Pagina 1 din 1
Ungere articulatii sferice Se ung sau nu se ung
Postat 09 January 2011 - 11:02 AM
Zbor de ceva vreme o clona de trex 450 si i-am tot uns articulatiile sferice cu ulei siliconic si cat a fost cald afara nu am avut probleme adica nu au crescut jocurile din articulatii .
Iar acum cand il scot afara intepeneste de frig. Abia se mai misca flybarul.
Am incercat sa spal cu alcool tehnic toate articulatiile dar tot degeaba.
Ce ma sfatuiti?
Iar acum cand il scot afara intepeneste de frig. Abia se mai misca flybarul.
Am incercat sa spal cu alcool tehnic toate articulatiile dar tot degeaba.
Ce ma sfatuiti?
Trex 450, CAP 232, Sharon, yak 54
Postat 09 January 2011 - 12:58 PM
Parerea mea este ca ar trebui sa le schimbi.
Ungandu-le ,indiferent de temperatura de afara nu faci altceva decat sa duci la uzarea lor prematura, mai ales daca sunt plastic-otel sau aluminiu-otel. Tot praful si particulele abrazive din atmosfera se lipesc pe stratul de unsoare si "intra" in cuplaj conducand la abraziuni. Mai rau este ca raman infipte in materialul care este mai moale si isi continua "treaba" nestingherite.
Ungandu-le ,indiferent de temperatura de afara nu faci altceva decat sa duci la uzarea lor prematura, mai ales daca sunt plastic-otel sau aluminiu-otel. Tot praful si particulele abrazive din atmosfera se lipesc pe stratul de unsoare si "intra" in cuplaj conducand la abraziuni. Mai rau este ca raman infipte in materialul care este mai moale si isi continua "treaba" nestingherite.
MC 24 Graupner ACT 2.4, mpx 3300 PROFI
SERIOUS THINKS THAT CAN FLY + A DREAM UNDERCONSTRUCTION
SERIOUS THINKS THAT CAN FLY + A DREAM UNDERCONSTRUCTION
Postat 09 January 2011 - 07:28 PM
Zen, la Jan 9 2011, 07:11 PM, a spus:
Sa le ungi :rolleyes:
ahaaa ! super ! si o luam de la capat !
Sunt dispozitive pentru frezat articulatiile dar .... trebuie sa ai mana caci risti sa le largesti prea mult ! Se vor mai " lasa " dupa cateva zboruri.
Oricum nu le mai unge nici oadata !
Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 09 January 2011 - 07:29 PM
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
Arata acest topic
Pagina 1 din 1