Modelism - RHC Forum: Upgrade motor periat sau trecere pe brushless? - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Upgrade motor periat sau trecere pe brushless?

#1 Useril este offline   DDaniel 

• EX Avionu
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 392
  • Inregistrat: 04-May 07

Postat 26 August 2010 - 04:47 PM

Dupa cum spune si titlul, ma gandesc sa-mi imbunatatesc motorizarea pentru un BUGGY XSTAR 1:10 4x4 si ma confrunt cu ceva probleme de genu ca nu stiu ce motor periat ar fi mai tare decat cel stok seria 540. Am vazut niste preturi si daca socotesc vreo 100 lei motorul si vreo 80 de lei mosfeturile sa-mi tunez ESC-ul si pun in balanta cu un combo de pe hobbyking care ar fi vreo 250 lei mi se dau socotelile peste cap asa ca va rog dati un sfat unui :blink: incepator in auto.

Acestea ar fi specificatiile motorului brushless, este le mai tare decat un periat gen CORALLY ce se vand pe la BT
Motor Spec.
Motor: 540SS 3600kv
Type: Sensorless brushless motor
Terminal resistance 22±2m(ohm)
Terminal inductance 9(ref.)gH
KV(No load) 6000±100rpm/V
Max operating current 30A
Max operating speed 40000rpm
Max efficiency 80%bmax.
Back-EMF-constant 0.2877mv/3000rpm
Torque constant 28g-cm/A
Weight: 183g

In acelasi timp nu sunt interesat, deocamdata de motoare ce consuma 100-150 A, nu stiu daca sunt dar am vazut astfel de ESC uri

Multumesc
0

#2 Useril este offline   ivan alexandru 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 651
  • Inregistrat: 09-March 10

Postat 01 September 2010 - 04:54 PM

Vezi postareaDDaniel, la Aug 26 2010, 05:47 PM, a spus:

Dupa cum spune si titlul, ma gandesc sa-mi imbunatatesc motorizarea pentru un BUGGY XSTAR 1:10 4x4 si ma confrunt cu ceva probleme de genu ca nu stiu ce motor periat ar fi mai tare decat cel stok seria 540. Am vazut niste preturi si daca socotesc vreo 100 lei motorul si vreo 80 de lei mosfeturile sa-mi tunez ESC-ul si pun in balanta cu un combo de pe hobbyking care ar fi vreo 250 lei mi se dau socotelile peste cap asa ca va rog dati un sfat unui :unsure: incepator in auto.

Acestea ar fi specificatiile motorului brushless, este le mai tare decat un periat gen CORALLY ce se vand pe la BT
Motor Spec.
Motor: 540SS 3600kv
Type: Sensorless brushless motor
Terminal resistance 22±2m(ohm)
Terminal inductance 9(ref.)gH
KV(No load) 6000±100rpm/V
Max operating current 30A
Max operating speed 40000rpm
Max efficiency 80%bmax.
Back-EMF-constant 0.2877mv/3000rpm
Torque constant 28g-cm/A
Weight: 183g

In acelasi timp nu sunt interesat, deocamdata de motoare ce consuma 100-150 A, nu stiu daca sunt dar am vazut astfel de ESC uri

Multumesc

salut..eu am un on-road electric si initial aveam un corraly..f bun motorul..dar s-a stricat...si am trecutpe un brushless..e mult mai tare..perf mult mai bune..stiu ca e mai mult..dar merita...asa ca parerea mea strange bani de ceva mai bun...te salut
1:10 MST XS-Drift, Ford mustang cabrio Reely 1:10, Rc plane Piper J Cub 2.6m, Traxxas E-MAXX brushless, Axial SCX 10
0

#3 Useril este offline   bitex 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 5664
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 01 September 2010 - 05:04 PM

Pa cuvant ca dau o bere daca te straduiesti mai mult sa respecti cateva reguli, legate de scris...
Alea pe care sigur le stii, cu spatiu intre cuvinte sau propozitii, ori un punct ori trei, pe ici pe colo cate o litera mare la inceput de propozitie (daca te hotarasti care si unde incepe)... Ai prins ideea!
E OK ce i-ai scris, e de umblat putin la aspect sau la "imagine", ca sa fiu in ton cu moda si nu ma refer la imaginea scrisului!
Spor la treaba!
Adresa email: bitex25@yahoo.com
Telefon: 0721 385365
0

#4 Useril este offline   navigator 

• Moderator RHC
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 3019
  • Inregistrat: 01-September 04

Postat 01 September 2010 - 06:47 PM

Nu trebuie sa-i dai o bere pentru ca sa scrie normal, ci doar sa nu-i dai warn. In plus, sa nu-l mai citeze pe antevorbitor daca ii raspunde acestuia.

Bitex, asta ca politaii din filmele americane care vor sa-l aduca pe calea cea buna pe cel ce a gresit: unul de treaba, adica tu si unul rau, adica eu. B)
P.s.: imi zgariau ochii cei 10%.

0

#5 Useril este offline   DDaniel 

• EX Avionu
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 392
  • Inregistrat: 04-May 07

Postat 02 September 2010 - 10:19 PM

Suparaciosilor, am chiulit la ora de romana, na ce vreti de la mine, sa ma duc iar la scoala, sunt prea batran si nici nu am timp http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/blink.gif
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu