Pagina 1 din 1
Un automodel electric
Postat 15 November 2010 - 06:13 PM
gaza07, la Nov 15 2010, 05:54 PM, a spus:
Buna.As dori sa achizitionez un automodel electric dar bugetul meu e de maxim 10 milioane.M-am uitat la hpi blitz si la hpi e-firestorm.
Ce mi-ati recomanda?
Ce mi-ati recomanda?
Nu ai precizat nici un detaliu care sa ne ajute sa dam un sfat util.
Asa cum a mai fost pusa intrebarea :
ce clasa, ce tip (buggy , truggy, onroad , truck ...)
ce tip tractiune 2WD - 4WD
......
Masinile care le precizezioua sunt clase diferite
blitz - 1/10 short course
firestorm - 1/10 stadium truck
in clasele aceste sunt multe variante
Postat 15 November 2010 - 10:28 PM
1. Se gasec usor piese de Associated in Romania ?
2. la 980 lei poti cumpara un revo 1/16 de la autorc
3. trebuie ales un model la care se gasesc usor piese pentru ca daca astepti o luna dupa o piesa iti mai piere cheful
4. In aceeasi situatie sunt si eu, doresc un off-road electric pana in 1500 lei ( nu conteaza scara, nici tractiunea, etc ) m-am gandit la Traxxas E-Revo 4X4 VXL 1/16 2.4GHz BRUSHLESS care este fix 1500 lei, deci daca nu gasesc altceva mai bun la acesti bani o sa il cumpar de craciun
5. de 770 lei poti cumpara un XRAY M18MT 1/18 RTR MONSTERTRUCK si iti mai raman bani si de acumulatori
6. poti sa iti alegi de aici un model http://www.autorc.ro...php?cPath=3_117
2. la 980 lei poti cumpara un revo 1/16 de la autorc
3. trebuie ales un model la care se gasesc usor piese pentru ca daca astepti o luna dupa o piesa iti mai piere cheful
4. In aceeasi situatie sunt si eu, doresc un off-road electric pana in 1500 lei ( nu conteaza scara, nici tractiunea, etc ) m-am gandit la Traxxas E-Revo 4X4 VXL 1/16 2.4GHz BRUSHLESS care este fix 1500 lei, deci daca nu gasesc altceva mai bun la acesti bani o sa il cumpar de craciun
5. de 770 lei poti cumpara un XRAY M18MT 1/18 RTR MONSTERTRUCK si iti mai raman bani si de acumulatori
6. poti sa iti alegi de aici un model http://www.autorc.ro...php?cPath=3_117
Fan Nokia.
Postat 16 November 2010 - 05:18 PM
Se gasesc foarte usor piese de Associated in Romania si in special pentru modele off-road electrice exista o reprezentanta oficiala prin *********** si cateva alte magazine prin tara. In ceea ce priveste partea de Traxxas gasesti piese la AutoRc.ro deci ai de unde alege.

Veniti fratilor la curse, acolo e distractia
Fxracing driver :
Team Associated Romania/ Clubul Sportiv FxracingMS/Team Associated B6/B64D/TC6/SC8 Tekin RS Pro/Sanwa/Reedy Brushless
WWW.FXRACINGMS.RO official club
Postat 17 November 2010 - 12:29 PM
Fxpower, la Nov 16 2010, 05:18 PM, a spus:
Se gasesc foarte usor piese de Associated in Romania si in special pentru modele off-road electrice exista o reprezentanta oficiala prin Fxmodells.ro si cateva alte magazine prin tara. In ceea ce priveste partea de Traxxas gasesti piese la AutoRc.ro deci ai de unde alege.
Ai de asemenea LRP la AUtorc , si Lazer si Ultima de la kyosho la AutoRC si Speed and Fun.
trebuie sa te hotarasti ce tip de tractiune, apoi tipul de sasiu /caroserie si apoi alegi .
sunt diferente mari intre buggy 2wd , si monster truck
daca esti incepator as propune sa iei un Stadium Truck sau truggy si foarte important sa te duci la toate concursurile care se organizeaza.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1