Modelism - RHC Forum: B8 terminarea incarcarii - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

B8 terminarea incarcarii

#1 Useril este offline   mirceav 

• Junior
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 83
  • Inregistrat: 16-May 10

Postat 12 September 2010 - 04:20 AM

Salutare maestrilor

Mi-am luat din banii de mancare un incarcator B8 pro Imax RC.Rasfoind stufosul manual,nu am dat de un detaliu.In momentul in care acumulatorul(lipo,in cazul de fata) este incarcat,incarcatorul detecteaza asta si opreste automat incarcarea?Am gasit doar detalii despre oprirea manuala a incarcarii,si atat.

In plus,o gramada de alte incarcatoare se laudau cu senzor de temperatura care se pune sub pack pe timpul incarcarii.la al meu am gasit doar un fel de intrare(asemanatoare ce-i drept cu mufa de servo)cu trei picioruse.Vreo idee?Se cumpara separat senzorul de temperatura?

Multumesc cunoscatorilor pentru raspunsuri.
Though I Fly Through the Valley of Death, I Shall Fear No Evil. For I am at 80000 Feet and Climbing.....si..m-am trezit!!!
0

#2 Useril este offline   Dan Andrei 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 785
  • Inregistrat: 18-April 09

Postat 12 September 2010 - 06:11 AM

Vezi postareamirceav, la Sep 12 2010, 05:20 AM, a spus:

Salutare maestrilor

Mi-am luat din banii de mancare un incarcator B8 pro Imax RC.Rasfoind stufosul manual,nu am dat de un detaliu.In momentul in care acumulatorul(lipo,in cazul de fata) este incarcat,incarcatorul detecteaza asta si opreste automat incarcarea?Am gasit doar detalii despre oprirea manuala a incarcarii,si atat.

In plus,o gramada de alte incarcatoare se laudau cu senzor de temperatura care se pune sub pack pe timpul incarcarii.la al meu am gasit doar un fel de intrare(asemanatoare ce-i drept cu mufa de servo)cu trei picioruse.Vreo idee?Se cumpara separat senzorul de temperatura?

Multumesc cunoscatorilor pentru raspunsuri.

La terminarea incarcarii se opreste automat anuntandu-te printr-o serie de beep-uri iar senzorul de temperatura intradevar la modelele mai ieftine nu vine o data cu incarcatorul deci trebuie cumparat separat dar parerea mea este sa nu te complici ca acel senzor nu iti v-a face mare trebuinta.
Yak 54 Russian Thunder pwd by 55cc reborn!
Yak 55 EP by Telink
Heli-T-Rex 450 Sport
HK450 pro
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu