HATTRICK cine mai are echipa in hattrick
Postat 22 November 2004 - 11:55 AM
In concluzie m-am inscris saptamana trecuta... Vineri am primit echipa, iar Sambata am si luat-o pe cocoasha http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif!!!
M-am uitat dupa primul meci cu cine am jucat si diferentza de clasa era cam de la Juventus, la echipa de lot de la Adunatzii Copaceni...
Dar muncim pe branci la antrenamente si-om vedea la urmatoarele meciuri, de-am progresat au ba...
Postat 22 November 2004 - 06:42 PM
felicitari,ai primit foarte repede echipa,eu am asteptat peste o luna.tot ce trebuie sa faci este sa respecti regulamentul.citeste-l si te va lamuri cu o gramada de chestii.daca nu stii ceva ,intreaba pe aici,poate ne pricepem.
cind jucam un amical,cum se numeste echipa ta?multa bafta
user vechi:stamy
Postat 23 November 2004 - 06:22 PM
Prima greseala am comis-o deja modificand o tzara stadionul... in rest intreb si eu la profesionisti: cu ce antrenament tre' sa incep si cati antrenori am nevoie?
Multa bafta si goluri!
Postat 23 November 2004 - 10:01 PM
nu trebuia sa modifici inca stadionul,ca antrenament ,ce sa zic,antreneaza 2 sapt. pe atac,2 pe aparare si tot asa.sa nu modifici niciodata antrenamentul inainte de joi seara,pe la 22.00,ca nu mai are efect.antrenori,eu am 2 de portari si 8 secunzi.numarul secuzilor nu trebuie sa depaseasco 10.se cearta.nu cumpara nici un jucator din afara,risti sa iei teapa.baga 400.000 in echipa de tineret,asteapta ceva timp(pina la acceptabil)si apoi o sa scoti jucatori din ce in ce mai buni.nu folosi tactici ciudate de joc,4-4-2 este cea mai potrivita la inceput,in timp,cind vei invata sa folosesti programele de care vorbeai ,vei vedea si alte tactici.citeste si prin forumul din hattrik,eventual deschide un subiect cu ce te intereseaza si vei primi raspunsuri calificate.si inca ceva,nu injura pe forumul lor,au un regulament foarte strict.in rest,daca mai ai intrebari,intreaba.bafta
p.s. incearca sa joci amical in fiecare miercuri si sa rulezi jucatorii,numai jucind se pot antrena.
Postat 23 November 2004 - 10:24 PM
Totusi nu inteleg cine conduce jucatorii. Cum se realizeaza diferentierea , dupa antrenament sau sunt si alte criterii de alta natura? Este atribuita o valoare la fiecare de catre calculator (server de pe hattrick.org ) ?
Daca e asa cum banuiesc eu , ideea e totusi foarte interesanta. Oare exista si strategii similare si pt alte domenii ( Ex comercial , militar .... ) ?
Postat 28 November 2004 - 12:05 AM
Tre sa-mi iau musai antrenor de portar? al meu este la nivel de "mizerabil" in domeniu + ca mai are si 29 ani... CONCEDIERE scrie pe el!
Si acum imi pare rau ca m-a pus dreaq sa modific stadionul... abia acum am vazut ca am program de optimizare pt. asa ceva.
Zici ca ai bagat 400.000 la tineret? Inseamna ca eu cu cei 100.000 voi sta mult si bine culegand doar "verze" de la ei in fiecare saptamana!
Postat 28 November 2004 - 10:09 AM
Nu inteleg de ce zici sa nu cumperi jucator ca iei teapa. Cum poti sa iei teapa. Daca n-ai destui bani poti sa bagi 200 000 in echipa de tineret da niciodata sa nu reduci investitia ca imediat scade la loc
Postat 28 November 2004 - 12:03 PM
@silfax
oricum,daca promovezi cite un jucator saptaminal,nu o sa ai ce sa mai faci cu ei,platesti salarii de pomana.mai capata putina experienta si ai sa-ti dai seama singur de toate astea.si citeste bine regulamentul.acolo gasesti toate raspunsurile de care ai nevoie.bafta
Postat 28 November 2004 - 08:23 PM
Am aruncat un ochi la nationala... a trebuit sa ma concentrez k sa pot vedea cate stelutze au jucatorii aia, oare cand voi ajunge eu la nivelul acela ? :mellow:
Postat 20 December 2004 - 01:45 PM
Prima victorie in meciurile de serie! Pana acum ori am luat-o, ori am facut egal. Am descoperit noi facilitatzi pe la programele ajutatoare...; m-am lamurit si cu calitatile fiecarui jucator si cam cum trebuie ele exploatate.
Am achizitionat materie prima tanara si cred ca voi vinde unul dintre jucatorii cu experientza k sa-mi revin financiar.
Mai revin cu amanunte.
Postat 20 December 2004 - 04:58 PM
P.S. De-abia astept sa promovezi si sa cazi in grupa mea ;-))))))
Aceasta postare a fost editata de Guybrush: 20 December 2004 - 04:59 PM