Modelism - RHC Forum: Sfat achizitie receptor si controler de viteza. - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Sfat achizitie receptor si controler de viteza.

#1 Useril este offline   DECODAT 

• Nou venit
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 6
  • Inregistrat: 07-October 10

Postat 12 October 2010 - 05:19 PM

Salut tuturor. Am achizitionat de curand un kit Tamiya ce include sasiu si caroserie FF-01 si TA-02 VW GOLF V5, SCARA 1/10.
Acum a-mi trebuie un controler de viteza si un receptor radio ( telecomanda). Vreau sa intreb pe ce-i mai avizati sa-mi spuna ce fel de componente si telecomanda sa cumpar. Multumesc.

Aceasta postare a fost editata de DECODAT: 12 October 2010 - 05:20 PM

0

#2 Useril este offline   ToX 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1245
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 28 October 2010 - 10:38 AM

Nu sunt cel mai avizat dar, daca tot nu iti raspunde nimieni iar tu nu cauti sa vezi despre ce e vorba, sau nu te descuri cu cautatul hai sa incercam un raspuns.

- regulator de viteza/controler de viteza/ESC: il cumperi in functie de ce motor folosesti-periat(brushead) sau fara perii(brushless), si te uiti la specificatii sa vezi ce motor suporta(__T sau __TURNS ).
trebuie sa sti si ce tip de motor ai/cumperi, de cele mai multe ori scrie in specificatiile lui, daca nu ai specificatiile exista google, cauta ce scrie 14T, 15T, 20T, etc.

-receptor(telecomanda), hotaraste-te ce iti trebuie receptorul si telecomanda sunt 2 lucruri diferite desi una fara alta nu functioneaza. Tie sigur iti trebuiesc amandoua.
Radiocomenzile sunt multe, acum ce vrei tu mai exact nu stiu, pentru inceput ia orice radiocomanda cu 2 canale, incearca sa fie in 35 sau 40 mhz, ideal ar fi 2,4GHZ dar de regula sunt mai scumpe. In functie de buget alegi daca sa fie cu computer sau fara.Cauta sa cumperi radiocomanda si intrebi frumusel daca la ea vanzatorul are si receptorul si cuarturi(nu mai detaliem aici ce e cu toate ca abia mai citesti cate ceva, dar daca te grabesti sa cumperi inainte de a citi cere cum ti-am scris, daca radiocomanda e in 2,4 GHZ nu intreba de cuarturi, alea nu au asa ceva)

Sper sa te descurci.
Bafta
0

#3 Useril este offline   Fxpower 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1603
  • Inregistrat: 29-March 04

Postat 29 October 2010 - 09:57 AM

Pentru sasiul pe care il ai iti recomand un regulator pentru motoare cu peri deoarece este un sasiu entry level si nu rezista la un motor foarte puternic. Am avut si eu sasiul si iti recomand maxim un motor de 17T (2x17 infasurari) care iti va da atat cuplu cat si viteza suficienta. Personal as opta pentru un motor mai putin nervos poate chiar un motor seria 540 capsat. In ceea ce priveste statia ti-as recomanda sa-ti iei una cat de cat de calitate si daca e posibil in 2,4 Ghz astfel elimini problemele de bruiaj si trebuie sa te gandesti ca electronica o poti muta si pe masinile urmatoare pe care le vei achizitiona. Te sfatuiesc sa-ti alegi o statie buna pentru ca o vei folosi mai mult timp si pe alte modele. Daca mai ai nevoie de ajutor da-mi un PM sau ma gasesti pe mess la "fxsuport"
Imagine postata

Veniti fratilor la curse, acolo e distractia
Fxracing driver :

Team Associated Romania/ Clubul Sportiv FxracingMS/Team Associated B6/B64D/TC6/SC8 Tekin RS Pro/Sanwa/Reedy Brushless

WWW.FXRACINGMS.RO official club
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu