Salut tuturor colegilor de suferinta!
Deschid acest nou topic in "cinstea" colegului nicutzzu care nu stie sa isi achite datoriile si nu mai raspunde la PM-uri.
I-am facut un mic favor in sensul ca l-am ajutat (prin intermediul Postei Romane)si i-am expediat o cutie de chit Pate Ou Bois impreuna cu o diferenta de bani ......... am convenit cu el, doar prin intermediul mailurilor, modalitatea de plata ca sa nu mai fie obligat sa achite taxa de ramburs a banilor, si ...... nici in ziua de azi (au trecut vreo 2-3 saptamani) nu am primit nimic din tot ceea ce am convenit.........deci........ si cu banii dati si cu .......... sunt constient de faptul ca prejudiciul trebuie sa il dau la scadere, dar.......am recurs la deschiderea acestui topic pentru ca......daca mai sunt colegi care vor, ca pe viitor sa il "sprijine", sa stie cu cine are de a face.
Stima colegilor care sunt ok si rusinica celor care sunt ....... nu stiu cum sa o mai numesc.
Pagina 1 din 1
nicutzzu - neserios nu recomand !
Postat 19 March 2012 - 08:39 PM
offf, imi pare rau de ce ai patit ... trist ceea ce se intampla! :lol:
Postat 15 September 2012 - 06:57 PM
Sa nu il uitam si pe marele coleg al nostru care nu a dat niciun semn de viata. Este trist ca avem asa ceva printre noi........cetateni europeni de altfel.
Stima si feriti-va de tzepari !!!
Stima si feriti-va de tzepari !!!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1