Modelism - RHC Forum: CUM REORGANIZAM AERO - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

CUM REORGANIZAM AERO

#1 Useril este offline   Picatot 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 839
  • Inregistrat: 05-June 04

Postat 15 November 2004 - 03:16 PM

Deschid subiectul fiindca mi se pare ca s-a ajuns la un moment de IMPAS!

REVIN prin COPIERE!
Pumnul in gura, nu e o solutie! decit ptr chestii ca la usa cortului, solutia a dat-o Andrei: VADEMECUM
Am sa pun pe un articol toate LINKURILE de pe SIMPLE!
NU STIU CIND!

E PACAT CA CEI CARE AU SI ALTE SURSE DE INFORMARE SI BENEFICIAZA DE EXPERIENTA UNOR MODELISTI CU STATE VECHI DE PLATA NU INTELEG CIT E DE IMPORTANT UN ASTFEL DE FORUM.

Subiectul aromodele simple, esenta a fost inceput la NERVI!
SOLUTIA NU E ASTA CI O COLECTIE DE LINKURI, SFATURI, CATALOGATE PE SUBIECTE in care numai moderatorii sa aiba voie sa scrie!
INTREBAM:
Din pdv al spatiului e posibil?
Din pdv financiar e posibil? (si ma refer la COSTURI DE ADMNINISTRARE! si intretinere a domeniului!)
Daca nu poate gasim si o solutie, sau NE gindim la o solutie!

N-AM DESCHIS DE NEBUN SUBIECTELE CARE LE-AM DESCHIS!
NU DAU NUME DAR AM PRIMIT MI SAU MAIL-URI IN CARE MAI PE FATA MAI PE OCOLITE MI S-A SPUS "N-AM BANI DA VREAU SA ZBOR, SAU MACAR SA INVAT PINA STRING BANI, CUM SA FAC

SAU AM CUMPARAT CEVA DE NEBUN CE SA FAC CA SA NU-L STRIC!
SI NU SUNT SINGURUL ABORDAT!
Raspunsurile la aceste intrebari date pe MI sunt informatii pierdute! (cu exceptia in care nu-i dai decit sfaturi generale!)

Am postat aici si nu in generalitati doarece ne priveste DIRECT!
asteptam PARERI SI DECIZII!

Aceasta postare a fost editata de Picatot: 15 November 2004 - 03:17 PM

Sa nu existe confuzii!
mesaj normal, off topic, inutil ; off topic dar util ; off topic, important .
0

#2 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6867
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 15 November 2004 - 04:38 PM

in primul rand eu as imparti CATEGORIA AEROMODELISM IN:
-aeromodele simple-gen planoare de carton,cu motor de cauciuc,planorase mici de balsa etc
-aeromodele electrice- tot despre electricari-de la planuri pana la probleme electrice legate strict de avion
-aeromodele termice- tot de la planuri pana la probleme de carburatie ca sa zic asa

remarcati ca si la electrice si termice nu se specifica materialul din care este construit aeromodelul.
a se vedea aripa polistiren cu motor termic si piper balsa cu motor electric.
asteptam si alte pareri.
flying is my life...
0

#3 Useril este offline   EZ* 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1695
  • Inregistrat: 10-November 04
  • Interests:aero&auto r/c

Postat 15 November 2004 - 05:27 PM

bai silviule...mie mi se pare bine ce zici, bai...da cred ca ar trebui sa mai fie un capitol de mijloc cu electrice si termice ingemanat si care sa vorbeasca de zborul lor...da nici asha nu-i rau cum zisashi....
0

#4 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 15 November 2004 - 05:33 PM

EZ*, la 15 Nov 2004, 17:27, a spus:

bai silviule...mie mi se pare bine ce zici, bai...da cred ca ar trebui sa mai fie un capitol de mijloc cu electrice si termice ingemanat si care sa vorbeasca de zborul lor...da nici asha nu-i rau cum zisashi....

electricele nu zboara la fel ca termicele.
deci ingemanat nu merge.poate un subiect despre pilotaj.dar si asta e degeaba ca nu are legatura pilotatu cu forumu indiferent cat itzi spun eu ca la o aripa sa folosesti 73%profundor cu expo de 80% si tu faci exact cum am spus eu si aripa cade vii si-mi dai in cap! http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/ic_13.gif

deci pentru initiere in pilotaj rc,ma contactati pe privat si vedem cum rezolvam
flying is my life...
0

#5 Useril este offline   Corsair4FU 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1020
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 15 November 2004 - 07:23 PM

Salut Picatot,

inainte de a cere schimbari si reorganizari sau restructurari, pe motiv ca lipsesc informatii, citeshte, te rog, acest forum de la cap la coada. Important este sa sti ce s-a discutat si unde, macar in mare. La nevoie poti cauta si citi mesajele cu pricina.

Inainte sa incepi sa ma contrazici, i-ti dau un exemplu :

Azi sa deschis un subiect despre depozitarea acumulatoriilor pe timp de iarna. Intrebari puse foarte vag si foarte general ; cerere de informatii elementare despre acumulatorii dovada ca autorul nu prea a citit subiectele cu privire la accumulatori. Ba mai rau !!! In Vademecum exista un articol briliant despre accumulatori - caracteristici, performate, curenti, depozitare ..... dar trebuie cautat si citit .

Scopul forumului de discutii este schimbul de pareri si experienta intre modelishti, avansati sau mai putin avansati in materie in general la subiect dar si "off topic".

CF4U
Mesterica, pe ce pune mina strica.
0

#6 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 15 November 2004 - 08:16 PM

c4fu ca bine zici
io acu cateva luni ma puteam lauda ca am citit toate subiectele din acest forum.pe vremea aia erau fo 30600 mesaje.
vademecumul il am scos la imprimanta si sta cu mine in permanenta asa ca nu intra la capitolul forum.
dar tot timpul o sa apara membrii noi care nu pot dormi noaptea ,din pasiunea nou descoperita,si trebuie sa le raspundem.
din cauza pasiunii le tremura mana si nu au rabdare sa caute in subiecte.
chiar daca le dam link catre subiecte deja scrise,sau vademecum.
acesti nou veniti noi TREBUIE SA-I AJUTAM !
cum putem.asta include stergere de mesaje.
flying is my life...
0

#7 Useril este offline   ctotth 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 985
  • Inregistrat: 22-April 04

Postat 15 November 2004 - 10:00 PM

Ar fi util un director, structurat pe diverse teme - de ex. incepatori, telecomenzi, termice, electrice, planoare, balsa, polistiren, aripi/ clasice, ciudatenii(closete si cotete zburatoare), zmee, etc..

In director sa se poata introduce atat pagini/link-uri externe cat si link-uri catre mesaje/subiecte existente deja in forum care sa se potriveasca cu rubrica respectiva din director

Astfel cine vine nou sa sape mai usor.

Costu in timp de lucru pare cam mare ce-i drept, tre gasit cineva care sa se priceapa si sa aiba si bunavointa sa-l realizeze. Apoi e multa munca si cu popularea directorului.

Sa mutati mesajele care-s acuma in alta structura e cam dureros. Mai usor sa adaugi un cuprins care sa se umple pe parcurs.

cezar

Aceasta postare a fost editata de ctotth: 15 November 2004 - 10:06 PM

0

#8 Useril este offline   MrSpace 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1079
  • Inregistrat: 16-May 02

Postat 15 November 2004 - 10:06 PM

Eu nu vreau sa par reticent la schimbare dar chiar cred ca forumul asta e bun asa cum este si multi utilizatori s-au invatzat cu el asa.
Pe mine m-ar incurca o eventuala schimbare in fel si chip.. cat despre mesajele off topic daca doar le-am ignora ar fi sufiecient, va dati seama ce satisfactie e pe cei ce le creeaza ca dau atata bataie de cap
Eu sunt de acord cu Corsair4FU, daca esti nitel atent forumul e f bun asa cum este.. iar o modificare in orice fel ar fi ar cam incurca pe cei ce s-au invatzat cu structura lui...
0

#9 Useril este offline   ctotth 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 985
  • Inregistrat: 22-April 04

Postat 15 November 2004 - 10:11 PM

scuze, m-am exprimat cam prost... nu propun sa se schimbe forumu, ar fi gresit. Doar, daca e cazu o pagina cu totul separata gen index, cuprins sau director... care sa aiba o structurare mai detaliata si sa se umple pe parcurs cu link-uri, atat spre mesaje din forum cat si catre site-uri externe - daca se gasesc binevoitori sa le completeze.

cezar
0

#10 Useril este offline   Dom*PROFESOR 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1301
  • Inregistrat: 17-April 02

Postat 15 November 2004 - 10:53 PM

Eu cred ca lipseste o rubrica de download in care sa dai clik si sa descarci fisiere comprimate....mie personal mi-ar place sa descarc pe calculatorul meu tot capitolul aeromodele, cu toate subiectele si pozele si sa stau off-line sa citesc. Altfel pierd timpul cu deschisul paginilor, al pozelor etc....
Am mai intrebat la un moment dat daca administratorul forumului poate descarca pe CD parti din el.
PER ASPERA AD ASTRA!
Live to fly!!!!!
Subiectul JURNAL DE ZBOR este initiat de Dom*PROFESOR la 1 septembrie 2003
0

#11 Useril este offline   LooSeR 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1108
  • Inregistrat: 14-May 04

Postat 15 November 2004 - 11:29 PM

Eu cred ca primul pas este sa ne intelegem toti bine... sa nu ne certam ....fara offtopicuri care kiar nu au ce cauta !
Reorganizara rubrici aero nu cred ca ar fi necesar ... o sa fie Discriminare ! E mai bine asa .. macar pe forum suntem toti egali..
va urez bafta ... la repartizare..
De cat timp am vazut forumul nu au fost probleme cu repartizare..
Nu e mai bine lasat asa ?
La ce ar tre. lucrat este la rubrica vadecum .. downloads .. poze si filme.. sa se mai modifice ..sa mai updateze si ei pozele !
A pilota e un vis frumos..... dar devine greu o realitate
Galeria mea
0

#12 Useril este offline   Valteras 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3077
  • Inregistrat: 29-May 02

Postat 16 November 2004 - 09:02 AM

Reorganizare Aero? Hmmm... Poate ar mai merge cizelat ceva, pe ici-colo. O reorganizare majora, nu cred ca ar face bine. Daca subimpartim si sectiunea asta din Forum in bisericutze, nu stiu daca ne-ar ajuta direct, pe noi, ca si comunitate. Io unul, si asa nu prea am timp sa ma tot uit prin toate sectiunile Forumului si asta m-a cam indepartat oarecum de restul gashtilor, nefiind la curent cu ce se mai discuta (navo, auto...). Abia daca pot urmari alte sectiuni gen Tehnice, Zbor 1:1, etc. Daca ciopartim si Aero, o sa citesc numai subsectiunea Polistiren+Scoci+Ventilatoare si subsectiunea Planorashe Aruncate din Mana, ramificatia Planorashe Aruncate din Mana-cu Mana Dreapta! Astfel, pierd toata placerea de a ne lua in balon cu Marinaru, reciproc. Si de a savura monologurile lui Big, exprimate cu atata elocintza si culoare, specifice beznei mintzii care este la burta lui! Si ce burta, nene... !!

Ceea ce ar fi binevenit, ar fi intr-adevar un Cuprins sau o Arhiva unde se pot parcurge subiectele in cautarea a ceea ce te intereseaza pe moment. Ca de exemplu aici:
http://www.rcgroups....hive/index.php/
Io sunt si pe Forumul RC Groups si sunt multumit de facilitatea asta. De fapt RC Groups nu este chiar un exemplu bun in contextul de fata, el fiind discretizat in muuulte sectiuni. Dar este un Forum de mai mare anvergura decat al nostru.

Ceea ce mie imi lipseste pe RHC, sau mai bine zis nu prea m-am descurcat, este functia de cautare. Atat cea de cautare prin mesaje dupa cuvinte cheie cat si de cautare a membrilor, dupa nume. Ori astea sunt greoaie, ori io nu ma pricep ce si cum, ori e de vina incompatibilittea cu "platforma" pe care o "calaresc" (Macintosh).

Io zic sa schimbam radical, pe ici pe colo, prin partile importante si dup-aia sa ramana cam tot asha!

Valterash LuCaCaragiale
Orice pas inainte e un shut in fund!
0

#13 Useril este offline   Marinaru 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2989
  • Inregistrat: 20-April 02

Postat 16 November 2004 - 09:11 AM

la rata de acces pe care o are forumul de aeromodelism, e pacat sa-l faramitam...eu am propus totusi o varianta noua, nu pe specie, subspecie, increngatura, subaincrengatura, monocelulare, virusi si bacterii...propunerea este urmatoarea: "Zbor Termic", "Zbor Electric", "Planoare-Motoplanoare" si ...Restul mesajelor vechi in "Arhiva" dar la vedere, pentru a se putea scrie in ele in continuare iar pe masura ce sunt accesate, moderatorii sa le mute in sectiunea corecta! Aceste patru noi rubrici se adauga "Jurnalului", "Locatiilor" si "Intalnirilor"...

Aceasta postare a fost editata de Marinaru: 16 November 2004 - 09:25 AM

Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
0

#14 Useril este offline   Picatot 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 16 November 2004 - 09:19 AM

De acord cu ce zice Marinaru cu urmatoarele adugiri:
+ DOWNLOAD
+ VADEMECUM LA VEDERE (in bara forum)
+ Articole tehnice (tot la vedere, care sa permita si completari)
+ LINKURI TEHNICE (in limita regulamentului)!

PS:
1. La articolele tehnice speram ca nu se va supara nimeni daca vor fi folosite TOATE informatiile UTILE din forum. Normal ar fi sa mentionam si emitentul dar facilitatea ar trebui creata cumva ca si comentariu, ca altfel ai sa vezi de 100 ori "******" intr-un articol!
Articolele sa treaca prin mina MACAR A INCA 2 MODERATORI!
2. Reorganizarea ar trebui sa se faca gradual!

Aceasta postare a fost editata de Picatot: 16 November 2004 - 09:20 AM

Sa nu existe confuzii!
0

#15 Useril este offline   Silfax 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1450
  • Inregistrat: 15-April 04

Postat 16 November 2004 - 11:04 AM

Credeam ca numai eu am probleme la capitolul "cautare". pot sa spun ca rar am gasit cate ceva de unul singur si de cele mai multe ori am intrebat si pe langa admonestarile de "vezi ca s-a mai discutat de 1000 de ori lucrul acesta" era pus si link-ul catre pagina cu pricina. De rubrica download nu mai vorbesc....

Aceasta postare a fost editata de Silfax: 17 November 2004 - 11:21 PM

...audaces fortuna iuvat...
0

#16 Useril este offline   Dom*PROFESOR 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 November 2004 - 04:32 PM

Eu sustin in continuare necesitatea de a descarca de pe forum arhiva care nici nu exista.....Poate moderatorii se gandesc la asta.In plus ce se intampla daca moare serverul intr-o zi? Nu e pacat de toata investitia asta?
PER ASPERA AD ASTRA!
Live to fly!!!!!
0

#17 Useril este offline   MrSpace 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1079
  • Inregistrat: 16-May 02

Postat 16 November 2004 - 04:46 PM

Aropo de ce a zis dom' profesor.. eu mi-am amitit si de nefericitul incident de la 1 dec 2003.. asa ca arhiva aceea chiar ar fi f folositoare
0

#18 Useril este offline   Valteras 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3077
  • Inregistrat: 29-May 02

Postat 16 November 2004 - 05:18 PM

Stati nene linistiti, ca or face becapuri, din cand in cand!
Orice pas inainte e un shut in fund!
0

#19 Useril este offline   Dom*PROFESOR 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 November 2004 - 04:40 PM

Valteras, la 16 Nov 2004, 17:18, a spus:

Stati nene linistiti, ca or face becapuri, din cand in cand!

Deja ai formulat o fraza ambigua! Stam linistiti pe ceva concret nu pe o impresie posibila.
Deci mai lansez intrebarea: Forumul este salvat undeva? Putem avea acces la bucati arhivate din el?
PER ASPERA AD ASTRA!
Live to fly!!!!!
0

#20 Useril este offline   Picatot 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 17 November 2004 - 04:57 PM

Downloaduri se pot face NUMAI pe subiecte: din versiunea ptr tiparire!
Sa nu existe confuzii!
0

#21 Useril este offline   Zippo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1077

Postat 17 November 2004 - 05:10 PM

Cred ca ar fi utila si o rubrica unde se pot gasi toti userii forumului , poate o foto shi date despre ei, poate asa reusim sa ne cunoastem.Din pacate eu cunosc foarte putine persoane de pe forum , in rest nu cred ca trebuie modificat prea mult forumul, e bine asa cum este. :wub:
0

#22 Useril este offline   GIGI 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 995
  • Inregistrat: 13-January 03

Postat 24 November 2004 - 06:24 PM

Dar exista o asemenea lista, iar fiecare user are date despre el introduse.
Multi nu vor sa-si afiseze datele personale.
Exista un avatar iar cine vrea sa aibe "moaca" afisata pe forum pune acolo poza.
Restul de date cam sunt trecute in lista fiecaruia. Sau tu vrei sa trecem si CNP, grupa sanguina si alte chesti? :mellow:
0

#23 Useril este offline   Zippo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1077

Postat 24 November 2004 - 06:30 PM

Da ai dreptate GIGI, nu am prea navigat prin tot situl, ...scz
dar poate shi CNP ar fi util :mellow:
0

#24 Useril este offline   GIGI 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 995
  • Inregistrat: 13-January 03

Postat 24 November 2004 - 06:38 PM

Tu ai dreptate. Datele sunt utile iar multi nu completeaza nici pe cele cerute.
Nu vad ce este asa secret orasul in care ata fiecare.
0

#25 Useril este offline   pahguletz 

• ex. paguletz
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 638
  • Inregistrat: 14-February 03

Postat 24 November 2004 - 08:14 PM

dar niste poze cu moaca fiecaruia kiar ar fi utile. sa ne stim si noi cand ne injuram pe la semafoare sau pe aiurea :mellow:
Ia mai zburati maaaaaai!!!
Laser frate!
0

#26 Useril este offline   costobocus 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 64

Postat 25 November 2004 - 12:50 PM

am si io o sugestie ..de la un incepator..mi-a luat vreo 2 zile sa citesc subiectele care m-au interesat ..deoarece din 10 pagini la un subiect sa spunem, doar vreo 3 erau cu informatii utile... si chiar daca exprimarile sunt superhaioase, totusi, intr-un final totul se rezuma la informatie...

sau in arhiva, sa fie sterse topicurile inutile..

in rest e ok..chiar foarte bine as zice ..(sa nu uitati de rubrica de elicoptere, nu le mai bagati la diverse, va rog)
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu