Te complici. Cred ca cea mai eficienta solutie este sa va combinati cativa dintre cei care iesiti de obicei impreuna si sa cumparati un generator. Gasiti de la 450 Ron, nou.
EX:
http://www.e-vasion.ro/Utilaje-pentru-cons...-RURIS-ACTIV-9/
http://dgmag.ro/index.php?route=product/pr...;product_id=978
Cat de multi amperi pot suge din alternatorul masinii ? pentru incarcat pak-uri pe camp
Postat 03 December 2010 - 09:37 AM
Generatorul era ca optiune de la inceput, dar ca si zgomot, e la fel cu motorul masinii... Cu o baterie suplimentara are avantjul ca e liniste si se incarca in timp ce circula prin oras. Dezavantajul e ca trebuie trase cabluri groase, circuit de separare ptr incarcare/descarcare si trebuie SA MEARGA mult cu masina zilnic. Daca nu vrea sa care bateria in casa ptr reincarcare. Nu exista solutie ideala.
Bafta!
Costel
Bafta!
Costel
35 MHz, canal 60,62,78.
Postat 03 December 2010 - 01:31 PM
Daca ne gandim la costur initialei,cea mai buna varianta ramane minigeneratorul care scoate si12V,daca te gandesti la costurile pe termin lung,un panou solar de 80W si 12V ar face suficient servici si costul se amortizeaza relativ repede,daca alegi optiunea cu acumulatorul costul o sa fie destul de mare si trebuie incarcat des si daca vrei sa il cari e destul de greu..cam 15KG.Eu as alege un panou facut din placute de pe e-bay si in felul asta costul ar fi mai mic si decat al acumulatorului...ramane doar sa te chinui cu el in lift avand cam 1/05M si undeva la 8-9Kg.
T-REX 500 PRO
T-REX 600N/OS55HZ-R
T-REX 700X
T-REX 800 TOURBINE
RAPTOR 90 SE gasser
HENSELEIT 3DNT
Save the flybar !!
---------Alexe Gabriel----------
T-REX 600N/OS55HZ-R
T-REX 700X
T-REX 800 TOURBINE
RAPTOR 90 SE gasser
HENSELEIT 3DNT
Save the flybar !!
---------Alexe Gabriel----------
Postat 03 December 2010 - 02:05 PM
Nu trage, dom Semaca, dar, decat atatea si atatea complicatii nu-i mai bun un heli termic? ''Incarcarea'' dureaza cateva secunde....
Multa, multa bafta, impatimitilor.
Multa, multa bafta, impatimitilor.
Aceasta postare a fost editata de dan_mitea: 03 December 2010 - 02:06 PM