Sint nou in ale computerului si nu prea ma stiu dar doresc sa invat, cine imi poate explica cum pot imprima planurile din format digital pe hirtie la scara care a fost conceput desenu .
Am o imprimanta EPSON STAYLUS C42 PLUS .
Pagina 1 din 1
imprimante
Postat 09 December 2004 - 09:19 AM
Pana acum cred ca ai gasit deja, dar incerc un raspuns. De regula exista posibilitati de setare pentru fiecare lucru de pe acolo. Gasesti in "Printer setings" sau cum s-o chema. De regula daca tiparesti direct din programul in care ai facut desenul se tipareste 1:1. Multe sunt setate sa tipareasca 1:1 sau ai acolo un factor de scara. Sau poti seta sa se scaleze in functie de dimensiunile paginii cu o optiune: "Fit to page" (sau similare). Daca e foarte greu de descoperit, ai cateva variante:
1. posibil sa fii nevoit sa citesti instructiunile de setare si folosire din documentatia imprimantei (carte sau fisier);
2. intri pe pagina web a constructorului imprimantei si gasesti tot ce trebuie acolo;
3. gasesti un site specializat pe periferice de unde poti afla foarte multe si nu numai despre imprimanta;
4. transpiri si testezi toate variantele posibile, privind setarile. Chiar e indicat, sa vezi ce-ti poate imprimanta.
Baga munci!
1. posibil sa fii nevoit sa citesti instructiunile de setare si folosire din documentatia imprimantei (carte sau fisier);
2. intri pe pagina web a constructorului imprimantei si gasesti tot ce trebuie acolo;
3. gasesti un site specializat pe periferice de unde poti afla foarte multe si nu numai despre imprimanta;
4. transpiri si testezi toate variantele posibile, privind setarile. Chiar e indicat, sa vezi ce-ti poate imprimanta.
Baga munci!
Adresa email: bitex25@yahoo.com
Telefon: 0721 385365
Telefon: 0721 385365
Arata acest topic
Pagina 1 din 1