avioane din hartie
Postat 20 March 2006 - 07:23 PM
am si eu o rugaminte la dumneavoastra!!!!!!!! :rolleyes:
MA poate ajuta si pe mine cu niste informatii privitoare la constructia avioanelor din hatrie? poze documentatie sau poate recomandati cateva situri! am cautat pe google dar nu ma incanta mai nimic de fapt m-ar interesa ceva mai complicat binteles macar sa zboare cat de cat
va multumesc anticipat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Postat 20 March 2006 - 08:09 PM
Fisiere atasate
-
MiG_29.pdf (46.97K)
Number of downloads: 992
Postat 20 March 2006 - 08:11 PM
p.s. Mai gasesti de astea pe net, sigur.
Fisiere atasate
-
Tornado.pdf (68.11K)
Number of downloads: 886
Postat 20 March 2006 - 08:24 PM
Apelez la bunavointa dumneavoastra in scopul ca ma veti ajuta cu ceva planuri sau poze care sa ajute la confectionarea unor astfel de jucarii.
VA MULTUMESC ANTICIPAT . CU RESPECT catalin
Postat 20 March 2006 - 08:43 PM
Postat 20 March 2006 - 08:45 PM
Eu l-am downloadat de pe DC++
Postat 20 March 2006 - 09:09 PM
sper ca asest subiect pe care l-am deschis le va fi de mare ajutor si altor modelisti care vor incerca sa-si ocupe timpul cu lucruri mai usoare si amuzante.
VA MULTUMESC MULT!!!!!!!!!!!!!!
PS: sper ca numarul modelelor se vor imnulti si astfel aeromodelistii mai tinerei si cei experimentati vor avea cu ce sa se delecteze in timpul liber!
:rolleyes:
Postat 20 March 2006 - 09:41 PM
Cu stima!
Postat 20 March 2006 - 11:38 PM
vezi ca era un tip (parca inginer pe aerospatiale) care face avioane de hartie si chiar a stabilit unele recorduri (parca la durata zborului). Nu mai stiu exact numele lui dar o cautare pe Google te poate probabil ajuta. cam acum un an citisem despre lucrurile astea si erau chiar interesante!
MIG-29
Postat 21 March 2006 - 11:15 AM
Postat 21 March 2006 - 11:45 AM
Postat 22 March 2006 - 03:36 AM
bogota, la 20 Mar 2006, 19:23, a spus:
am si eu o rugaminte la dumneavoastra!!!!!!!! :)
MA poate ajuta si pe mine cu niste informatii privitoare la constructia avioanelor din hatrie? poze documentatie sau poate recomandati cateva situri! am cautat pe google dar nu ma incanta mai nimic de fapt m-ar interesa ceva mai complicat binteles macar sa zboare cat de cat
va multumesc anticipat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Salut,
Nu zboara, este o macheta statica pentru constructia din hartie, dar are instructiuni si tot ce iti trebuie, un Mig-17 al Fortelor Aeriene Chineze.
Vezi "Free download" dreapta sus la pagina:
http://www.gabrielmo...llery/index.htm
(Right Click + Save Target As...)
sau link-ul direct al PDF-ului este: http://www.gabrielmodels.com/download/free...ee_Download.pdf
Spor!
Catalin Floroiu
Postat 22 March 2006 - 12:01 PM
catalinfloroiu, la 22 Mar 2006, 03:36, a spus:
Catalin Floroiu
Uau!!
THE "Catalin Floroiu"!!
Fii binevenit in mijlocul aviatei cele mai mici si mai virile!
Postat 23 March 2006 - 11:00 AM
nici nu va inchipuiti ce furori au facut avionasele, recomandate de voi, in randul copiilor, dar mai ales prietenilor mei. Trebuie sa recunosc ca nu sunt limite de varsta pentru modelism, oameni care erau in trecere in locul unde eram au ramas impresionati.
aceste avionase se pot realiza la o scara mai mare? ce tip de carton se recomanda pt modele mai mari?
va multumesc !!!!!
Postat 16 February 2009 - 01:36 AM
Am gasit aici niste modele de avioane de hartie. Sunt super, zboara mai bine decat ma asteptam, iar acel Flying Ring este extraordinar, nici nu credeam ca asemenea chestie poate sa zboare :(
Acel simplu cerc o sa va uimeasca, va garantez ;)
Postat 16 February 2009 - 01:05 PM
Unele dintre acestea, alaturi de schite, instructiuni de asamblare si informatii despre modelele cuprinse in carte, iti ofera si multe coli gata printate si colorate ale modelelor, pe care doar le desprinzi din carte si le indoi conform instructiunilor.
Le-am vazut de vanzare si in Bucuresti, la libraria Noi, de la Dalles.
Postat 20 January 2011 - 03:13 PM
O scurta prezentare.Numele meu e Gabi,am 14 ani si sunt din Bucuresti.
De mic am fost pasionat de aeromodelism si acum ca am descoperit RHC asi dori sa invat si eu mai multe lucruri,noi.
Avioane de harite stiu sa fac.Deocamdata le fac perfecte pe cele de clasa Intermediate.Dar vreau sa va intreb ceva.La avioanele din carton,ce fel de carton se foloseste?