Modelism - RHC Forum: Scale RC models - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Scale RC models Modele care imita la detaliu varianta originala

#1 Useril este offline   mogg 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 22
  • Inregistrat: 25-December 10

Postat 25 December 2010 - 07:58 PM

Salut,

Deocamdata nu am nici un fel de cunostinte de RC, m-am uitat doar la cateva clip-uri pe YouTube si am fost impresionat de modelele care imita cat de aproape posibil variantele originale. Am vazut niste camioane de la Tamiya si un Tatra home made care m-au lasat masca. Exista pe acest forum o sectiune dedicata acestui tip de automodele (scale models se cheama, daca nu gresesc) ? De asemenea, mi-ar fi foarte util unul sau mai multe linkuri cu informatii pentru incepatori. As vrea sa inteleg lucruri ca: modul de functionare al unui servo analog si digital, cum se conecteaza un modul Rx la un servo sau la un motor, cum se conecteaza un canal al telecomenzii la o anumita functie, etc.

Multumesc in avans.
0

#2 Useril este offline   Kitty 

• RC Addict
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4563
  • Inregistrat: 11-July 08
  • Interests:RC,Cars.....

Postat 26 December 2010 - 11:14 AM

cei mai priceputi in reproducerea la scara a masinilor,sunt cei de la tamiya,insa si pretul modelelor este destul de maricel

Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
0

#3 Useril este offline   Fanutu 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 752
  • Inregistrat: 10-February 10
  • Interests:aaeromodelism automodelism ciclism electronica mecanica

Postat 28 December 2010 - 05:29 PM

Vezi postareamogg, la Dec 25 2010, 07:58 PM, a spus:

Salut,

Deocamdata nu am nici un fel de cunostinte de RC, m-am uitat doar la cateva clip-uri pe YouTube si am fost impresionat de modelele care imita cat de aproape posibil variantele originale. Am vazut niste camioane de la Tamiya si un Tatra home made care m-au lasat masca. Exista pe acest forum o sectiune dedicata acestui tip de automodele (scale models se cheama, daca nu gresesc) ? De asemenea, mi-ar fi foarte util unul sau mai multe linkuri cu informatii pentru incepatori. As vrea sa inteleg lucruri ca: modul de functionare al unui servo analog si digital, cum se conecteaza un modul Rx la un servo sau la un motor, cum se conecteaza un canal al telecomenzii la o anumita functie, etc.

Multumesc in avans.

salut adauga in lista de mes id fanutu si o sa incerc sa te lamuresc cat pot :lol:

Aceasta postare a fost editata de Fanutu: 28 December 2010 - 05:30 PM

0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu