salutare...
dupa lungi cautari se pare ca e complicat de adus jucaria in tara.. si prin urmare aduc motor si statie...
de unde pot lua un trainer? :(
MIG-29
Pagina 1 din 1
de unde iau trainer?
Postat 28 November 2004 - 12:37 AM
Pai chiar de la RHC! Sau dac avrei second, baga un anunt pe forum. Statia banuiesc ca e in frecventele legale...
big.
big.
FROGS CAN FLY!
Postat 28 November 2004 - 01:51 PM
nene big carcotasu,
nul mai baga pe om in ceata cu frecventele legale ca nimeni nu vine sal traga de maneca ca se da in 72MHz
red
nul mai baga pe om in ceata cu frecventele legale ca nimeni nu vine sal traga de maneca ca se da in 72MHz
red
come to the dark side. we have cookies!
Postat 28 November 2004 - 10:53 PM
Redule io nu stiu ce sa zic... Dar daca il vede unul de la IGc sau cum ii spune acum, cu antena intinsa pe camp, si vine de curios sa-l intrebe cum de zboara avionu' ala mic, si il mai intreaba si cum se piloteaza...? Doar asa de curios!
Parerea mea este ca libertatea asta ce o avem trebuie mentinuta cat mai mult. Avem niste frecvente legale, rezervate, ce e asa greu sa ne tinem de ele? Sau legea e iarasi numai pt pentru fraieri? Iar cei shmecheri generaza un scandalul cu autoritaile, si apoi se trag pe cur, se fofileaza, si consecintele le vom trage toti! Nu uitati nici o secunda ca in fiecare judet exista scannere, si ca daca i se pune la careva pe chelie sa verifice... poate iesi scandal mare!
Este o situatie similara cu aviatia mare, unde un zalud face o prostie, autoritatea vede, si baga o noua reglementare, care ne priveste pe toti, si pe fraierii astia de respectam legea.
Oi fi io mai carcotash la ora asta, dar eu nu pot sa incurajez pe nimeni sa nesocoteasca legea, pentru ca intuiesc ce urmeaza ...
Ia intrebati pe cei ce zboara in Germania daca isi permit sa nu faca verificarea la statie, sau sa aiba statie in frecvente ilegale!
carcotashulDeSerViciu
Parerea mea este ca libertatea asta ce o avem trebuie mentinuta cat mai mult. Avem niste frecvente legale, rezervate, ce e asa greu sa ne tinem de ele? Sau legea e iarasi numai pt pentru fraieri? Iar cei shmecheri generaza un scandalul cu autoritaile, si apoi se trag pe cur, se fofileaza, si consecintele le vom trage toti! Nu uitati nici o secunda ca in fiecare judet exista scannere, si ca daca i se pune la careva pe chelie sa verifice... poate iesi scandal mare!
Este o situatie similara cu aviatia mare, unde un zalud face o prostie, autoritatea vede, si baga o noua reglementare, care ne priveste pe toti, si pe fraierii astia de respectam legea.
Oi fi io mai carcotash la ora asta, dar eu nu pot sa incurajez pe nimeni sa nesocoteasca legea, pentru ca intuiesc ce urmeaza ...
Ia intrebati pe cei ce zboara in Germania daca isi permit sa nu faca verificarea la statie, sau sa aiba statie in frecvente ilegale!
carcotashulDeSerViciu
FROGS CAN FLY!
Postat 28 November 2004 - 11:33 PM
am uitat ca 72 Mhz nu e frecventa legala in Romania :mellow: nu se poate lua autorizatie pentru utilizarea statiei respective cel putin pentru o perioada limitata de timp? nu intentionez sa concurez si nici nu intentionez sa zbor in mijlocul Bucurestiului... 72 Mhz banuiesc ca e folosita de statii radio (europa FM sau mai stiu eu ce alte posturi mai sunt). Asa este?
MIG-29
MIG-29
Postat 29 November 2004 - 04:03 AM
Lasa ca nu stie Garcea ce iaste frecventa :mellow: Acum serios. Cred ca daca nu concurezi si nu pilotezi in mijlocul Bucurestiului nu ai sa deranjezi pe cineva. In schimb 72 MHz are multe avantaje. Si cu timpul s-ar putea sa devina oficiala.
Aceasta postare a fost editata de Se poate si asa ?: 29 November 2004 - 04:06 AM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1