greutate shi de cel de presiune se determina ca shi la o racheta obishnuita inele de ghidaj se pun pe burta(banuiesc ca vrei sa faci ceva in genul navetei americane)itzi trebuie shi un shistem bun de centrare a motorului cat shi unul bun de prindere
daca ai o radiocomanda buna potzi face un sistem care sa evacueze motorul dupa terminare
numa bune shi avetzi grija de voi
Dex(a nu se citi dictionar explicativ :D )

Aceasta postare a fost editata de D3xt3r_Jr.: 19 November 2004 - 04:24 PM

Schimbat Nick in Dexter_Jr ca sa resetam numaru de mesaje
0

#6 Useril este offline   Zippo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 19 November 2004 - 07:18 PM

Ok, am construit un astfel de model si am zburat cu el,am ceva experienta dar incerc sa construiesc unul de performanta. Am gasit niste foto pe net dar foarte putine si as incerca sa-l proiectez eu, poate veniti cu ceva idei cum se lucreaza cu fibra de carbon .
As incerca sa fac o matrita pentru fuselaj, dar cu aripa e ceva mai complicat _tre sa iasa de 60g la anv de 1100mm.Cam greu de scos la asa greutate si ca rezistenta. Din cite stiu strainii lucreaza din depron. ???
HELP MEE!
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu