Salutare!
Si pentru ca ori de cate ori mai povestim cate ceva, aici la aeromodelism, ajungem la concluzia ca nu suntem decat niste tamplari mai rasariti!!!! Asa ca invit baietii dotati ,chiar bazati, chiar de la NASA sa ne mai aduca pe directia cea buna a aeromodelismului, sa ne reseteze cunostintele de la Casele Pionierilor , sa ne scrie un mic dictionar aici sau la vademecum ,noi sa il facem Biblie, sa il printam, sa il citim ,sa dormim cu el sub cap, sa ne inspiram si sa nu mai gresim!
E necesar ca aerul ,ca balsa si metanolul!!!
Toate cele bune , al vostru mic .... numai scriu ce!
MUGUREL.
PS. Cred ca si Jimmy e asentimentul meu si isi va spune rugaciunea sa se implineasca acest mic dictionar!
Mai in gluma mai in serios chiar trebuie scris! :)
Pagina 1 din 1
Mic dictionar! Poate ne ajuta prietennniii ..de la NASA
Postat 14 December 2004 - 07:13 PM
cred ca doreste "in inglish"
asha mi se pare.
asha mi se pare.
flying is my life...
Postat 14 December 2004 - 07:29 PM
M-as multumi si in chineza numai sa vorbim pe intelesul tuturor si sa nu suparam pe nimeni ,sau sa deraiem de la modelism!
Postat 14 December 2004 - 11:36 PM
apropos, am citit de angajare ca inseamna ce inseamna cand se depaseste unghiul critic...care unghi critic ce e aia? din glosar citire
Boardgame is the future!
Postat 20 December 2004 - 05:01 PM
Alex Baccilu, la 15 Dec 2004, 00:36, a spus:
apropos, am citit de angajare ca inseamna ce inseamna cand se depaseste unghiul critic...care unghi critic ce e aia? din glosar citire
pai incearca sa descarci un manual de la Aeroclubul Romaniei. Documentul meu nu are poze, insa.
Nu mancati de pe jos! Dauneaza grav sanatatii !
Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
Postat 20 December 2004 - 08:16 PM
Pai problema cu dictionarul e alta !
Oricum multumesc caci acest manual e ceva deosebit!
Cu stima !
MUGUREL!
Oricum multumesc caci acest manual e ceva deosebit!
Cu stima !
MUGUREL!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1