Modelism - RHC Forum: ajutooor !! piese HPI - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

ajutooor !! piese HPI

#1 Useril este offline   crisss 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 472
  • Inregistrat: 13-February 09
  • Interests:Automodelism

Postat 01 October 2010 - 07:01 PM

CONSTAT CU PARERE DE RAU CA DESI SINT DESTUL DE RASPINDITE IN RINDUL MODELISTILOR ,AUTOMODELELE HPI NU PREA ISI GASESC LOCUL IN RAFTUL FURNIZORILOR (SI AICI MA REFER DOAR LA PIESE DE RS 4), CA DUPA CE FACI CITEVA TURE TE LOVESTI DE SLABA CALITATE A UNOR PIESE SI DAI DIN COLT IN COLT DUPA CITEVA REPERE AMARITE ,CAUTI PE FORUM .....SI DEGEABA, APOI CA SA FII SIGUR DE IZBINDA APELEZI DIRECT LA UN ANUME FURNIZOR DIN CLUJ ,CARE SE CREDE CEL MAI MARE IN CEEA CE PRIVESTE ACEASTA MARCA SI....STUPOARE....DUPA CE LE DAI SUFICIENT RAGAZ IN CARE TE "AMENINTA" CA ITI ADUC PIESELE DE O SA-TI TREACA FULGII ,APOI SE MAI DESUMFLA, INCEP SA O DEA COTITA SI TI-O TRINTESC IN FATA :DIN 10 REPERE AU ADUS 2.....APOI AM APELAT LA ALTII DIN BUC. CARE SE LAUDA CA SINT FURNIZORI HPI , AICI RASPUNSUL VINE PROMPT(MACAR ATIT)-NU PUTEM ONORA COMANDA. CUM S-O REZOLV ?? COMANDA CINEVA..CEVA...PE UNDEVA?? PLATESC IN MOMENTUL EFECTUARII COMENZII...ACESTA E DEALTFEL SCOPUL ACESTU-I TOPIC ,IN SPERANTA CA VOI PRIMI CEVA AJUTOR....MULTUMESC ANTICIPAT.
HPI RS4 3 EVO
CEN FUN FACTOR MT.
BLUE MARINE 540 S
SPEKTRUM DX 3 s
RANGE ROVER 1/8 REALISTIC NITRO
-----------------------
MODELIST PENSIONAR
0

#2 Useril este offline   andriu 

• Membru
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 884
  • Inregistrat: 06-March 07

Postat 01 October 2010 - 11:07 PM

fugi din romania !!!!!!!!!!!
afara ai sa gasesti mai usor piese.
eu asta am sa fac.

"That's sooo oshemmm !!!!!"
0

#3 Useril este offline   fasconal 

• ...si nu te doare capul !
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1241
  • Inregistrat: 15-March 10

Postat 02 October 2010 - 07:47 AM

In primul te rog sa nu mai scri cu majuscule (in corespondenta electronica scrisul cu majuscule este clar definit si inseamna ca "strigi").
"Coboara" deci tonul, relaxeaza-te, o sa intampini probleme si mai "grave" decat cele amintite de tine.
In Romania nu exista reprezentanti HPI si asta o poti afla simplu daca studiezi site-ul oficial HPI.
Sunt cateva magazine care se ocupa cu vanzarea unor produse HPI si care se aprovizioneaza din Ungaria sau cel mult din Marea Britanie de la reprezentantii HPI, dar cel mai des din Ungaria. Cand piesele dorite de noi nu se gasesc nici acolo puterea lor (a magazinelor romanesti) este nula si clientul total nemultumit.
Ce-ti recomand: studiaza forumuri (de aici, de afara), vezi ce piese cad mai usor si fa-ti un minim stoc de piese de schimb. Cumparandu-le din timp nu mai treci prin experienta de acum. Unele piese o sa le gasesti in Romania, altele prin Europa dar cu siguranta, toate, in SUA.
In incheiere o sa mai amintesc un lucru; au fost multe cazurile cand am gasit ce mi-a trebuit la acel blamat (de tine) vanzator din Cluj si la preturi comparabile cu cele din SUA (asta fara sa adaug TVA, transport si eventual vama). Hai sa nu manjim imaginea cuiva doar ca suntem "hipoglicemici".
Bafta multa in gasirea cat mai repede a ceea ce cauti!
Fara semnatura...prietenii stiu de ce
0

#4 Useril este offline   Buggy-man 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 1804
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 02 October 2010 - 08:49 AM

....mai ai o varianta.......schimba marca si o sa gasesti piese non-stop!
Vezi oferta AutoRC!
RHCForum - Webmaster
0

#5 Useril este offline   prisi 

• scale addicted
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1299
  • Inregistrat: 03-January 08
  • Interests:Automodelism,motociclism,parapantism,caiac,ciclism

Postat 02 October 2010 - 08:55 AM

problema sta in felul urmator:

orice magazin din romania care are hpi se aprovizioneaza de la un reprezentant hpi din alta tara(ungaria de pilda)

tu faci comanda de piesa x si y.

el se duce in ungaria si gaseste numai x.

y o sa o aduca cand o sa o aiba magazinu din ungaria pe stoc,asta poate peste 2-3-4 saptamani si chiar mai mult plus timpul pana se va duce el acolo.

nu te agita degeaba,asa sta treaba,nimeni in romania nu o sa faca stoc de reprezentanta,cel mai bine e sa-ti cumperi din timp unele piese.

ce e drept mai crapa si ce nu te astepti,si aici e problema.
If it is to be it is up to me
0

#6 Useril este offline   Kitty 

• RC Addict
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4563
  • Inregistrat: 11-July 08
  • Interests:RC,Cars.....

Postat 02 October 2010 - 09:33 AM

daca nu esti multumit de stocurile magazinelor din RO si nu gasesti piesele dorite,e f simplu,faci comanda in europa de la un magazin si in 5 zile ai piesele acasa!!!

Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
0

#7 Useril este offline   Alex-T 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 556
  • Inregistrat: 28-July 09

Postat 02 October 2010 - 10:45 AM

Frate acum sincer Romania e Romania. Americanul lanseaza nu stiu ce piesa de tuning pentru o masinuta iar la noi ajunge peste 2 ani cand au aparut altele mai bune pana atunci. Deci stam cam prost cu stocul si actualizarile, dar exista magazine in strainatate si poti sa iei de acolo, atata timp cat ai card de credit iti iei de acolo ce vrei. E si mai ieftin ca in Romania. Spor la treaba! Bafta!
0

#8 Useril este offline   CIORINGA 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 133
  • Inregistrat: 21-July 10

Postat 02 October 2010 - 11:12 AM

Acelasi lucru l-am patit si eu cu distribuitorul HPI de la cluj ... am vrut sa fac o conversie de Savage X la Flux si mai imi trebuia un ax cu un pinion .. si dupa ce am asteptat cam o luna .. mi-am luat FLUX cu totul :)
0

#9 Useril este offline   AG-74-HESS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3574
  • Inregistrat: 04-February 08

Postat 02 October 2010 - 04:08 PM

Aveti dreptate in ceea ce spuneti vis-a-vis de piese de stocuri, mai ales in perioada asta nasoala dpdv economic. Dar mai mare rasul cand vinzi si AI PE STOC ACUM automodele de 37...45 milioane dar nu ai un cacat de bujie pt ele. De obicei, cei mai multi cumpara macar o bujie de scimb odata cu achizitionarea modelului, pe care sa o infiga dupa rodaj. Dar in foamea lor de a face bani multi si rapid de ce sa castige doar 30 ron la o bujie pe care ti-o vand cu 60 ron? Nu are rost sa o aduca. Parerea mea despre delerii din Ro: nota 2! (bine ca mai exista cateva exceptii carora le urez bafta in continuare si de la care voi continua sa cumpar.) Si inca ceva: ai intrat pe site-ul unui magazin de modelism si nu are pe stoc elemente de asamblare, rulmenti, parghii de comanda, etc -alte maruntisuri; nu cumpara nimic de acolo!
In rest, cum s-a spus mai sus, luati de afara!

