Modelism - RHC Forum: Graupner MC-12 to PC- pentru simulator - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Graupner MC-12 to PC- pentru simulator conectare statie Graupner MC-12 la PC- cum se face?

#1 Useril este offline   MIG-29 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1772
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 27 October 2010 - 09:06 PM

Salutari!

Sunt fericitul detinator a 2 statii Graupner MC-12. In viitorul apropiat planuiesc sa achizitionez un Graupner MC-22- imi place seria MC si n-as trece pe alte tipuri de statie pentru nimic in lume. Intr-adevar e serie mai ciudata deoarece trebuie sa adaugi functie cumparand module noi- dar asta este.

Suficient cu povestirile... :lol: Sa trecem la lucruri mai serioase:

Cum pot conecta Graupner MC-12 la PC/laptop pentru utilizarea cu simulatorul de zbor Real Flight G5?
Nu am incercat niciodata sa conectez nici un fel de statie la PC/laptop si deci experienta mea este zero. As ramane profund indatorat (dar cred ca nu pentru multa vreme) daca puteti detalia cum se conecteaza o astfel de statie la PC in vederea utilizarii cu un simulator de zbor (in particular Real Flight G5- ma gandesc ca e posibil ca diferite simulatoare sa utilizeze diferite protocoale...? Sau poate ca nu...).

Mersi,
MIG-29

Aceasta postare a fost editata de MIG-29: 27 October 2010 - 09:17 PM

0

#2 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19177
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 27 October 2010 - 09:22 PM

http://www.rhcforum.ro/index.php?showtopic...mp;hl=conectare

Incearca sa vorbesti si cu un posesor de statie Multiplex, poate iti schimbi parerea :lol:
... cu picioarele pe pamant ...
0

#3 Useril este offline   MIG-29 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 October 2010 - 09:28 PM

Salut,

Vazusem topicul... intrebarea mea este insa:
se aplica pasii din pdf-ul pus de Silviu si pentru cazul particular statie MC-12 cu simulator Real Flight 5?

Sunt dispus sa cumpar simulatorul Real Flight 5 daca asta ajuta sa nu trebuiasca sa instalez emulatoare si alte "work-around-uri".

De ce sa-mi schimb parerea?
Detaliaza te rog http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif

Multumesc,
MIG-29

Vezi postarearenatoa, la Oct 27 2010, 10:22 PM, a spus:

http://www.rhcforum.ro/index.php?showtopic...mp;hl=conectare

Incearca sa vorbesti si cu un posesor de statie Multiplex, poate iti schimbi parerea :lol:

0

#4 Useril este offline   Dragos Avramescu 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 528
  • Inregistrat: 01-August 08
  • Interests:Schi, aeromodelism

Postat 27 October 2010 - 10:46 PM

Pentru ca la Multiplex adaugi functii noi de cate ori citesti manualul sau forumurile :lol:
0

#5 Useril este offline   dan_mitea 

• nick anterior:Se poate si asa
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 9331
  • Inregistrat: 26-October 03

Postat 28 October 2010 - 05:49 AM

Draga, MIG, solutia corecta si fara batai de cap este sa le trimiti un mail celor de la Knife Edge:
http://www.knifeedge.com/
De ce sa ne dam noi cu parea?
Dar, daca, asa ne place, cred ca, avand simulatorul cumparat corect nu vei avea nici o problema sa-ti conectezi statia la interfata lor.
Multa, multa bafta.
0

#6 Useril este offline   MIG-29 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 03 November 2010 - 01:30 PM

Pana la urma am comandat sistemul dedicat profesor-elev de la Graupner. Se pare ca prin acelasi sistem se poate conecta statia (in regim elev) la calculator pentru utilizare cu simulator de zbor. Conectare se face prin cablul dedicat si prin mufa de microfon a calculatorului...

Mentionez astea pentru alte persoane care ajung in aceeasi "problema" in care am ajuns si eu. Intr-adevar MC-urile nu ofera suport prin port dedicat dar prin adaugarea unui modul se pot obtine aceleasi functii ca si la un TX cu port dedicat.

MIG-29
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu