zgr_44, la Dec 12 2010, 02:22 AM, a spus:
Sigur ca nu ne ingradeste... Altceva decat legile deja descoperite clar in acest UNIVERS nu mai exista si totul graviteaza in jurul lor... NUUU nu este deloc limitare, ca si cum , copii, asta e fizica are 10 legi, altele nu mai exista , nu va mai chinuiti voi sa descoperiti si altceva caci, clar nu mai aveti ce descoperii
Aici ai exagerat un pic. Totul se invarte in jurul acelor legi, deja cunoscute. Fii linistit ca nu se va mai descoperi nimic. Noutatile sunt la marginea cunoasterii, in apropierea vitezei luminii, in lumea atomilor, a campurilor gravitationale inimaginabile, etc, etc, nu in lumea noastra de zi cu zi.
Chiar si pila minune nu incalca nici o lege. Da un curent extrem de mic si electrozii din aur si platina nu se polarizeaza.
In metrologie se foloseste o pila electrica, numita Element Normal (sau elementul Weston), care da o tensiune constanta ce poate avea precizia pana la a patra zecimala. Si o da zeci de ani. Dar curentul este extrem de mic. Nu incalca nici o lege si nu este energie free.
zgr_44, la Dec 12 2010, 02:07 AM, a spus:
De ce crezi tu ca daca chiar si eu as face motorul asta sa mearga, as fi eu asa baia bun si as spune, uite, dupa ce mi-am spart eu creeri sa fac sa mearga, luati si voi de pomana schema. doar asa sa demonstrez eu ce tare sunt, nu prea cred
Aici, cred, ca este ceva non cuser, parol. Deci tu astepti opinii si solutii de la toti, dar, daca va merge vei pastra totul pentru tine. Parca nu suna frumos.
Aceasta postare a fost editata de dan_mitea: 12 December 2010 - 05:56 AM