Modelism - RHC Forum: evolutia in hambarul meu - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

evolutia in hambarul meu de la vis la realitate

#31 Useril este offline   navigator 

• Moderator RHC
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 3019
  • Inregistrat: 01-September 04

Postat 01 December 2004 - 09:47 AM

Pai mai simplu decit sintem tentati sa ne gindim.

Trebuie ca avionul "inamic" sa fie si el echipat cu un asemenea modul care daca receptioneaza unda sonora de la primul, "taie" pentru 10 secunde alimentarea cu curent a motorului (sau ma rog, inhiba regulatorul electronic de turatie, setind-ul pe viteza minima) lasind totodata celelalte comenzi (ruliu, tangaj) "in pace".

Nu va ginditi la arme secrete demne de filmele SF. Probabil ca le-ar fi folosit Sadam impotriva USAF daca ar fi fost asa http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/biggrin.gif .

0

#32 Useril este offline   dan_mitea 

• nick anterior:Se poate si asa
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 9331
  • Inregistrat: 26-October 03

Postat 01 December 2004 - 05:02 PM

Cand este o faza ca asta stau si ma gaaaaaaandesc. Sunt ceilalti extrem de inteligenti sau eu sunt cu pluta sau amandoua ? Nu m-as fi gandit. Imi inchipuiam cine stie ce sofisticarii :D http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/rolleyes.gif
0

#33 Useril este offline   navigator 

• Moderator RHC
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 3019
  • Inregistrat: 01-September 04

Postat 01 December 2004 - 05:53 PM

Se poate si asa ? "Sunt ceilalti extrem de inteligenti sau eu sunt cu pluta sau amandoua ?"

Nu e nici una nici alta. Pur si simplu am avut curiozitatea sa dau clic pe linkurile de pe site-ul care ni l-ai dat.

p.s. Poate unii simtem foarte modesti :D http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/laugh.gif :D

0

#34 Useril este offline   antic 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 108
  • Inregistrat: 01-August 04

Postat 01 December 2004 - 09:32 PM

pentru, ,Se poate si asa ? Scris la 1 Dec 2004, 06:07
--------------------------------------------------------------------------------
Si n-ar fi interesant sa vezi confruntarea dintre trecut si prezent ?
@ Picatot. Cum am spus sunt concepute special pentru combat. Asta implica si mentenanta buna. Daca privesti pe sit au si piese de schimb.
Iar in privinta preturilor.....la mama noastra Moldova kit-urile sunt 100-110 euro un pic mai mult ca cei 75 $

da e simplu dai banu shi ai kitul http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/smile.gif mindrie mare ,... dar cee satisfactia adevarata cind pilotezi .. oare nu atunci cind tu eshti creatorul (astai progres)
0

#35 Useril este offline   Picatot 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 839
  • Inregistrat: 05-June 04

Postat 02 December 2004 - 08:39 AM

@antic cred ca ai inteles ca e vorba de aDMIRatIE! si stima ptr tot ceea ce face-ti iar cei 110 E se merita pe deplin, mai ales ptr cei care n-au timp!

Aceasta postare a fost editata de Picatot: 02 December 2004 - 08:39 AM

Sa nu existe confuzii!
mesaj normal, off topic, inutil ; off topic dar util ; off topic, important .
0

#36 Useril este offline   dan_mitea 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 December 2004 - 05:49 PM

Nici eu nu am fost clar. Si deci nici inteles.
- Subscriu intrutotul celor spuse de Picatot
- Eu zbor sau macar incerc sa zbor si sa aterizez doar modele facute de mine. Conceptul de a cumpara modelul ARF sau RTF si doar de a-l pilota nu ma multumeste.
- Am spus doar ca 110 euro sunt mai mult decat 75 $ si ca ar fi interesanta confruntarea celor doua modele .
0

#37 Useril este offline   Tomcat 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 121
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 02 December 2004 - 10:51 PM

Marfa combat-ul R/C.
Io deabia astept sa vina vara si sa ne terminam mai multi trainerele aici in CT .Deja am vorbit cu mai multi si prima chestie pe care o facem dupa ce invatam sa zburam e un combat.Oricum la ora asta este doar o idee(mai mult un vis).Si daca nu peste doi ani.(asa am zis de fiecare data cand venea iarna si nu am reusit :D )Oricum nu stiu cat de cinstita o sa fie lupta pt ca eu o sa am motor de 10cc.Cu ocazia asta pun si o intrabare mai realista:
Daca depasesc limita de greutate cu vreo 500g poate chiar 700g trebuie neaparat sa pun 10cc?Modelul are 1.5m anvergura.Original trebuia sa iasa la 2900g cu motor de 6.5cc.Io am zis prima data ca oricum ii pun 7.5cc pt ca o sa fie cam submotorizat la 2900g cu 6.5.Am inceput sa construiesc si tot asa se face din ce in ce mai greu.Si asa am ajuns la solutia cu 10.Sunt cam 80% hotarat sa ii pun 10cc dar aceste motoare sunt foarte grele.Nu stiu daca raportul tractiune/greutate este bun pentru modelul meu cu un mot de 10 si daca pentru alea inca 200g o sa obtin o crestere suficient de mare in putere pentru ca sa merite o astfel de motorizare si modelul nu o sa fie atat de puternic afectat d.p.v aerodinamic de o crestere in greutate cu acele 200g mentionate mai sus.Si asa e un adevarat pietroi de pe acum :wub:

Aceasta postare a fost editata de Tomcat: 02 December 2004 - 10:54 PM

0

#38 Useril este offline   antic 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 108
  • Inregistrat: 01-August 04

Postat 03 December 2004 - 02:13 PM

Se poate si asa ?.... scuza nam vrut sa iasa asha ... dar cind iti stau la spate ,prietena ,parintii, ca cica am uitat de ei de cind stau shi construesc ,
ma tot ocarasc shi mai nu mau convins sami iau un Kit shi sa nu perd atita timp ...... mia sarit inainte vorba .....

COLOR=green](((((Tomcat Scris la 2 Dec 2004, 22:51
--------------------------------------------------------------------------------
Marfa combat-ul R/C.
Io deabia astept sa vina vara si sa ne terminam mai multi trainerele aici in CT .Deja am vorbit cu mai multi si prima chestie pe care o facem dupa ce invatam sa zburam e un combat.Oricum la ora asta este doar o idee(mai mult un vis).Si daca nu peste doi ani.( )))))))))))))[ [/COLOR]

Tomcat.... ash putea sa traduc din rusa REGULILE COMBAT-UL R/C daca tear interesa shi multe alte informatii utile .....
0

#39 Useril este offline   dan_mitea 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 December 2004 - 03:45 AM

Nici nu se pune problema de scuze. Am vrut doar sa fiu mai clar.
Daca urmaresti discutiile mai vechi de pe forum ai sa vezi ca s-a polemizat mult pe tema :ce-i mai important pilotatul sau construitul ? Au fost multe pareri. Eu cred ca normal ar fi sa fie egale. Cu toate ca mie imi place mai mult sa construiesc. Dar fiecare cu piticii lui.
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu