Salutare tuturor si o intrebare, poate si doreste cineva sa ma ajute cu planurile lui ARTHUR in format PDF,
Multumesc si multa sanatate la toata lumea :)
Pagina 1 din 1
Ajutor pentru planul ARTUR
Postat 11 March 2011 - 12:39 PM
Multumesc mult,am gasit topicul tau si am copiat schitele de acolo dar nu am reusit sa le maresc.Unde am fost eu sa maresc aceste poze au spus ca sunt proaste calitativ si nu le pot prelucra(nu stiu daca au vrut sa scape de mine s-au nu stiau cum sa faca ei)
Pana la urma eu tot am sa fac aceasta ambarcatiune dar am nevoie de sfaturi de la voi cei cu multa experienta.
Ma intereseaza la dimensiunea de 60cm ce configuratie de motor,directie,elice,servo si multe alte intrebari la care caut raspunsuri.
Speram sa comunic cu dumnavoastra domnilor in vederea solutiilor optime.
Sper ca nu am suparat s-au plictisit pe cineva
Cu respect....SRV :unsure:
Pana la urma eu tot am sa fac aceasta ambarcatiune dar am nevoie de sfaturi de la voi cei cu multa experienta.
Ma intereseaza la dimensiunea de 60cm ce configuratie de motor,directie,elice,servo si multe alte intrebari la care caut raspunsuri.
Speram sa comunic cu dumnavoastra domnilor in vederea solutiilor optime.
Sper ca nu am suparat s-au plictisit pe cineva
Cu respect....SRV :unsure:
Postat 19 March 2011 - 04:35 PM
Salut,ma bucur ca ai ales sa incepi cu o nava simpla ;)
Am si eu inceput acest navomodel, initial a fost static si lemn natur dupa cate l-am demonntat pentru a-l transporma in navigabil dar...atat.
Referitor la anunite detalii de constructie incearca acest site: http://www.nauticurs...rtur/index.html
Am si eu inceput acest navomodel, initial a fost static si lemn natur dupa cate l-am demonntat pentru a-l transporma in navigabil dar...atat.
Referitor la anunite detalii de constructie incearca acest site: http://www.nauticurs...rtur/index.html
Postat 19 March 2011 - 08:08 PM
Multumesc pentru sfaturi si ajutor, sincer sa fiu nu asteptam sa primesc raspunsuri noi la problema mea
m-am inselat si pentru asta jos palaria pentru voi
Am strans aproape toate materialele pentru constructie si sper ca intr-o saptamana sa pot demara lucrarea,
promit sa deschid topic nou cu pasii de executie.
Multa sanatate tuturor :mellow:
m-am inselat si pentru asta jos palaria pentru voi
Am strans aproape toate materialele pentru constructie si sper ca intr-o saptamana sa pot demara lucrarea,
promit sa deschid topic nou cu pasii de executie.
Multa sanatate tuturor :mellow:
Arata acest topic
Pagina 1 din 1