Salut!
Iarasi absenta de pe forum si iarasi imi cer scuze ca am promis ca scriu pentru vademecum (scuze ptr marinaru) si ulterior n-am mai dat nici un semn de viata.
Promit ca ma tin de cuvant si intr-o saptamana-doua-trei apar cu un articol care sper sa fie acceptat. Nu stiam ca a devenit asa de activa comunitatea de rachetomodelisti... poate e bine sa incercam organizare de intalniri ca cei de la aeromodele? ce ziceti? ar fi interesant sa ne laudam si noi cu modele si cu poze ca ei http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/smile.gif http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif
Florin
Pagina 1 din 1
Revenire
Postat 19 July 2003 - 02:38 PM
Bine ai venit Migule, ti-am cam dus dorul sa stii!!! :)
Postat 20 July 2003 - 07:50 PM
Salut!:)
pai asta este se mai intampla sa nu ajungi prin anumite locuri desi iti face placere sa vii...
oricum e buna ideea unei intalniri si cum bucurestiul cred ca e un loc destul de bun.. ce ziceti ne vedem pe aici? dar dupa 31iulie-1 august ca pana atunci sunt un pic plecat de pe meleagurile mioritice... cand ma intorc sper sa revin cu ceva inedit (poze si filme in microgravitatie:) cu mandrie spun ca am reusit o echipa de 4 studenti sa fim selectati pentru zbor parabolic la agentia spatiala europeana... asa ca speram sa iasa experimentul ok si sa profitam de secundele de imponderabilitate.. vor fi 30 de parabole a cate 30 de secunde fiecare cu imponderabilitate :) strangeti pumnii :D
in rest sa auzim de bine si astept sa ne vedem cand ma intorc;0
MIG-29
pai asta este se mai intampla sa nu ajungi prin anumite locuri desi iti face placere sa vii...
oricum e buna ideea unei intalniri si cum bucurestiul cred ca e un loc destul de bun.. ce ziceti ne vedem pe aici? dar dupa 31iulie-1 august ca pana atunci sunt un pic plecat de pe meleagurile mioritice... cand ma intorc sper sa revin cu ceva inedit (poze si filme in microgravitatie:) cu mandrie spun ca am reusit o echipa de 4 studenti sa fim selectati pentru zbor parabolic la agentia spatiala europeana... asa ca speram sa iasa experimentul ok si sa profitam de secundele de imponderabilitate.. vor fi 30 de parabole a cate 30 de secunde fiecare cu imponderabilitate :) strangeti pumnii :D
in rest sa auzim de bine si astept sa ne vedem cand ma intorc;0
MIG-29
Arata acest topic
Pagina 1 din 1