Modelism - RHC Forum: ##### - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

##### Teapa

#1 Useril este offline   moremih 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 320
  • Inregistrat: 14-September 10

Postat 28 May 2012 - 09:45 PM

Vreau sa aduc la cunostinta tuturor modelistilor tratamentul la care am fost supus de catre magazinul 2.. .ro
Acum cateva zile am facut o comanda la 2.. .ro pentru cateva piese im valoare de 113roni .
Pachetul l-am primit sambata dimineata prin Fan Curier .
La deschiderea pachetului am constatat lipsa a doua produse in valoare de 21 roni .
Am trimis imediat un mail in care am aratat lipsa produselor si am rugat sa fiu contactat pentru a rezolva situatia in mod amiabil .
Raspunsul a fost sec : Faceti reclamatie la Fan Curier sau la OPC , noi nu suntem vinovati .
Azi dimineata am sunat la magazin , mi-a raspuns un barbat , si a aruncat iar vina pe Fan Curier .
sau daca nu inseamna ca eu am furat produsele lipsa ( 4 elice SlowFly si 2 mufe JST )
Degeaba am incercat sa ma disculp spunand ca nu am facut asa ceva ,eu sunt hotul iar dumnealor nu au nici o vina si m-i s-a spu ca degeaba incerc sa obtin produsele prin "amenintari si santaj "ca nu voi avea nici o sansa si apoi m-i s-a trantit telefonul in nas .
Am trimis un mail in care am spus ca detin o proba care sa ateste ca s-a gresit la ambalarea comenzii . Nu am primit nici un raspus
DACA FACETI COMENZI CATRE ACEASTA FIRMA desfaceti pachetul cu martori , cat mai multi pentru a nu patii ca mine .
Aduc la cunostinta , spre stiinta ca pot pune la dispozitia celor interesati copii dupa mailuri , listingul dupa apelurile telefonice precum si dovada ca la ambalare s-a gresit .
Decat sa recunoasca mai bine esti facut hot pentru 20 de roni .
Desi am mentionat la inceputul comvorbirii ca inteleg , se poate gresii , este omeneasca greseala am fost tratat ca ultimul om
2.. .ro NU este o firma serioasa sau are angajati care o fac de ras .
PS. Cel cu care am vorbit nu s-a recomandat desi eu am facut acest lucru ( politetea ipsa )
ATENTIE LA ACEASTA FRMA

Aceasta postare a fost editata de moremih: 28 May 2012 - 09:49 PM

Statie Turnigy 9x
Trainer - Wing - Dragon
Deltamotor RC 2012
Trainer - Scorpio Fan Max
0

#2 Useril este offline   casper20 

• Lifetime Beginner
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3630
  • Inregistrat: 09-June 07

Postat 28 May 2012 - 11:50 PM

Acuma vedeti de ce din ce in ce mai multa lume comanda de afar, pentru chinezi,nempti,englezi, americani,polonezi,cehi,etc se aplica zicala "clientul nostru, stapanul nostru", pe cand la noi toata lumea incearca sa te fure.

Acum 2 ani am avut si eu o astfel de experienta cu o firma de profil din tara si de atuncea nu am mai cumparat nimica din tara (din magazinele din tara,nu de pe forum), doar de afara.
Prabusirea este o aterizare necontrolata..................sau nu?

FPV is not a crime!

Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163

Tel: 0741-931.767
0

#3 Useril este offline   R3dD3vil 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 1076
  • Inregistrat: 01-September 10
  • Interests:Avioane, elicoptere si orice zboara

Postat 29 May 2012 - 01:19 AM

Vezi postareamoremih, la 28 May 2012 - 09:45 PM, a spus:

Vreau sa aduc la cunostinta tuturor modelistilor tratamentul la care am fost supus de catre magazinul 2.. .ro
Acum cateva zile am facut o comanda la 2.. .ro pentru cateva piese im valoare de 113roni .
Pachetul l-am primit sambata dimineata prin Fan Curier .
La deschiderea pachetului am constatat lipsa a doua produse in valoare de 21 roni .
Am trimis imediat un mail in care am aratat lipsa produselor si am rugat sa fiu contactat pentru a rezolva situatia in mod amiabil .
Raspunsul a fost sec : Faceti reclamatie la Fan Curier sau la OPC , noi nu suntem vinovati .
Azi dimineata am sunat la magazin , mi-a raspuns un barbat , si a aruncat iar vina pe Fan Curier .
sau daca nu inseamna ca eu am furat produsele lipsa ( 4 elice SlowFly si 2 mufe JST )
Degeaba am incercat sa ma disculp spunand ca nu am facut asa ceva ,eu sunt hotul iar dumnealor nu au nici o vina si m-i s-a spu ca degeaba incerc sa obtin produsele prin "amenintari si santaj "ca nu voi avea nici o sansa si apoi m-i s-a trantit telefonul in nas .
Am trimis un mail in care am spus ca detin o proba care sa ateste ca s-a gresit la ambalarea comenzii . Nu am primit nici un raspus
DACA FACETI COMENZI CATRE ACEASTA FIRMA desfaceti pachetul cu martori , cat mai multi pentru a nu patii ca mine .
Aduc la cunostinta , spre stiinta ca pot pune la dispozitia celor interesati copii dupa mailuri , listingul dupa apelurile telefonice precum si dovada ca la ambalare s-a gresit .
Decat sa recunoasca mai bine esti facut hot pentru 20 de roni .
Desi am mentionat la inceputul comvorbirii ca inteleg , se poate gresii , este omeneasca greseala am fost tratat ca ultimul om
2.. .ro NU este o firma serioasa sau are angajati care o fac de ras .
PS. Cel cu care am vorbit nu s-a recomandat desi eu am facut acest lucru ( politetea ipsa )
ATENTIE LA ACEASTA FRMA

Firma respectiva are un singur angajat, pe vasile, care e ai patron si asa e felu lui de a trata clientii. Mie mi-a dat teapa cu o statie si cateva motoare. In total paguma de aproape 900 roni.....
MultiRotor: MultiWii Quad

---------------------------------

Aero: Spacewalker, Zaggy, Ultron, Sonic Low Wing(Termic), HK Bixler, Nemuritoru(Termic)

Tx: Turnigy 9X

----------------------------------------------
Imagine postata
0

#4 Useril este offline   shogi 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 2753
  • Inregistrat: 08-March 06
  • Interests:pussy

Postat 29 May 2012 - 12:40 PM

Este o mare posibilitate ca firma de curierat sa fi fost de vina, bineinteles asta nu il scuteste pe cel de la magazin.Ambalatul produselor trebuie facut cu o oarecare grija, mai ales la produsele mici care se pot pierde foarte usor.
0

#5 Useril este offline   costash 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 331
  • Inregistrat: 19-July 10
  • Interests:Crazy ass truck builds

Postat 29 May 2012 - 01:12 PM

Am incercat si eu sa intru in contact cu cineva de la magazinul respectiv (mail, telefon, etc). Si desi mi-am expus intrebarile in mod direct si usor de inteles, nu mi-a raspuns la nici o forma de apel de atunci (nr. acum 2 luni).
Am renuntat sa mai achizitionez ce vroiam de la acest magazin, nu ii consider seriosi. Vad ca am facut bine...
Doar 10% din modelism se vede, restul e in mintea si imaginatia noastra

-->> My YouTUBE channel <<--
0

#6 Useril este offline   bitex 

• MEGA Membru
  • Postari: 5664
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 29 May 2012 - 02:25 PM

Nu cunosc cazurile voastre si nu pot spune nimic legat de ele. Eu am avut doar de cateva ori treaba cu aceasta firma si totul a decurs normal. Adica am primit raspuns repede la mesaje, am primit si marfa la timp si am beneficiat si de cateva avantaje legate de transport (fiind in aceeasi localitate). Sau chiar mai mult, pentru proiectele scolare am beneficiat de o mica sponsorizare. Si initiativa nu a venit din partea mea, deci nu pot sa nu fiu multumit.
In plus, am observat ca s-a comportat mai mult decat onorabil si in relatia si cu alt client, absolut fara nici o urma de ezitare, si nu pentru o suma de 20 sau 200 lei... Si daca tin minte bine, nici nu era vina "firmei" sau a transportatorului.
Situatiile nu se exclud reciproc, orice este posibil, fiecare le stie pe ale lui. Sint nevoit sa comentez doar ce cunosc. Nu cred ca va pot ajuta cu mare lucru dar sunt sigur ca totul se va rezolva sau macar se va clarifica, fie ca ramane alba fie ca neagra. Eu as ramane optimist.
Spor la treaba!
Adresa email: bitex25@yahoo.com
Telefon: 0721 385365
0

#7 Useril este offline   lazardominte 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 658
  • Inregistrat: 13-September 11

Postat 29 May 2012 - 02:51 PM

Era bine daca intra si cineva de la firma respectiva sa vedem si parerea lor ... Sau eventual posteaza acest topic pe forumul lor, sa vedem ce zic.

Aceasta postare a fost editata de lazardominte: 29 May 2012 - 02:53 PM

Modele montate:
Aeromodele: Cessna 182 Arttech, Wing Dragon 3 Arttech, Hobby King Bixler Epo 1400,Hobby King EPO Seaplane, Thunder Tiger Dragon Fly .15;
Navomodele: Robbe Sea Diamond;
Automodele: Turnigy 1/16 Brushless 4WD Short Course Truck;
Modele aproape montate: Sedona-Black Horse;
Modele nemontate(in cutie):Extra 300S-Electrifly;
Statie: Turnigy 9X, Hobbyking HK310 (navo si auto);
Simulator Real Flight Basic (original) pentru antrenament;
0

#8 Useril este offline   ALEX2007_BZ 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 395
  • Inregistrat: 07-February 08

Postat 29 May 2012 - 03:30 PM

E banat de mult userul acela.Tot pentru aceleasi prostii.
Orice poate zbura..............DACA II PUI UN MOTOR DESTUL DE MARE
0

#9 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Postari: 8341
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 29 May 2012 - 04:43 PM

Acesta este un topic periculos si din pacate nu o sa duca nicaieri. De altfel sectiunea asta se cheama feed-back vanzari membrii RHC, nu magazine.

Faptul ca doi moderatori au intervenit foarte precaut arata fix acest lucru. Eu nu am cumparat de la acest magazin dar o fac destul de multi si am auzit in general lucruri pozitive.

Adevarul intr-o asemenea situatie (unul zice ca a trimis, celalat ca nu a primit) nu poate fi aflat niciodata, in asemenea cazuri te bazezi pe reputatia celor doua parti implicate.

Aici in mod special sunt in joc cateva piese marute cu o valoare foarte mica asa ca mai degraba subiectul topicului e cum a fost tratat clientul.

Altfel din tot postul am retinut ca ai o proba care dovedeste ca s-a gresit la ambalarea pachetului. As vrea sa vad si eu proba asta, sa o folosesc in viitor cand voi avea probleme la cumparaturi prin corespondenta.
0

#10 Useril este offline   NAVOMARIUS 

• MARIUS
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4699
  • Inregistrat: 04-October 10
  • Interests:AEROMODELE

Postat 29 May 2012 - 04:58 PM

Eu am facut tranzactii cu fiecare din cele 2 persoane implicate ca sa spun asa in acest topic si totul a fost ok.Comenzi de la acest magazin am facut cu zecile si totul a descurs de nota 10.Nu stiu unde-i adevarul in aceasta poveste insa tind sa cred ca nu se bucura nici unu nici altu la 21 de lei.Treaba cu abordarea nu stiu ce sa zic, fiecare avem zile mai proaste si la un moment dat clacam si nu mai ne controlam..Poate fi si varianta pierderi din colet la transport....
Tel 0740850863

Grea 6--POZE CET VEST
0

#11 Useril este offline   radu94 

• GNS Racing
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2650
  • Inregistrat: 02-November 08
  • Interests:Automodelism
    Ciclism

Postat 29 May 2012 - 06:30 PM

Am avut si eu o comanda mai mica, cu 4 servo-uri. Totul a decurs perfect. Mi-a zis un prieten din Cluj ca firma respectiva nu e serioasa, dar eu ne avand probleme voi mai cumpara daca e nevoie.

stima,
Radu

Custom CNC parts GNS Racing
0

#12 Useril este offline   Bogdan B 

• ex ad525
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 948
  • Inregistrat: 25-July 08

Postat 29 May 2012 - 06:45 PM

Eu am avut ceva comenzi la ei, ba chiar am colaborat intr-un proiect si totul a decurs perfect. Poate o fi fost vina lor.. sau poate a curierului, adevarul e cu siguranta undeva la mijloc.
0

#13 Useril este offline   Uncle 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 450
  • Inregistrat: 02-April 05

Postat 29 May 2012 - 07:42 PM

E neplacut ce sa zic. E greu de spus unde-i greseala sau intentia. Ce anume iti lipsea? Puteau fi de folosinta si altor persoane care nu au legatura cu modelismul?

Eu am patit ca am cautato. Stai sa vezi si unde! Am comandat un colet de peste ocean, cel mai mare site de hobby, si ce crezi? Pe langa cele comandate, toate prezente si la numar, am primit si in plus un tren de aterizare automat, pneumatic. Eu care sunt cu auto ma uitam ca la....ma o fi vreun cadou...parca era un aparat automat de desfacut conserve....dar de ce sunt doua? In fine chestia aceia costa 230$. Deci eram in castig cu 230$.
Totodata m-am gandit ca cineva trebuie sa plateasca pentru "cadoul" meu asa ca cel mai bine este sa ajunga inapoi unde ii era locul.
Am scris un mail catre cei in speta care au spus. da multumin trimiteti-l inapoi si va dam banii de transport. In urmatoarea secunda mi-au incarcat contul ( contul de client pe site ) cu -230$. M-am dus la posta am trimis coletul prin EMS cost undeva la 30$. Le-am scanat factura conform intelegerii si asteptam incarcarea contului client cu 30$. Coletul a ajuns, "datoria" s-a sters si din 2006 inca astept cei 30$ pentru transport.
Deci am avut in buzunar 230$ si acum am o gaura de 30$

ps
rog pe cei care vor sa ma injure sa o faca pe privat
ORIGINAL SERIES
0

#14 Useril este offline   moremih 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 320
  • Inregistrat: 14-September 10

Postat 29 May 2012 - 08:29 PM

Am vazut ca au aparut reactii si ma bucura acest lucru .
Eu apar un principiu , asa cum am spus ce lipseste este in valoare de aprox. 21 lei , adica 2 elice GWS SF 11x4.7 , 2 - SF 12x8 si 2 mufe M+T - JST ..
Proba pe care o detin este o punga cu 4 roti ultra usoare in valoare de aprox. 15 lei ( comanda dublata ) fapt ce atesta ca s- a gresit .
A gresii este omeneste , accept acest lucru dar nu accept sa fiu facut hot .Dublarea unui produs atesta ca este posibila greseala la impachetare .
Produsul dublat va fi returnat firmei pentru ca nu imi apartine .
Am postat acesta pentru a atrage atentia a ce se poate intampla .
Cu multa stima pentru toti membrii acestui forum .Imi cer scuze ca am postat aici si rog moderatorul sa-l mute daca se considera necesar .
Statie Turnigy 9x
Trainer - Wing - Dragon
Deltamotor RC 2012
Trainer - Scorpio Fan Max
0

#15 Useril este offline   vvrest 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 907
  • Inregistrat: 29-September 09

Postat 31 May 2012 - 08:07 AM

Salutare tuturor,

Exact cum spunea si @lazardominte mai sus si eu cred ca cel mai corect ar fi de preferat sa-i oferim si celeilalte parti dreptul la replica, numai asa putem creea ceva constructiv (de ambele parti) prin postarile si commenturile noastre.
Personal va pot spune ca am avut ceva rulaj si cu aceasta "sursa de articole de modelism" insa niciodata nu am intalnit nici cea mai mica problema, dar am avut si avantajul de a fi din aceeasi localitate.
Si acum sa fim realisti, in zilele noastre nu stiu cati dintre comerciantii aflati pe piata (de rea intentie) ar face comenzi insemnate (pe articole care nici macar nu apar in lista lor de preturi) sau sa te lase sa platesti prin virament dupa ce primesti coletul si verifici corectitudinea impachetarii furnizorului si transparenta totala a tranzactiilor cu acel furnizor.
Pentru mine toate aspectele astea fac o diferenta foarte mare de mentalitate.

Din experienta proprie va pot spune ca din pacate la noi inca sistemul de courierat nu este bine pus la punct, acolo unde lucrez sunt astfel de probleme zilnice pe care noi (firma la care lucrez) suntem nevoiti sa le suportam ca si costuri (pierderi) in virtutea pastrarii nivelului de customer service, evident aici si nivelul societatii poate face diferenta, fondul de pierderi alocat unor astfel de cazuri.

Incet, incet sunt convins ca vor fi puse la punct si astfel de situatii.

Un singur lucru va pot recomanda, fie ca este vorba de o comanda interna sau externa, in cazul in care optati pentru transportul cu courieratul puteti solicitata opis de impachetare (packing list) pe colet, in cazul acesta atat vanzatorul cat si courierul sunt obligati sa verifice continutul coletului iar in cazul in care aveti diferente de receptie la coletul primit puteti intocmi pe baza acestui document un proces verbal de constatare cu delegatul courierului care va sosi cu coletul la dumneavoastra, acest document putand fi utilizat ca proba in cazul in care exista neplaceri de genul celei de mai sus.
Evident courierul poate invoca faptul ca nu are voie sa lase destinatarul sa deschida coletul pana nu ii confirma livrarea, nici o problema, confirmati si verificati continutul impreuna cu el dupa ceea iar in cazul in care exista diferente intocmiti acel document.
Proba de mai sus cu reperul dublat din pacate nu are nici cea mai mica legatura cu greseala de impachetare, reprezentand numai o greseala pe parcursul pickingului dar din cauza ca acel checking point de care aminteam mai sus nu a fost facut s-a strecurat greseala si iata apar fel si fel de discutii, presiuni de moment, degenerari de situatii nebenefice pentru niciuna dintre parti.

Cu respect.
0

#16 Useril este offline   R3dD3vil 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 31 May 2012 - 08:28 AM

Vezi postareavvrest, la 31 May 2012 - 08:07 AM, a spus:

Salutare tuturor,

Exact cum spunea si @lazardominte mai sus si eu cred ca cel mai corect ar fi de preferat sa-i oferim si celeilalte parti dreptul la replica, numai asa putem creea ceva constructiv (de ambele parti) prin postarile si commenturile noastre.
Personal va pot spune ca am avut ceva rulaj si cu aceasta "sursa de articole de modelism" insa niciodata nu am intalnit nici cea mai mica problema, dar am avut si avantajul de a fi din aceeasi localitate.
Si acum sa fim realisti, in zilele noastre nu stiu cati dintre comerciantii aflati pe piata (de rea intentie) ar face comenzi insemnate (pe articole care nici macar nu apar in lista lor de preturi) sau sa te lase sa platesti prin virament dupa ce primesti coletul si verifici corectitudinea impachetarii furnizorului si transparenta totala a tranzactiilor cu acel furnizor.
Pentru mine toate aspectele astea fac o diferenta foarte mare de mentalitate.

Din experienta proprie va pot spune ca din pacate la noi inca sistemul de courierat nu este bine pus la punct, acolo unde lucrez sunt astfel de probleme zilnice pe care noi (firma la care lucrez) suntem nevoiti sa le suportam ca si costuri (pierderi) in virtutea pastrarii nivelului de customer service, evident aici si nivelul societatii poate face diferenta, fondul de pierderi alocat unor astfel de cazuri.

Incet, incet sunt convins ca vor fi puse la punct si astfel de situatii.

Un singur lucru va pot recomanda, fie ca este vorba de o comanda interna sau externa, in cazul in care optati pentru transportul cu courieratul puteti solicitata opis de impachetare (packing list) pe colet, in cazul acesta atat vanzatorul cat si courierul sunt obligati sa verifice continutul coletului iar in cazul in care aveti diferente de receptie la coletul primit puteti intocmi pe baza acestui document un proces verbal de constatare cu delegatul courierului care va sosi cu coletul la dumneavoastra, acest document putand fi utilizat ca proba in cazul in care exista neplaceri de genul celei de mai sus.
Evident courierul poate invoca faptul ca nu are voie sa lase destinatarul sa deschida coletul pana nu ii confirma livrarea, nici o problema, confirmati si verificati continutul impreuna cu el dupa ceea iar in cazul in care exista diferente intocmiti acel document.
Proba de mai sus cu reperul dublat din pacate nu are nici cea mai mica legatura cu greseala de impachetare, reprezentand numai o greseala pe parcursul pickingului dar din cauza ca acel checking point de care aminteam mai sus nu a fost facut s-a strecurat greseala si iata apar fel si fel de discutii, presiuni de moment, degenerari de situatii nebenefice pentru niciuna dintre parti.

Cu respect.

Da faptu ca mie mi-a vandut o statie sh ca fiind noua si defectuoasa nu il absoalve cu nimic. La exterior era ok, dar la interior dezastru, plus ca pierdea semnalu in 40 metrii si am rupt o hroaza de modele asa.

P.S.: useru in culpa a fost banat, nu mai poate posta.....

Aceasta postare a fost editata de R3dD3vil: 31 May 2012 - 08:30 AM

Aero: Spacewalker, Zaggy, Ultron, Sonic Low Wing(Termic), HK Bixler, Nemuritoru(Termic)

Imagine postata
0

#17 Useril este offline   Elicopter 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 565
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 31 May 2012 - 09:11 AM

Eu din ce am citit este vorba de o dublare a pieselor din comanda , nu cred ca curierul ar dori sa ii dubleze la om produsele din comanda asa de haz .
Se mai intampla greseli , greutati are si omul acela , poate a avut o zi proasta , cred ca daca trimiteti inapoi produsul , o sa se rezolve pana la capat .
Ceea ce cauti aceea gasesti
0

#18 Useril este offline   dululutu 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1476
  • Inregistrat: 14-July 09

Postat 31 May 2012 - 04:13 PM

Vezi postareacostin1980, la 31 May 2012 - 01:48 PM, a spus:

Eu zbor la CET Vest si din ce am observat eu, in afara de faptul ca nu prea le ai cu zborul si de faptul ca duci avioanele prea departe si ti s-a si zis lucrul asta de nspe ori, nu am observat sa fie vreo probelma si nici nu am vazut sa fi spus vreodata ca ai probleme cu statia. Ai incercat sa iei legatura cu vanzatorul ?
La statia asta in care ai umblat tu te referi?

"CET Vest - Militari - Fermele Boja
Postat de R3dD3vil pe 21 februarie 2011 - 11:16 în Jurnal si terenuri de zbor
Dan Iliescu, pe 21 februarie 2011 - 10:56 , a spus:
Pai de aia vorbeam. Nu isi ia si el o statie ca lumea.

R3dD3vil pe 21 februarie 2011 - 11:16, a spus:
mai calumea decat spektrum ce poate sa fie? si mai intuitiv de setat si programat?? ca sa nu vorbim de fiabil. eu la dx6i a mea i-am produs niste stricaciuni din vina mea si am reparat-o si tot nu se observa carpeala de dedesupt:)))"

bravo costine... mai bine spus nici ca se putea

atata timp cat omul nu are drept la replica, propun ca subiectul sa fie inchis
daca am deschide cate un topic pentru orice problema care o intampinam ce s-ar alege de acest forum?
site-ul de modelism respectiv, are un 10 din partea mea pentru promptitudine si seriozitate si vad ca multi sunt de acord cu mine

bafta
0

#19 Useril este offline   NAVOMARIUS 

• MARIUS
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4699
  • Inregistrat: 04-October 10
  • Interests:AEROMODELE

Postat 31 May 2012 - 05:03 PM

Sustin cele spuse de DAN SI COSTIN. Intrebarea mea catre Andrei este de ce in tot acest timp nu sa adresat vanzatorului de problemele avute cu stiatia?Sincer si eu il stiu cum zboara si de vina sigur nu este statia,sau poate a fost si ea de vina insa dupa ce a umblat el in ea....Imi esti coleg de zbor insa aici nu iti dau dreptate,cel mai bine era sa te duci cu ea din prima clipa cand ai vazut ca sunt probleme....................Nu este corect ca dupa 1-2 ani sa vii cu astfel de reprosuri si sa murdaresti imaginea cuiva.
Tel 0740850863

Grea 6--POZE CET VEST
0

#20 Useril este offline   R3dD3vil 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 01 June 2012 - 04:31 AM

Eu zbor la CET Vest si din ce am observat eu, in afara de faptul ca nu prea le ai cu zborul si de faptul ca duci avioanele prea departe si ti s-a si zis lucrul asta de nspe ori, nu am observat sa fie vreo probelma si nici nu am vazut sa fi spus vreodata ca ai probleme cu statia. Ai incercat sa iei legatura cu vanzatorul ?

mai calumea decat spektrum ce poate sa fie? si mai intuitiv de setat si programat?? ca sa nu vorbim de fiabil. eu la dx6i a mea i-am produs niste stricaciuni din vina mea si am reparat-o si tot nu se observa carpeala de dedesupt:)))"

Nici nu sti despre ce e vorba si te bagi in vorba aiurea. Mai bine stai in banca ta.

P.S.: Cum se face ca dupa ce am schimbat statia nu am mai avut crashuri??????

Aceasta postare a fost editata de R3dD3vil: 01 June 2012 - 04:35 AM

Imagine postata
0

#21 Useril este offline   R3dD3vil 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 01 June 2012 - 04:38 AM

Nici nu sti despre ce e vorba si te bagi in vorba aiurea. Problemele erau la 40 metri ca pierdea semnalu, nu facea fail safe, nu facea model match si mai multe ce trebuia sa faca originalu. Mai bine stai in banca ta.

P.S.: Cum se face ca dupa ce am schimbat statia nu am mai avut crashuri??????

Imagine postata
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu