Acum cateva zile am facut o comanda la 2.. .ro pentru cateva piese im valoare de 113roni .
Pachetul l-am primit sambata dimineata prin Fan Curier .
La deschiderea pachetului am constatat lipsa a doua produse in valoare de 21 roni .
Am trimis imediat un mail in care am aratat lipsa produselor si am rugat sa fiu contactat pentru a rezolva situatia in mod amiabil .
Raspunsul a fost sec : Faceti reclamatie la Fan Curier sau la OPC , noi nu suntem vinovati .
Azi dimineata am sunat la magazin , mi-a raspuns un barbat , si a aruncat iar vina pe Fan Curier .
sau daca nu inseamna ca eu am furat produsele lipsa ( 4 elice SlowFly si 2 mufe JST )
Degeaba am incercat sa ma disculp spunand ca nu am facut asa ceva ,eu sunt hotul iar dumnealor nu au nici o vina si m-i s-a spu ca degeaba incerc sa obtin produsele prin "amenintari si santaj "ca nu voi avea nici o sansa si apoi m-i s-a trantit telefonul in nas .
Am trimis un mail in care am spus ca detin o proba care sa ateste ca s-a gresit la ambalarea comenzii . Nu am primit nici un raspus
DACA FACETI COMENZI CATRE ACEASTA FIRMA desfaceti pachetul cu martori , cat mai multi pentru a nu patii ca mine .
Aduc la cunostinta , spre stiinta ca pot pune la dispozitia celor interesati copii dupa mailuri , listingul dupa apelurile telefonice precum si dovada ca la ambalare s-a gresit .
Decat sa recunoasca mai bine esti facut hot pentru 20 de roni .
Desi am mentionat la inceputul comvorbirii ca inteleg , se poate gresii , este omeneasca greseala am fost tratat ca ultimul om
2.. .ro NU este o firma serioasa sau are angajati care o fac de ras .
PS. Cel cu care am vorbit nu s-a recomandat desi eu am facut acest lucru ( politetea ipsa )
ATENTIE LA ACEASTA FRMA
Aceasta postare a fost editata de moremih: 28 May 2012 - 09:49 PM