Sper ca am postat unde trebuie :lol:
De curand m-am gandit sa mi fac un taietor cu fir cald (nichelina) pentru polistiren.Dupa lungi cautari am reusit sa fac rost de o bucata de nichelina(nu stiu de cati W este).
Problema cea mare e ca nu stiu ce sa folosesc pe post de sursa.Din cate am inteles multe asa zise incarcatoare, surse etc nu le poti folosi in scopu taierii cu nichelina pentru ca sunt destepte si detecteaza un scurt pe undeva si nu te lasa sa tai. (Pentru ca altfel as avea la indemana un transformator de la 220v la 12v-5A + incarcator universal(Lipo-life-nixx-pb etc).
Ma gandeam (de fapt asta e si intrebarea) daca as putea folosi acumulatorul meu LiPo 11,1v 2200 mah 25C ?(pe el scrie 2800 mah dar eu am reusit sa bag in el doar 2200-2300 mah) .Ce ziceti? Il fac praf daca il folosesc in scopul de mai sus? Teoretic as putea scoate din el 2,2*25=55A , oare sa imi manance mai mult de atat bucatica de nichelina? (Am uitat sa mentionez ca lungimea nichelinei ar fi de preferat sa fie undeva la 50 cm-nu e nici o problema daca trebuie mai lunga, sa nu fie mai scurta)
Astept pareri de ale voastre,
Multumesc anticipat!
~Catalin.
PS: atasez un desen cum m-am gandit eu sa arate jucaria de taiat scartz.
Fisiere atasate
-
nichelina.bmp (470.27K)
Number of downloads: 156