salutare.tuturor am un trophy si am probleme cu servouri-le imi tremura si cateodata se opresc si nu mai raspund la nici o comanda servo de acceleratie e cel din fabrica iar cel de directie Blue Bird 620 MG.de unde e problema?
Pagina 1 din 1
probleme servo
Postat 04 October 2010 - 03:32 PM
nomo, la Oct 4 2010, 04:11 PM, a spus:
salutare.tuturor am un trophy si am probleme cu servouri-le imi tremura si cateodata se opresc si nu mai raspund la nici o comanda servo de acceleratie e cel din fabrica iar cel de directie Blue Bird 620 MG.de unde e problema?
Pai...si eu am avut problema asta...la cel de acceleratie doar, inainte sa-l schimb ( era tot SF-1 ) cu un BMS 631MG Super Speed. Problema se trage de la faptul ca servo-urile SF-1 nu sunt bine izolate contra apei...eu ma dadusem iarna cu Trophy-ul si la uscat normal ca zapada se topeste si a ajuns apa in servo...bineinteles mai poate fi si de la receptor din aceeasi problema...pentru ca s-a udat. Servo-urile ai putea sa le incerci pe alt receptor sa vezi daca mai fac asa, ma rog doar ala de acceleratia ca Blue Bird-ul e bine izolat si nu trebuie sa aiba probleme. Daca tremura in continuare inseamna ca e servo-ul de vina ( SF-1 ) daca nu inseamna ca e receptorul de vina, in ambele cazuri automat se necesita inlocuirea !
Bafta!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1