AG-74-HESS, la 14 June 2011 - 08:08 PM, a spus:
Ce e aia ``Big-Bang``?
(imi vei da un link spre aprofundare)
Dar intreb: esti sigur ca el chiar a existat in realitate?! Se pare ca si aceasta teorie a inceput sa se clatine.... Apare altceva mai nou, mai smecherie, care sa explice si black energy,dark matter,alea,alea....
Apoi ``totul din nimic`` si ne intoarcem din nou la ``oul sau gaina``, si asa a aparut calusarul (cosmogonic), sau dansul romanesc un pas inainte, doi inapoi.
PS. Postat intru` agonia motorului si perpetuarea lui pana la sfarsitul forumului sau pana posteaza dl.Stephen Hawking.
Vai di miniii!!! Vai di mini. Păi nene Hess, dupa ce că nu ştii, mai scrii şi greşit. Cun sî poati să nu ştii ce iaşte
Big Ben ? Păi tot românul ştie că, Big Ben, iaşte clopotniţa a' mare, ce scoală pe conaşul Charles sî vinî la moşie, în Transilvania.
Di parcă asta nu ar fi fost d-ajuns, mai eşti şi părtalnic. Di parcă, bătuta pi loc ar avea altă născătoare.
Despre bădiţa Stephen ce să zic ? Dat fiind beteşugul său, nu-ndeamnă la taclale pe forum. Dar dacă gîndiţi că poate fi de ajutor, pot pune o vorbă. Mă gîndeam ca, pi la sfîrşitul săptămînii, să-i trimit o plăcintă cu cabac (dovleac). Di trimis o trimit cu conaşul Charles, el şi aşa sî duci la coasă, c-o năpădit buruienile în jurul lui Big. Deci, dacă e de trebuinţă, eu scriu un bilet despre motorul în cauză, şi-l strecor în plăcintă, pe post de răvaş.