Aceasta postare a fost editata de AG-74-HESS: 02 October 2010 - 04:14 PM

0

#10 Useril este offline   crisss 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 02 October 2010 - 06:02 PM

Multumesc tuturor celor care au postat aici cu scopul de a ajuta in special lui OVIDIUM care mi-a cerut lista cu repere si a promis ca va aduce piesele de care am nevoie. Referitor la modul in care sa aprovizioneaza anumite firme din ROMANIA cu piese ,nu gasesc o scuza faptul ca le aduc din tara vecina atit timp se pretind ca sint cei mai cei si ca au stocuri uriase de piese(vezi firma din CLUJ)....Deoarece acest topic a rezolvat problema pe care o aveam in numai 2 zile, gasesc de cuviinta ca trebuie sa-l inchid pt. a nu mai aglomera forumul degeaba.
HPI RS4 3 EVO
CEN FUN FACTOR MT.
BLUE MARINE 540 S
SPEKTRUM DX 3 s
-----------------------
MODELIST PENSIONAR
0

#11 Useril este offline   fasconal 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 October 2010 - 06:04 PM

Nu vreau sa fiu "avocatul diavolului" dar, cate un CACAT sau PISAT (sper ca nu va place acest limbaj, desi sunt cuvinte din limba romana si nu sunt obscene (a nu se intelege ca sunt pudibond)) gasesc lipsa la orice magazin de modelism de ORIUNDE.
Eu zic sa coboram tonul si sa ne masuram cuvintele cand facem aprecieri la afacerile altora. Putem sa fim nemultumiti dar e bine sa ramanem civilizati.
0

#12 Useril este offline   Buggy-man 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 03 October 2010 - 02:13 PM

@prisi

Pentru cultura ta generala - AutoRC are piese pe stoc pentru absolut toate modelele pe care le comercializeaza.
Nu generaliza.
Este adevarat, piesele de tuning nu sunt toate pe stoc, dar mare parte din ele sunt.
In schimb pentru piesele standard AutoRC are absolut totul pe stoc.
Deci, nu mai lansa astfel de neadevaruri. Macar ai bunul simt sa te informezi inainte sa faci astfel de afirmatii.
Ce nu stii tu este ca AutoRC este DISTRIBUITOR pentru Romania la absolut toate brandurile pe care le comercializeaza,adica lucreaza direct cu producatorul si nu prin intermediul vreunui distribuitor/dealer din Europa.....asa cum fac majoritatea celor care fac comert cu articole pentru modelism.

In final, dau urmatorul sfat celor care doresc sa nu aiba probleme cu modelele pe care le cumpara: asigurati-va ca dealerul de unde cumparati are in spate un distribuitor local! Asa veti avea in permanenta piese de schimb pe loc, cand aveti nevoie.
RHCForum - Webmaster
0

#13 Useril este offline   Buggy-man 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 03 October 2010 - 04:09 PM

Am redeschid topicul pentru se putea comenta acest fenomen.
Cred ca toti sunt interesati sa afle care este adevarata fata a acestui segment de comert.
Am rugamintea, ca inainte sa postati sa va documentati/informati daca ceea ce urmeaza sa scrieti este adevarat.
RHCForum - Webmaster
0

#14 Useril este offline   prisi 

• scale addicted
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1299
  • Inregistrat: 03-January 08
  • Interests:Automodelism,motociclism,parapantism,caiac,ciclism

Postat 03 October 2010 - 04:47 PM

Imi cer scuze pentru generalizare,dar m-am confruntat si eu cu problema achizitionarii unor piese.
If it is to be it is up to me
0

#15 Useril este offline   sandrei 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 1510
  • Inregistrat: 16-November 08

Postat 05 October 2010 - 10:06 AM

Vezi postareacrisss, la Oct 1 2010, 08:01 PM, a spus:

