Plata Hobbyking
Postat 12 March 2010 - 02:41 PM
Am cont la Paypal activat tot cu card visa atasat de la BCR de vreo 2 luni e facut.
Cand vreau sa cumpar si ma duce pe site la paypal imi da mesajul asta:
Sorry, your payment won't go through. To make it work, you'll need to add money to your account and pay with your PayPal balance.
Daca dau Add funds nu merge.
Voi cum faceti plata la astia de la HobbyKing,
Multumesc anticipat
Postat 12 March 2010 - 03:30 PM
Daca nu, inca nu e verificat cardul si se refuza platile cu el.
2. Sigur ai suma necesara in contul cardului pe care vrei sa il folosesti la plata?
Postat 12 March 2010 - 03:48 PM
protheus, la Mar 12 2010, 03:30 PM, a spus:
Daca nu, inca nu e verificat cardul si se refuza platile cu el.
2. Sigur ai suma necesara in contul cardului pe care vrei sa il folosesti la plata?
A luat acei 1,5 Euro si am activat cardul, cu codul acela de paypal din extrasul de cont.
Suma e sigur pe card de o luna chiar,am verificat iar sunt sunt chiar mai multi cu vreo 6 mil decat trebuie.
Dupa ce plata se face iti apare la chinez imediat ca s-a facut plata sau tre sa mai astepti?
eroarea aia e normal sa ti-o dea?
Postat 12 March 2010 - 05:57 PM
Probabil nu ai inca o istorie in spate si nu are inca incredere sa iti dea drumu la plati prea mari.
Ce suma incerci sa platesti ?
De la ebay o sa te lase cu siguranta sa cumperi. (ebay a achizitionat paypal si sunt mai ingaduitori cu securitatea cand cumperi de pe ebay.)
Imparte comanda de la hobbycity pe mai multe. E posibil pentru inceput sa poti sa plasezi maxim 2 comenzi pe luna.
Trebuie pentru inceput sa cumperi de sume mai mici...ex sub 100USD.
Astea sunt chestii nedocumentate pe site la paypal.
Da-i cautare in google dupa mesajul de la paypal si os a vezi ca e plin internetul de oameni care au patit la fel.
Afecteaza mai mult tarile in curs de dezvoltare si estul europei pentru ca sunt pline de pacalici care au descoperit internetul si fac frauda grupa mare.
Pana la urma o sa reusesti sa faci plati fara probleme, dar pentru inceput ia-o usor.
Aceasta postare a fost editata de alexvid: 12 March 2010 - 05:58 PM
Postat 12 March 2010 - 06:22 PM
alexvid, la Mar 12 2010, 05:57 PM, a spus:
Imparte comanda de la hobbycity pe mai multe. E posibil pentru inceput sa poti sa plasezi maxim 2 comenzi pe luna.
Zice pe undeva intr-un colt de pe site ca la inceput poti plati maxim nuscati dolari pe luna.
Chestia cu ajutatul nu stiu daca e asa de simpla, depinde daca HobbyKing accepta sa livreze pe alt nume/la alta adresa decat cea cu care esti inregistrat la paypal, altfel trebuie sa-l ajuti pe om sa ia si coletul de la posta.
Cel mai bun lucru e sa vorbesti la Hobby King sa spagi plata in mai multe comenzi, dar sa-ti expedieze un singur colet.
Starmax He-162, V-Mar Do-335, Parkzone P-51D ultra-micro
Spektrum Dx7
Postat 12 March 2010 - 07:12 PM
Starmax He-162, V-Mar Do-335, Parkzone P-51D ultra-micro
Spektrum Dx7
Postat 12 March 2010 - 10:10 PM
Pe chinez nu il intereseaza ca ii logat George si plateste Ion, trimite coletul pe adresa care a fost facuta comanda nu pe cea de unde a fost facuta plata.
FPV is not a crime!
Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163
Tel: 0741-931.767
Postat 12 March 2010 - 10:24 PM
casper20, la Mar 12 2010, 10:10 PM, a spus:
Pe chinez nu il intereseaza ca ii logat George si plateste Ion, trimite coletul pe adresa care a fost facuta comanda nu pe cea de unde a fost facuta plata.
Da,asa am facut comenzi de pe Hobbyking pt colegii din Cluj si Zalau( le-am dat contul cardului meu,l-au incarcat cu suma corespunzatoare comenzii,facut plata la vanzator)....am trecut la adresa de livrare ,adresa unuia din localitatile mentionate,si coletul a ajuns fara nici o pb la ei.
Postat 12 March 2010 - 11:07 PM
alexvid, la Mar 12 2010, 05:57 PM, a spus:
Probabil nu ai inca o istorie in spate si nu are inca incredere sa iti dea drumu la plati prea mari.
Ce suma incerci sa platesti ?
De la ebay o sa te lase cu siguranta sa cumperi. (ebay a achizitionat paypal si sunt mai ingaduitori cu securitatea cand cumperi de pe ebay.)
