Modelism - RHC Forum: RXT - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

RXT -neserios-

#1 Useril este offline   Zeus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2455
  • Inregistrat: 15-January 09

Postat 27 October 2010 - 10:58 AM

Citeaza

Citeaza

Salut, la ce pret dai motorul, este senzored sau sensorless? Si carapacea de bmw?

Motorul 100 lei negociabil, este sensor less si bmw-ul la 40 de lei

120 pe amandoua prin posta romana.

Citeaza

Citeaza

Citeaza

Citeaza

Citeaza

SI esti de acord sa platesti tu posta?

Da este bine asa, o sa vina 130 prin poÅŸta romana.

Adica 10 ron transportul??

O sa coste defapt 8 lei transportul, dar rotunjit 10 lei. Trimiti cu posta rom nu curierat, ca la curierat ajunge 40 lei.
OK?

Ok

Dupa o saptamana jumatate:

PM

Citeaza

Citeaza

Salut, te rog spune-mi daca ai trimis coletul, carapacea si motorul, am fost ieri la posta si nu am nici un colet, daca ai trimis, cand ai trimis ca sa stiu cand sa ma duc si cu cine sa ma cert. Merci si o zi buna.

Motorul s-a dat, credeam ca stii; mai sunt rolleru variatorul si carapacea daca mai esti interesat

PM:
Dar nu am fost destul de clar? Nu trebuia sa le trimiti pe amandoua la mine si moto si carapacea? Eu asa stiu ca ne-am inteles, de aici ce rezulta?

Din topic:
NESERIOS, dupa ce am cazut de acord sa imi vanda 2 produse si dupa cateva zile de umblat la posta si mici certuri cu cei de la posta si asta pt ca eram sigur de trimiterea coletului, aflu pana la urma ca nu a trimis nimic si ca a vandut altcuiva. Cu alte cuvinte, nu recomand.
NESERIOSULE, stai jos, ai 2.

RXT 05:25 PM

am specificat clar in mesaj inainte ca motorul s a dat

RXT 05:49 PM

Si in al doilea rand acel motor imi apartinea, asa ca il vand cui vreau eu, si in al treilea rand am specificat CLAR SI IN TOPIC: MOTORUL S-A DAT, NU S-A TRIMIS!! si cateva zile mai incolo ti am si spus ca s-a vandut, si ce a a mai ramas.Apropo vezi limbajul, si datorita porcelii tale in acest topic, topicul se inchide!
.......

Limbaj? Porceli?
Bai pushtiule, cand promiti ceva tine-te de cuvant, ti-am vorbit frumos, nu pleda in victima fiind vinovat. Pe viitor incearca sa fii mai parolist.
Am creeat acest topic si pt ceilalti ce le place sa se bage in seama moca.
Daca am gresit, rog un moderator sa stearga topicul, sau sa se ia masuri in legatura cu astfel de cazuri.

Aceasta postare a fost editata de Zeus: 27 October 2010 - 11:04 AM

Why Drink and Drive,When you can Smoke and Fly?
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu