Postat 28 October 2010 - 10:38 AM
Nu sunt cel mai avizat dar, daca tot nu iti raspunde nimieni iar tu nu cauti sa vezi despre ce e vorba, sau nu te descuri cu cautatul hai sa incercam un raspuns.
- regulator de viteza/controler de viteza/ESC: il cumperi in functie de ce motor folosesti-periat(brushead) sau fara perii(brushless), si te uiti la specificatii sa vezi ce motor suporta(__T sau __TURNS ).
trebuie sa sti si ce tip de motor ai/cumperi, de cele mai multe ori scrie in specificatiile lui, daca nu ai specificatiile exista google, cauta ce scrie 14T, 15T, 20T, etc.
-receptor(telecomanda), hotaraste-te ce iti trebuie receptorul si telecomanda sunt 2 lucruri diferite desi una fara alta nu functioneaza. Tie sigur iti trebuiesc amandoua.
Radiocomenzile sunt multe, acum ce vrei tu mai exact nu stiu, pentru inceput ia orice radiocomanda cu 2 canale, incearca sa fie in 35 sau 40 mhz, ideal ar fi 2,4GHZ dar de regula sunt mai scumpe. In functie de buget alegi daca sa fie cu computer sau fara.Cauta sa cumperi radiocomanda si intrebi frumusel daca la ea vanzatorul are si receptorul si cuarturi(nu mai detaliem aici ce e cu toate ca abia mai citesti cate ceva, dar daca te grabesti sa cumperi inainte de a citi cere cum ti-am scris, daca radiocomanda e in 2,4 GHZ nu intreba de cuarturi, alea nu au asa ceva)
Sper sa te descurci.
Bafta