Da-i cautare in google dupa mesajul de la paypal si os a vezi ca e plin internetul de oameni care au patit la fel.
Afecteaza mai mult tarile in curs de dezvoltare si estul europei pentru ca sunt pline de pacalici care au descoperit internetul si fac frauda grupa mare.
Pana la urma o sa reusesti sa faci plati fara probleme, dar pentru inceput ia-o usor.
De acord, si eu am patit cam la fel. Tocmai facusem contul la Paypal de cateva zile si am vrut sa fac o plata de 200 euro si ceva. Mi-a scris pe site la fel, ca nu se poate face plata. Am sunat la Paypal si mi-au zis ca e o masura de precautie, ca e suma cam mare pentru o prima cumparatura, si mi-a dat si solutia : sa mai ASTEPT 24 ORE si sa incerc din nou.... nu vad care era logica, dar a mers....
CMPro YAK-54 (1,3m) fiberglass, 100 g/dm2, OS 91 FX, 5xS3003, MA 14x8
CMPro Transall C-160 (1,85m) fiberglass, 118 g/dm2, 2 x OS 35 AX, 6xS3003, 2xAPC 10x6 cu 4 pale
CMPro Cessna 182 Skylane (1,65m) fiberglass, 109 g/dm2, OS 55 AX, 7xS3003, MA 13x6
Canadair CL-415 (2,05m) fiberglass, 2 x OS 55 AX, 9xS3003, 2 x MA 13x6
Postat 13 March 2010 - 12:34 AM
FPV is not a crime!
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163
Postat 13 March 2010 - 10:50 AM
La inceput a fost mai greu sa il activez (documente de la banca, trebuia sa trimit chestii la paypal sa ma verifice si tot asa)
Am platit de multe ori la inceput (dar sume mai mici de 100 euro) si cand am avut ceva de plata ce depasea suma asta mi-au cerut actele mentionate mai sus.
Cum vanzatorul ma tot presa (luasem ceva de pe ebay) am fost la banca le-am trimis tot felu de chestii ca sa dovedesc ca acel card este al meu (aveam 18 ani pe atunci si poate de aceea erau mai dastrici).
@misumat poate ca ai sunat si au vazut ca ai intentii bune ti-au lasat acest privilegi ca prima plata sa fie mai mare de 100 usd/euro.
@iulian la tine chiar nu inteleg de ce ti se intampla asta.Daca spui ca ai cu 600 ron peste valoarea produsului totul ar trebui sa fie bine.vezi cu limita aceea de 100usd/euro
Incearca sa iei legatura cu ei.
@casper20 esti sigur ca acum 2 zile aveai toti banii?mie mi s-a intamplat de multe ori.Am card special pt paypal in euro si de fiecare data cand vreau sa cumpar ceva ma duc frumusle la banca si depun banii.Acum intra in calcul comisionul, cursul si uneori poti sa ai cu 0.1 euro mai putin decat face produsul si sa nu poti sa platesti.
De multe ori m-am dus la banca sa depun 2 euro.Erra culmea sa ma duc sa cer sa imi puna 0.5 euro in cont
-Associated B7 - buggy 2wd electric
-Associated B74.2 - buggy 4wd electric
-Mugen MTC2 - stock/mod touring electric
-Associated SC6.2 - short course 2wd electric
-Losi SCTE 2.0 - short course 4wd electric
-Mugen MBX7TR - truggy nitro
-Mugen MBX8R - buggy nitro
-Kyosho MR04 - 1/28 box stock
-GLR racing - 1/28 mod
-Garbage collection - Crawler performance scale
[center]Club
C.S.T.A. Bucuresti
Postat 13 March 2010 - 11:19 AM
FPV is not a crime!
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163
Postat 13 March 2010 - 12:07 PM
Iar pe card sunt 2100 LEi.
Probabil asta este explicatia.
Deci care ar fi rezolvarea?
Sa iau ceva mai ieftin intai sau sa despart comanda in mai multe?
Aia de la hobby king accepta sa imi puna in acelasi colet mai multe comenzi?
Postat 13 March 2010 - 12:16 PM
HK, nu stiu daca accepta sa te lase sa faci mai multe comenzi si sa te taxeze la transport ca pentru una singura punandu-le in aceeasi cutie. La cate comenzi au pe zi, e greu sa te intelegi cu ei in prealabil si dupa aceea sa se si intample ce ai vorbit cu ei. E greu de tinut minte si cu engleza ei stau foarte prost....citesc si inteleg doar cuvinte cheie. Trebuie sa vorbesti cu ei cu fraze simple si la obiect.
Aceasta postare a fost editata de alexvid: 13 March 2010 - 12:16 PM
Postat 13 March 2010 - 05:41 PM
alexvid, la Mar 13 2010, 12:16 PM, a spus:
HK, nu stiu daca accepta sa te lase sa faci mai multe comenzi si sa te taxeze la transport ca pentru una singura punandu-le in aceeasi cutie. La cate comenzi au pe zi, e greu sa te intelegi cu ei in prealabil si dupa aceea sa se si intample ce ai vorbit cu ei. E greu de tinut minte si cu engleza ei stau foarte prost....citesc si inteleg doar cuvinte cheie. Trebuie sa vorbesti cu ei cu fraze simple si la obiect.
Imi amintesc ca atunci cand am vorbit cu cucoana aia de la Luxembourg si cautam solutii ca sa pot face plata am intrebat si de asta, daca pot face mai multe plati mai mici.... si mi-a zis ca in nici un caz sa nu fac asa ca e si mai rau. Si mai retin ca nu depindea de ea, a zis ca e un protocol automat al unui calculator si trebuie sa astept inca o zi, ca ea nu are cum sa ma ajute.
CMPro YAK-54 (1,3m) fiberglass, 100 g/dm2, OS 91 FX, 5xS3003, MA 14x8
CMPro Transall C-160 (1,85m) fiberglass, 118 g/dm2, 2 x OS 35 AX, 6xS3003, 2xAPC 10x6 cu 4 pale
CMPro Cessna 182 Skylane (1,65m) fiberglass, 109 g/dm2, OS 55 AX, 7xS3003, MA 13x6
Canadair CL-415 (2,05m) fiberglass, 2 x OS 55 AX, 9xS3003, 2 x MA 13x6
Postat 13 March 2010 - 06:13 PM
Cred ca ti se construieste un profil si capeti un punctaj la ei.
Altfel nu imi pot explica cum m-au alertat la o comanda falsa de 200$, constand in... capsuni !
Nu, nu telefoane Blackberry ;)
Ulterior s-a descoperit ca fusese o scurgere la American Express, la card fusese atacul, nu la Paypal.
Aceasta postare a fost editata de renatoa: 13 March 2010 - 06:14 PM
Postat 13 April 2010 - 08:34 AM
Dar, poti detalia la ce cont te referi, cardurile in Ro in general se fac in lei. Exista si carduri in valuta, dar detinerea unuia este asa de costisitoare incat nu le-am vazut niciodata avantajul... Poate numai daca ti-a facut cineva un card afara.
Postat 13 April 2010 - 09:56 AM
renatoa, la Apr 13 2010, 09:34 AM, a spus:
Dar, poti detalia la ce cont te referi, cardurile in Ro in general se fac in lei. Exista si carduri in valuta, dar detinerea unuia este asa de costisitoare incat nu le-am vazut niciodata avantajul... Poate numai daca ti-a facut cineva un card afara.
Am 2 conturi cu card la BT. Unul in lei si unul in euro. Pe cardul in lei scrie visa electron iar pe celalalt, master card. De ce sunt costisitoare cardurile in valuta? Sunt comisioane mari? Cardurile au fost facute de firma la care am lucrat si am fost oarecum obligat ca sa le fac, pentru a putea primii salariul in lei si diurna in euro. Pe cel in euro nu l-am folosit niciodata. Am retras banii de la ghiseu. Am inteles ca de la bancomat pot scoate doar lei.
Daca tot se face conversia, ma gandesc sa-l folosesc pe cel in lei pentru PayPal.
Aceasta postare a fost editata de soso_ph: 13 April 2010 - 09:57 AM
Postat 14 April 2010 - 09:17 AM
soso_ph, la Apr 13 2010, 10:56 AM, a spus:
Daca tot se face conversia, ma gandesc sa-l folosesc pe cel in lei pentru PayPal.
Nu merita sa te complici oricum cu cel in euro, deoarece rata de schimb paypal ii foarte buna.
Postat 14 April 2010 - 09:27 AM
steli2k, la Apr 14 2010, 10:17 AM, a spus:
Si cand sunt salturi mari de curs, cum au fost zilele astea, paypal nu reactioneaza asa rapid si poti iesi chiar in castig fata de cursul bancilor loco.
De exemplu, luni s-a facut o plata de 90 lei prin paypal care la cursul bancii bancii ar fi iesit la 93 lei :rolleyes: Probabil a mers pe cursul de vineri, fiindca la ei inca nu incepuse ziua bancara.
Aceasta postare a fost editata de renatoa: 14 April 2010 - 09:27 AM
Postat 21 April 2010 - 10:34 PM
Inteleg ca au fost Sarbatorile de Paste dar sa faca coletul 30 de zile pe drum ii cam aiurea, ajungea si daca venea si cu vaporul.
FPV is not a crime!
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163
Postat 21 April 2010 - 10:37 PM
E totul paralizat de o saptamana, de abia azi incepura sa isi dea drumul...
Plus ca, exact cand ai facut comanda era in perioada de anul nou chinezesc, inca 2 saptamani de stat prn depozite.
Nu mai zic sa luati din Anglia, ca devin plictisitor...