CONSTAT CU PARERE DE RAU CA DESI SINT DESTUL DE RASPINDITE IN RINDUL MODELISTILOR ,AUTOMODELELE HPI NU PREA ISI GASESC LOCUL IN RAFTUL FURNIZORILOR (SI AICI MA REFER DOAR LA PIESE DE RS 4), CA DUPA CE FACI CITEVA TURE TE LOVESTI DE SLABA CALITATE A UNOR PIESE SI DAI DIN COLT IN COLT DUPA CITEVA REPERE AMARITE ,CAUTI PE FORUM .....SI DEGEABA, APOI CA SA FII SIGUR DE IZBINDA APELEZI DIRECT LA UN ANUME FURNIZOR DIN CLUJ ,CARE SE CREDE CEL MAI MARE IN CEEA CE PRIVESTE ACEASTA MARCA SI....STUPOARE....DUPA CE LE DAI SUFICIENT RAGAZ IN CARE TE "AMENINTA" CA ITI ADUC PIESELE DE O SA-TI TREACA FULGII ,APOI SE MAI DESUMFLA, INCEP SA O DEA COTITA SI TI-O TRINTESC IN FATA :DIN 10 REPERE AU ADUS 2.....APOI AM APELAT LA ALTII DIN BUC. CARE SE LAUDA CA SINT FURNIZORI HPI , AICI RASPUNSUL VINE PROMPT(MACAR ATIT)-NU PUTEM ONORA COMANDA. CUM S-O REZOLV ?? COMANDA CINEVA..CEVA...PE UNDEVA?? PLATESC IN MOMENTUL EFECTUARII COMENZII...ACESTA E DEALTFEL SCOPUL ACESTU-I TOPIC ,IN SPERANTA CA VOI PRIMI CEVA AJUTOR....MULTUMESC ANTICIPAT.

Stimate domnule Cristian. Nu voi dezvolta aceasta antireclama pe care o aduceti magazinului nostru, tin doar sa va aduc la cunostinta ca nemultumirea dvs este nefondata intr-o mare masura. V-am promis ca va vom aduce toate reperele care nu se afla in stocul nostru in limita a ceea ce gasim in stocul furnizorului. Ati efectuat comanda dupa indelungi razboaie cu stilul dvs de a scrie pe internet si de a formula propozitii, stil pe care nu l-a inteles nici unul din vanzatorii de la noi de la magazin . Este greu intr-adevar sa dati un telefon, pentru a comunica o comanda de coduri. In al doilea rand, haideti sa rememoram ca ceea ce s-a gasit in stocul Distribuitorului ALOCAT PE ROMANIA si care NU SE AFLA IN ROMANIA , S-A ADUS DAR , NU AU EXISTAT TOATE REPERELE. V-am spus ca va vom suna de acolo sa va spunem ce este si ce nu este in stoc, dar ati spus ca nu puteti vorbi la telefon. S-au adus care s-au gasit, dar stupoare, pentru ca nu s-au gasit toate, ati renuntat la toata comanda si au ramas produsele la noi.Aceasta nu ar fi o problema insa doar in Romania se face si ne-am obisnuit, primim comenzi saptamanal pe care nu le mai iau clientii din varii motive.
Niciunde in lume la nici un furnizor nu veti gasi TOATE piesele PERMANENT in stoc, dar dvs trebuie sa aruncati cu noroi in ceea ce incearca sa se cladeasca in Romania in materie de automodelism.
Eu ma retrag din discutie fiindca oricat de bine ti-ai face treaba in orice domeniu nu ai cum sa ii multumesti pe toti, si tot timpul vor exista si persoane multumite si persoane nemultumite, si tin sa imi cer scuze public ,domnului Cristian din partea firmei pentru ca nu a reusit sa cumpere toate reperele de la noi si ca nu l-am putut ajuta. Fiind o piata libera, fiecare isi alege furnizorul dupa cum ii place/displace.

Aceasta postare a fost editata de sandrei: 05 October 2010 - 10:15 AM

TEAM DURANGO DESC210 2WD
TEAM DURANGO DNX408
TEAM DURANGO DEST210
TEAM C TR02 / Absima JEKYLL
Hpi Sprint 2 DRIFT
HPI E10 DRIFT
Hot Bodies TC-FD DRIFT PRO KIT
HPI BAJA 5T

Proud member of HPI RACING ROMANIA TEAM

0

#16 Useril este offline   sandrei 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 1510
  • Inregistrat: 16-November 08

Postat 05 October 2010 - 10:10 AM

Tot timpul clientii au diferite nemultumiri, si clientul tot timpul are dreptate , dar cateodata mai ascultati si parerea si ceea ce are de spus vanzatorul.
TEAM DURANGO DESC210 2WD
TEAM DURANGO DNX408
TEAM DURANGO DEST210
TEAM C TR02 / Absima JEKYLL
Hpi Sprint 2 DRIFT
HPI E10 DRIFT
Hot Bodies TC-FD DRIFT PRO KIT
HPI BAJA 5T

Proud member of HPI RACING ROMANIA TEAM

0

#17 Useril este offline   fasconal 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 October 2010 - 10:40 AM

Vezi postareaBuggy-man, la Oct 3 2010, 05:09 PM, a spus:

Am redeschid topicul pentru se putea comenta acest fenomen.
Cred ca toti sunt interesati sa afle care este adevarata fata a acestui segment de comert.
Am rugamintea, ca inainte sa postati sa va documentati/informati daca ceea ce urmeaza sa scrieti este adevarat.

Sunt convins ca nu pot fi considerat obiectiv (vezi semnatura mea, unde apropo sunt automodele HPI dar nu cumparate toate de la Cluj) dar iata parerea mea de om de afaceri. (Cred ca si varsta mea "ma califica" in postura de a putea emite pareri). Lucrez si eu la randul meu (societatea pe care o conduc) cu clienti (si cu) persoane fizice si pot afirma cu tarie ca acest tip de client este cel mai greu de multumit din varii motive. Nu dezvolt acum teorii de vanzari.
Ce vreau sa spun este ca un astfel de topic nu ajuta cu absolut nimic miscarea automodelistica (sau modelistica in general) din Romania. Tot ce poate face este sa aduca pete pe imaginea unui vanzator sau mai multi sau in cel mai bun caz topicul poate creste la zeci de pagini in care unu' da si altu' pareaza.
Pot sa spun ca si eu am avut comenzi ce nu au putut fi onorate in termenul sperat de mine, dar, surpriza (si nu vorbesc de tuning) si pe HPI USA am gasit piese "out off stock" si inca o surpriza MARE... nici afara n-am gasit UN magazin de la care sa pot cumpara absolut tot ce mi-am dorit cand mi-am dorit. Am fost nevoit sa-mi fac conturi la mai multe magazine din USA, UK si HK pentru a avea tot ce-mi doresc atunci cand imi doresc.
In concluzie, vreau sa spun ca topicul trebuie inchis pana nu se deschide cutia pandorei. Foloseste cuiva daca vor scrie aici si toti clientii multumiti de clujean? Credeti ca a ajuns sa deschida trei magazine doar avand clienti nemultumiti ? Mai ganditi-va.
Bafta la cumparaturi!

Aceasta postare a fost editata de fasconal: 05 October 2010 - 10:41 AM

0

#18 Useril este offline   Cosminake 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 851
  • Inregistrat: 05-August 10

Postat 05 October 2010 - 11:17 AM

Vezi postareasandrei, la Oct 5 2010, 11:06 AM, a spus:

Stimate domnule Cristian. Nu voi dezvolta aceasta antireclama pe care o aduceti magazinului nostru, tin doar sa va aduc la cunostinta ca nemultumirea dvs este nefondata intr-o mare masura. V-am promis ca va vom aduce toate reperele care nu se afla in stocul nostru in limita a ceea ce gasim in stocul furnizorului. Ati efectuat comanda dupa indelungi razboaie cu stilul dvs de a scrie pe internet si de a formula propozitii, stil pe care nu l-a inteles nici unul din vanzatorii de la noi de la magazin . Este greu intr-adevar sa dati un telefon, pentru a comunica o comanda de coduri. In al doilea rand, haideti sa rememoram ca ceea ce s-a gasit in stocul Distribuitorului ALOCAT PE ROMANIA si care NU SE AFLA IN ROMANIA , S-A ADUS DAR , NU AU EXISTAT TOATE REPERELE. V-am spus ca va vom suna de acolo sa va spunem ce este si ce nu este in stoc, dar ati spus ca nu puteti vorbi la telefon. S-au adus care s-au gasit, dar stupoare, pentru ca nu s-au gasit toate, ati renuntat la toata comanda si au ramas produsele la noi.Aceasta nu ar fi o problema insa doar in Romania se face si ne-am obisnuit, primim comenzi saptamanal pe care nu le mai iau clientii din varii motive.
Niciunde in lume la nici un furnizor nu veti gasi TOATE piesele PERMANENT in stoc, dar dvs trebuie sa aruncati cu noroi in ceea ce incearca sa se cladeasca in Romania in materie de automodelism.
Eu ma retrag din discutie fiindca oricat de bine ti-ai face treaba in orice domeniu nu ai cum sa ii multumesti pe toti, si tot timpul vor exista si persoane multumite si persoane nemultumite, si tin sa imi cer scuze public ,domnului Cristian din partea firmei pentru ca nu a reusit sa cumpere toate reperele de la noi si ca nu l-am putut ajuta. Fiind o piata libera, fiecare isi alege furnizorul dupa cum ii place/displace.

nu e ok atitudinea. atat pot sa spun. nu te obosi sa imi dai replica, oricum nu o sa raspund.
0

#19 Useril este offline   crisss 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 05 October 2010 - 11:33 AM

Vezi postareasandrei, la Oct 5 2010, 11:06 AM, a spus:

Stimate domnule Andrei tin sa precizez de la inceput ca nu am mentionat nici un nume in topicul deschis mai sus,deci antireclama nu functioneaza aici,apoi sa le luam pe rind: ca am efectuat comanda dupa numeroase telefoane se datoreaza faptului ca la fiecare discutie cu dvs. am constatat de fiecare data ca va lipseau nu doar citeva repere de care eu aveam nevoie ci MAJORITATEA si nu am dorit sa ma conplic pt. una sau doua piese, in alta ordine de idei nu cred ca am eu vina ca distribuitorul nu are aceste piese in stoc si atunci ar trebui sa comunicati mai eficient cu acesta si sa stiti ce are si ce nu are.... ,apoi spuneti ca am renuntat la comanda(e dureros)...cum o puteti numi COMANDA ATITA TIMP NU A-TI ONORAT-O????? ,din 10 repere doar 2 erau aduse dupa ce a-ti venit de la distribuitor...daca asta e tot ce s-a putut face nu inteleg de ce afisati ca aveti stocuri mari de piese(nu spun MONSTRUOASE asa cum apare pe site) atita timp cit nu le aveti si nici nu le puteti aduce?! Daca doriti sa aveti calibru pe aceasta piata in continua dezvoltare ar trebui sa alegeti un distribuitor care sa va respecte cu adevarat ,iar dvs sa cunoasteti faptul ca nu toata lumea are SAVAGE(piesele pt. el se gasesc aproape oriunde inclusiv la dvs.) .Referitor la expresia ca as fi aruncat cu noroi in munca dvs. mi se pare cel putin rautacioasa, am enuntat un fapt constatat si nu am inflorit-o cu nimic.
HPI RS4 3 EVO
CEN FUN FACTOR MT.
BLUE MARINE 540 S
SPEKTRUM DX 3 s
-----------------------
MODELIST PENSIONAR
0

#20 Useril este offline   CIORINGA 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 133
  • Inregistrat: 21-July 10

Postat 05 October 2010 - 01:07 PM

eu am avut o colaborare foarte ok cu cei din CJ au fost foarte amabili in principiu nu au nici o vina daca piesa nu se afla in stocul din ungaria !

pinionul care il vroiam eu am observat ca e cam rar si prin stocurile de afara :)

in rest nota 10 pentru costumer service !

deci vedeti nici pentru savage nu se gasesc toate piesele ! oamenii au in stoc ce se cere ... ce se defecteaza e logic .. nu o sa stea cu tot felu de piese pe stoc care nu se vand niciodata sau dau cate una la 1 an :)
0

#21 Useril este offline   Skipper74 

• Kaboom!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 795
  • Inregistrat: 25-February 09
  • Interests:motorsport,automodelism

Postat 05 October 2010 - 01:13 PM

PFAI!Cine o "redeschis" topicul???Multumim frumos de ocazie..."Avem di tati!"Eternul fight pe care il duc stimabili "distribuitori" an-gro'.Bleah! Ma lasa rece!,dar suntem romani de ce draq nu ne'om bate?
Team Durango DESC 410R
Tekin RX8/SCX RedLine/Spektrum/AKA
0

#22 Useril este offline   Skipper74 

• Kaboom!
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 05 October 2010 - 01:16 PM

Aproppo "Criss" modelul pe care il deti este un "best-seller" HPI de aceea nu prea sunt pese pe stoc
Team Durango DESC 410R
0

#23 Useril este offline   Skipper74 

• Kaboom!
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 05 October 2010 - 02:06 PM

Vezi postareaBuggy-man, la Oct 2 2010, 09:49 AM, a spus:

....mai ai o varianta.......schimba marca si o sa gasesti piese non-stop!
Vezi oferta AutoRC!

"Termene de livrare:

Termenul de livrare al produselor cumparate de la societatea noastra, in mod normal se incadreaza intre 12 ore si 2 saptamani, din momentul inregistrarii comenzii pe serverul gazda a site-ului autorc.ro.

In conditii speciale (avand in vedere faza incipienta a acestui tip de comert in Romania si neexistenta unei infrastructuri adecvate in privinta transporturilor si a aprovizionarii furnizorilor), in cazuri exceptionale, societatea isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare. "

Este un citat de pe site...
Deci...si dumneavoastra recunoasteti ca se poate sa NU aveti pe stoc o seama de repere...
Apoi ce facem?Ma refeream la "redeschiderea" topicului.
Realitatea este ca in Romanica NU este inca un dealer de "first-hand" adevarat,ca o fi, ca noi suntem, este o poveste frumoasa care poate tine usor pana la Craciun cand toata lumea este fericita...
Team Durango DESC 410R
0

#24 Useril este offline   Kitty 

• RC Addict
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4563
  • Inregistrat: 11-July 08
  • Interests:RC,Cars.....

Postat 05 October 2010 - 09:10 PM

interesant topic,dar nu consider oportuna redeschiderea lui,deoarece directia in care merge si va merge acesta,era de asteptat,cu toate ca nu s-au pronuntat nume,se subintelege despre ce magazin este vorba,iar acest fapt probabil ca se ibtampla la mai multe magazine,nu doar la cel din cj!

Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
0

#25 Useril este offline   Buggy-man 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 October 2010 - 09:35 PM

@nelutu35

Deranjeaza ca AutoRC este corect fata de clienti?
Cum era mai bine, sa mergem pe burta si daca vreun client comenteaza atunci sa incercam sa-l aburim?
Deci, stimate domn nelutu, noi spunem lucrurilor pe nume. Asa stim noi sa facem comert.

Si am rugamintea ca atunci cand doriti sa mai folositi in vreun fel sau altul informatii expuse pe site-ul AutoRC sa cereti acceptul proprietarului acestui site.
RHCForum - Webmaster
0

#26 Useril este offline   fasconal 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 October 2010 - 09:56 PM

Mi-e imi place cand dreptatea "se imparte" cu aceeasi masura.
Raman la parerea mea ca topicul trebuie inchis neavand nici un rost continuarea lui. Nici un magazin (si imi sustin parerea pana in panzele albe) din Romania (magazin propriu zis sau online, apropo nu sunt multe propriuzise) nu se ridica la nivelul celor de afara din punct de vedere al stocurilor (e vorba de foarte multi bani la mijloc si sprijin din partea producatorilor, nu dau exemple sa nu-mi atrag avertismente).
Daca credeti ca asa se atrag clientii, lovind sau sustinand lovirea unui/unor "jucatori" pe acelasi segment, va inselati.
Imi propun ca in limita regulamentuli acestui forum si a timpului necesar, sa postez dupa fiecare "atac murdar" la adresa magazinului din Cluj expunand cate o exeprienta personala din relatia mea cu acesta.
S-a spus ca topicul se redeschide pentru a se putea posta pareri despre comertul pe acest segment dar titlul nu s-a schimbat si oricine intra vede din capul locului ca este de fapt un "razboi" impotriva HPI in general si al magazinului din Cluj in special.
Credeti ca ajuta pe cineva? Noaptea e un sfetnic bun...
0

#27 Useril este offline   Skipper74 

• Kaboom!
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 06 October 2010 - 05:14 AM

Vezi postareafasconal, la Oct 5 2010, 10:56 PM, a spus:

... este de fapt un "razboi" impotriva HPI in general si al magazinului din Cluj in special.
Credeti ca ajuta pe cineva? Noaptea e un sfetnic bun...

TARGET HIT!
Cred ca ar fi mai constructiv ,pentru miscarea modelista,sa inchideti acest topic.Opinii poate emite oricine.Acestea pot fi OBIECTIVE sau SUBIECTIVE.Niciodata un magazin nu v-a fi pe placul tuturor din terte motive.

PS:"Buggy-man" citatul cu pricina nu a fost folosit in alte scopuri decat cele de a exemplifica un fapt.Succese depline in afaceri!
Team Durango DESC 410R
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu