Pagina 1 din 1
Material ''plastic" Denumire ....
Postat 26 October 2010 - 05:42 PM
De curand am adunat niste amplificatoare de chitara " vintage " intr--o Stare jalnica , am reusit cu chiu cu vai sa pun la punct o parte din electronica dar acum vreau sa ma apuc sa repar si cabinetul , problema este ca are niste insertii dintrun material plastic care nu stiu cum se numeste , deci nu stiu cum si unde sa il caut .
Cam
asa ceva arata insertia deobicei este folosit in industria audio la decorarea instrumenteler si a cabinetelor si desigur la fabricarea penelor de chitara , se gaseste in mai multe culori deobicei verde albastru rosu si galben ...
Cam
asa ceva arata insertia deobicei este folosit in industria audio la decorarea instrumenteler si a cabinetelor si desigur la fabricarea penelor de chitara , se gaseste in mai multe culori deobicei verde albastru rosu si galben ...
Postat 26 October 2010 - 07:48 PM
Incearca pe gogu cu "celluloid sheet"
In continuare cred ca te descurci. Dizolvam pe vremuri tot pentru modelism, cand gaseam... Intuiesti traducerea :huh:
Bafta!
In continuare cred ca te descurci. Dizolvam pe vremuri tot pentru modelism, cand gaseam... Intuiesti traducerea :huh:
Bafta!
Adresa email: bitex25@yahoo.com
Telefon: 0721 385365
Postat 26 October 2010 - 07:54 PM
bitex, asa arata; dar care este-dpdv caracateristici de sunet- diferenta dintre celuloid si melamina? Ca la fel de bine se poate pune folie de melamina (de la placari de mobilier). Sau nu?
melamina e sound proofing;
celuloidu' nu scrie.
polistiren.
melamina e sound proofing;
celuloidu' nu scrie.
polistiren.
Aceasta postare a fost editata de BogdanStancu: 26 October 2010 - 07:58 PM
Nu mancati de pe jos! Dauneaza grav sanatatii !
Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
Postat 26 October 2010 - 08:04 PM
Eu nu v-am dat "un polistiren", ci Styron.
Pentru clarificare cautati chitare Mario Maccaferri, facute integral din asa ceva.
Pentru clarificare cautati chitare Mario Maccaferri, facute integral din asa ceva.
... cu picioarele pe pamant ...
Postat 26 October 2010 - 08:06 PM
Nu stiu de proprietatile acustice. Cred ca pe vremea aia era un material la moda si arata bine. Posibil ca melamina sau altele moderne si frumoase, nu existau pe piata. Poate gresesc, imi cer scuze anticipat daca e cazul...
Cred ca e singurul motiv pentru care se folosea in trecut. Cam ca si la folosirea celuloidului la pelicule. Nu aveau altceva mai potrivit.
Daca e pentru reconditionari, poate merita pastrat materialul original, n-am idee.
Chiar nu stiu cum este bine, si sincer sunt fericit ca nu-i problema mea.
Cred ca e singurul motiv pentru care se folosea in trecut. Cam ca si la folosirea celuloidului la pelicule. Nu aveau altceva mai potrivit.
Daca e pentru reconditionari, poate merita pastrat materialul original, n-am idee.
Chiar nu stiu cum este bine, si sincer sunt fericit ca nu-i problema mea.
Adresa email: bitex25@yahoo.com
Postat 26 October 2010 - 08:50 PM
Pe vremuri, asa ceva se fabrica in foi de diferite grosimi la Medias. Eu am avut ca suport pentru mapa de birou. Se gasea si in librarii tot in acelasi scop.
Invata repede si aplica...tot repede!
Postat 27 October 2010 - 12:02 PM
Sunt de acord cu Bitex materalul nu are propietati acustice , este un simplu material decorativ .
Nu stiu daca este mai bun sau mai slab ca melamina , cert este ca asta etse materialul folosit probabil ca era mai ieftin ' durabil , sau mai aleabil decat alte materiale asemanatoare atunci , desii si acum se foloseste , probabil e placut ochiului ....
Din pacate cabinetul ajuns la mine a fost pastrat execrabil , iar portiunea acoperita cu acest styron nu mai este recuperabila , sau mai bine zis styronul nu mai este recuperabil . o parte din el fiind dezlipit dupa placaj apoi vopsit in negru .
Fiind vorba de o reconditionare as vrea sa folosesc acelasi material , nu de alta dar parca nu merita sa il pocesc acum dupa ce am stat sa caut lampi " nos "
Si difuzoare bune ....
Nu stiu daca este mai bun sau mai slab ca melamina , cert este ca asta etse materialul folosit probabil ca era mai ieftin ' durabil , sau mai aleabil decat alte materiale asemanatoare atunci , desii si acum se foloseste , probabil e placut ochiului ....
Din pacate cabinetul ajuns la mine a fost pastrat execrabil , iar portiunea acoperita cu acest styron nu mai este recuperabila , sau mai bine zis styronul nu mai este recuperabil . o parte din el fiind dezlipit dupa placaj apoi vopsit in negru .
Fiind vorba de o reconditionare as vrea sa folosesc acelasi material , nu de alta dar parca nu merita sa il pocesc acum dupa ce am stat sa caut lampi " nos "
Si difuzoare bune ....
Arata acest topic
Pagina 1 din 1