Pagina 1 din 1
Protectie contra apei pentru servo'uri
Postat 28 October 2010 - 07:22 PM
Fiindca se apropie iarna, as dori sa-mi "waterproofez" servourile la automodelul meu, deoarece m-am saturat sa le tot ard. Am cautat pe forum cat am putut dar nu am gasit aproape nimic. Pe youtube cei mai multi folosesc o chestie numita "plasti dip". Exista asa ceva in Romania? Daca nu, poate face cineva un ghid cu produse pe care le putem gasi la praktiker/alte magazine? Mutlumesc
geo_kingroyal@yahoo.com
Postat 28 October 2010 - 08:11 PM
Ai cautat asa de mult ca nu ai vazut postul asta la doar cateva randuri de cel pe care la-ai facut tu.
Aceasta postare a fost editata de X-tra: 28 October 2010 - 08:12 PM

Look left =========================================================================---> LEFT u moron !
HoBao Hyper 8.5 Pro > RB WS7
HoBao Hyper ST Pro > OS V-Spec
Postat 31 October 2010 - 08:49 AM
porcofon, la Oct 30 2010, 10:30 PM, a spus:
:rolleyes: imi si imaginez toti cainii din parc alergand dupa masina mea :angry:
:)
O solutie eficienta si de durata, in care nu modifici "exteriorul" ar fi sa folosesti spray de silicon pe electronica din servo, silicon din tub pentru marginile unde se inchid capacele si un o-ring care vine in interiorul servo-ului (in partea superioara a rotii principale) ce nu permite sa intre apa la angrenaje.
Spor!
stima, Radu
Aceasta postare a fost editata de radugns: 31 October 2010 - 08:50 AM
Custom CNC parts GNS Racing
Postat 31 October 2010 - 01:10 PM
Eu am in servoul meu Hittec mg645(de pe offroad)inauntru lui la electronica vaselina lichida de la Wurt,a avut apa,nisip,noroi in el chiar a si inghetat si nu are nimic,merge bobobc :blink:.Mai nou am pus balon inauntru si l-am inchis apoi l-am decupat pe afara ,are rol de garnitura.
Associated SC8E on 4S
Hpi E-firestorm Novak on 2s MaxAmps
Membru retras!
Hpi E-firestorm Novak on 2s MaxAmps
Membru retras!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1