Modelism - RHC Forum: Motanelul - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Motanelul

#1 Useril este offline   Diesel 

• Diesel
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 2849
  • Inregistrat: 29-December 05
  • Interests:www.mrtclub.ro

Postat 20 May 2010 - 11:27 PM

Sunt dezamagit de el, nu ii pot spune tepar pentru asa o chestie, dar neserios da.
Am trimis prin posta cum m-a rugat ca sa imi primesc mai apoi produsele inapoi ca nu le-a ridicat ... pentru o suma de 30 lei.

Drumul la posta, ambalatul, scrisul, platitul timiterii si al returnarii si statul la coada, m-au costat mai mult decat ce trebuia sa incasez, si de aici si orientarea mea permanenta catre un curier rapid.
0

#2 Useril este offline   vgeorge 

• Membru Fondator MDT
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2706
  • Inregistrat: 31-August 09

Postat 22 May 2010 - 02:48 PM

eu am luat o masinuta de la el, regulatorul nu mergea, servo nu.Nu recomand
Racing
-Associated B7 - buggy 2wd electric
-Associated B74.2 - buggy 4wd electric
-Mugen MTC2 - stock/mod touring electric
-Associated SC6.2 - short course 2wd electric
-Losi SCTE 2.0 - short course 4wd electric
-Mugen MBX7TR - truggy nitro
-Mugen MBX8R - buggy nitro
-Kyosho MR04 - 1/28 box stock
-GLR racing - 1/28 mod
-Garbage collection - Crawler performance scale

[center]Club
C.S.T.A. Bucuresti
0

#3 Useril este offline   Al3xandru239 

• Membru somnambul
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1877
  • Inregistrat: 11-August 08

Postat 02 July 2010 - 05:14 AM

mdea slab ce v-a facut voua ...
Mie are sa imi aduce 1000 de lei(10 mil) de circa 3 luni.La telefon nu raspunde,pe mess nici atata(rar),pe forum mai raspunde din cand in cand si atunci isi cere scuze si imi spune ca se rezolva dar deja nu cred ca mai dau de el,dar daca ma straduiesc il caut si dau de el,dar il las sa vad cat ma mai intinde.Inteleg ca e la facultate si e mai greu examene si etc acu si cu sesiunea dar totusi macar sa sune sau sa vina la mine si sa spuna bai preietene nu am acuma ti dau pe data de X daca nu ii am atunci te anunt ,dar el NIMIC.De la "ti dau in maxim 2 saptamani" am ajuns la 3 luni...Dupa mine e un tip ok si de treaba dar nu e punctual si responsabil pt faptele sale.Pentru mine asta a fost o chestie de prietenie si un bine pt el ca am accept afacerea...... Ce ma enerveaza cel mai mult e ca e si argesean ,dar de la cine nu te astepti ala te pacaleste.

Cosmin daca citeste acest mesaj sper sa intelegi ca si eu am asteptat cam mult si ca s-a intins coarda prea rau.
Associated SC8E on 4S
Hpi E-firestorm Novak on 2s MaxAmps
Membru retras!
0

#4 Useril este offline   AG-74-HESS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3574
  • Inregistrat: 04-February 08

Postat 02 July 2010 - 04:40 PM

Cine e Motanelul asta din Pitesti care trage tepe???
Are sa-ti dea tie cash 10 milioane, sau e vre-un schimb dubios facut intre voi???
Afla-i adresa si vino maine la Geamana cu ea. Dupa ce zburam mergem peste el si maine iti vei lua banii inapoi.

Aceasta postare a fost editata de AG-74-HESS: 02 July 2010 - 04:42 PM

0

#5 Useril este offline   prisi 

• scale addicted
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1299
  • Inregistrat: 03-January 08
  • Interests:Automodelism,motociclism,parapantism,caiac,ciclism

Postat 09 July 2010 - 08:15 PM

eu tocmai am primit un colet de la acest user.

foarte serios,a vandut ce a spus ca are,fara alte defecte sau eu stiu ce pacaleli
If it is to be it is up to me
0

#6 Useril este offline   adisorsiana 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1766
  • Inregistrat: 01-April 10

Postat 17 July 2010 - 09:47 PM

oooo cu motanelul si eu am avut o problema chiar de 3 zile . in data 3 07 2010 am vorbit cu el pe net si mi-a facut o comanda de un buggy reely nou nout a spus ca plateste 1600 ron .ok m-am inteles cu el si mi-a spus cand am masina sa-l sun ca imi vireaza bani in cont si sa-i trimit masina. pana aici totul a fost ok.cand m-a sunat fratel meu mi-a spus ca relly carbon nu are pe stoc numai hammer benzina motor de 30 cc , l-am sunat si mi-a confirmat ca e ok si aia numai s-ai aduc masina dar sa fie benzinar . a sosit masina in data de 12 07 2010 l-am sunat si a spus ca e ok imi plateste prin banca si dupa ce am bani sa-i trimit masina. bun din data de 12 el tot ma duce cu zaharelul ca plateste masina am putut sa o dau dar el mi-a spus ca ma roaga sa i-o tin pana vineri adica 16 ca vireaza bani . am reusit sa vorbesc cu el vineri la tel si mi-a zis sa-i trimit hammerul ca imi vireza 500 ron in banca si restul achita la ridicarea coletului ca el este momentan in padure la marcat de pomi si vorbeste cu contabila lui sa ridice coletul . asta e . eu cred ca e un mare mincinos asa ca aveti grija cu cine faceti tranzactii. va doresc succes cu respect MIR
0

#7 Useril este offline   Al3xandru239 

• Membru somnambul
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 July 2010 - 04:53 AM

Vezi postareaadisorsiana, la Jul 17 2010, 10:47 PM, a spus:

oooo cu motanelul si eu am avut o problema chiar de 3 zile . in data 3 07 2010 am vorbit cu el pe net si mi-a facut o comanda de un buggy reely nou nout a spus ca plateste 1600 ron .ok m-am inteles cu el si mi-a spus cand am masina sa-l sun ca imi vireaza bani in cont si sa-i trimit masina. pana aici totul a fost ok.cand m-a sunat fratel meu mi-a spus ca relly carbon nu are pe stoc numai hammer benzina motor de 30 cc , l-am sunat si mi-a confirmat ca e ok si aia numai s-ai aduc masina dar sa fie benzinar . a sosit masina in data de 12 07 2010 l-am sunat si a spus ca e ok imi plateste prin banca si dupa ce am bani sa-i trimit masina. bun din data de 12 el tot ma duce cu zaharelul ca plateste masina am putut sa o dau dar el mi-a spus ca ma roaga sa i-o tin pana vineri adica 16 ca vireaza bani . am reusit sa vorbesc cu el vineri la tel si mi-a zis sa-i trimit hammerul ca imi vireza 500 ron in banca si restul achita la ridicarea coletului ca el este momentan in padure la marcat de pomi si vorbeste cu contabila lui sa ridice coletul . asta e . eu cred ca e un mare mincinos asa ca aveti grija cu cine faceti tranzactii. va doresc succes cu respect MIR

Waaaa !! :lol: super tare treaba :D ,daca nici sapt asta nu apare o sa il caut eu pe DOMNU COSMIN DIACONESCU,amandoi ne-am ales decat cu 5 mil(sau am inteles gresit?) :) .
Tie macar iti raspunde la telefon ,mie nici atata lucru nu-mi face :lol: !!!
Mile imi e de el daca apare si e mama acasa :D :rolleyes: !!

Aceasta postare a fost editata de Al3xandru239: 18 July 2010 - 04:56 AM

Associated SC8E on 4S
Membru retras!
0

#8 Useril este offline   vgeorge 

• Membru Fondator MDT
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 15 September 2010 - 11:51 AM

rog pe prisi sau pe diesel daca ne poate ajuta cu adresa lui.Trebuie sa ii facem o vizita neaparat.
Racing
-GLR racing - 1/28 mod

[center]Club
C.S.T.A. Bucuresti
0

#9 Useril este offline   Alex-T 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 556
  • Inregistrat: 28-July 09

Postat 20 September 2010 - 10:12 PM

Am facut eu o tranzactie mai demult cu el...din fericire am primit banii ramburs cum mi-a promis...

Aceasta postare a fost editata de Alex-T: 20 September 2010 - 10:12 PM

0

#10 Useril este offline   motanelul 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 55
  • Inregistrat: 11-February 10

Postat 28 September 2010 - 09:46 PM

OK in primul rand imi cer scuze si aici inca o data fata de Alexandru239...cand am avut bani i-am dat si i-am dat si piese cand a avut nevoie!o sa incerc sa rezolv cat se poate de repede si cu restul banilor...cat a mai ramas!in rest vgeorge nu stiu ce masina ai luat de la mine..probabil maverickul,care eu stiu ca era in perfecta stare..dupa ce am citit aici am incercat sa dau de tine dar nu ai raspuns,puteai sa imi spui cand ai luat-o ca nu merge ..sa imi dai un telefon sau un mail......@adisorsiana am convenit sa va dau un avans sa imi opriti masina(reely) in cazul in care faceam rost de bani va dadeam diferenta in caz ca nu faceam rost, avansul se pierdea,nu ati fost de acord...nu am luat nimic de la dvs nu am facut nicio tranzactie pt ca a-ti refuzat de la inceput!....teapa nu dau ...poate ca sunt mai cu capul in nori si ca uit sau ma apuc de altceva dar teapa nu dau!ma rog...fiecare are dreptul la parerea! o seara buna si vreau sa il asigur inca o data pe Alexandru239 ca isi va primii partea ramasa de bani cat mai repede!Zi buna!
Savage x4.6 big bore ,servo metalic,bari metalice,heavy duty diff-planetare,rollbar ....
0

#11 Useril este offline   vgeorge 

• Membru Fondator MDT
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 October 2010 - 11:55 PM

te astept sa vorbim despre masina. george.vladu89
Racing
-GLR racing - 1/28 mod

[center]Club
C.S.T.A. Bucuresti
0

#12 Useril este offline   adisorsiana 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 November 2010 - 11:07 PM

Vezi postareamotanelul, la Sep 28 2010, 09:46 PM, a spus:

OK in primul rand imi cer scuze si aici inca o data fata de Alexandru239...cand am avut bani i-am dat si i-am dat si piese cand a avut nevoie!o sa incerc sa rezolv cat se poate de repede si cu restul banilor...cat a mai ramas!in rest vgeorge nu stiu ce masina ai luat de la mine..probabil maverickul,care eu stiu ca era in perfecta stare..dupa ce am citit aici am incercat sa dau de tine dar nu ai raspuns,puteai sa imi spui cand ai luat-o ca nu merge ..sa imi dai un telefon sau un mail......@adisorsiana am convenit sa va dau un avans sa imi opriti masina(reely) in cazul in care faceam rost de bani va dadeam diferenta in caz ca nu faceam rost, avansul se pierdea,nu ati fost de acord...nu am luat nimic de la dvs nu am facut nicio tranzactie pt ca a-ti refuzat de la inceput!....teapa nu dau ...poate ca sunt mai cu capul in nori si ca uit sau ma apuc de altceva dar teapa nu dau!ma rog...fiecare are dreptul la parerea! o seara buna si vreau sa il asigur inca o data pe Alexandru239 ca isi va primii partea ramasa de bani cat mai repede!Zi buna!

aaaa buna hammerul oricum sa vandut problema daca eu imi aduc bine aminte si nu sunt amnezic am vorbit la telefon ca imi trimiti 500 ron in contul bancar sau prin posta si sa trimit coletul ca diferenta o platesti la ridicare . sincer la un colet asa mare de 20 kg masina era la scara 1:4 mai aveam incredere ca ridici coletul ? problema este ca masina cand a ajuns in tara am putut sa o vand dar am retinut-o pentru tine . ti-am zis telefonic virezi toata suma in contul bancar care ti l-am dat si iti trimit masina si tu platesti la ridicare numai transportul. bine acuma nu mai are rost sa despicam firul in 4 masina sa dat. nu era nici o suparare daca iti aduci aminte ti-am zis ca daca nu vrei masina am la cine sa o dau dar tu ai insistat sa ti-o retin pana vineri pana vi de la padure ca imi virezi bani . cu respect M.I.R
0

#13 Useril este offline   Al3xandru239 

• Membru somnambul
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 November 2010 - 11:10 PM

Mie tot nu mi-a dat banii...
Associated SC8E on 4S
Membru retras!
0

#14 Useril este offline   adisorsiana 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 November 2010 - 11:14 PM

Vezi postareaAl3xandru239, la Nov 7 2010, 11:10 PM, a spus:

Mie tot nu mi-a dat banii...

scriei la mos craciun poate iti vine plicul cu restul de bani. cu respect M.I.R
0

#15 Useril este offline   NiZ 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 895
  • Inregistrat: 19-November 06

Postat 08 November 2010 - 04:05 PM

@motanelu: bai baiatule, cred ca tu esti dus cu capu'... nu poti sa invoci faptul ca esti uituc sau ca n-ai bani. Daca faci o intelegere o faci bazandu-te pe ce ai, nu pe pielea ursului din padure pe care o sa-l prinzi pana iti vine comanda. Capisci?! Oamenii pierd bani, timp, nervi pt ca esti tu uituc... drept pt care, daca m-as afla printre pagubiti, ti-as da o mama de bataie pe post de lecitina, pt binele tau, bineinteles! Vad ca la problema lui diesel n-ai raspuns... de fapt nu mai are rost pt ca orice ai zice, e clar ca ai adn de TEPAR!
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu