Salut. Am observat ca nu e nimic pe aici legat de kiteboarding, kitesurfing,snowkiting;cel putin topicuri. Eu unu am reusit sa fac un Zmeu gonflabil ca prototip de 3m(si va urma unul de 10mp),dar am niste dificultati,din cauza lipsei de material adecvat pentru basicile care alcatuiesc coloana vertebrala a zmeului. Am folosit cea mai groasa folie de protectie pentru zugraveli dar...cum a cazut in niste boscheti s-a si intepat.Acum am gasit materialul,Folie pvc,dar nu gasesc mai subtire de 0.5mm.
Daca e cineva pasionat de asa ceva va rog contactati-ma: YM!: greenpiano_robert@yahoo.com
PS: Am atasat 2 poze pentru a va face o idee.
Pagina 1 din 1
Power Kite Power Kite
Postat 31 July 2010 - 05:06 PM
robbyhobby, la Jul 3 2010, 04:35 PM, a spus:
Salut. Am observat ca nu e nimic pe aici legat de kiteboarding, kitesurfing,snowkiting;cel putin topicuri. Eu unu am reusit sa fac un Zmeu gonflabil ca prototip de 3m(si va urma unul de 10mp),dar am niste dificultati,din cauza lipsei de material adecvat pentru basicile care alcatuiesc coloana vertebrala a zmeului. Am folosit cea mai groasa folie de protectie pentru zugraveli dar...cum a cazut in niste boscheti s-a si intepat.Acum am gasit materialul,Folie pvc,dar nu gasesc mai subtire de 0.5mm.
Daca e cineva pasionat de asa ceva va rog contactati-ma: YM!: greenpiano_robert@yahoo.com
..banuiesc ca ce-i in poza este cumparat ma insel???
pune niste poze cu kitul construit de tine......sunt interesat de acest subiect si cam stiu cu ce se manaca...
.....materialul din care se face volatura se numeste Spinaker pt. a face "scheletul" gomflabil ai nevoie de dacron cu milar pe care-l imbini prin cusaturi si apoi le vulcanizezi pt. unflarea lor se folosesc cu succes supapele de la colaci saltele sau ori ce jucarie de plaja gonflabila (nu-i gluma) suspantele sunt din dacron dacron-kevlar (ca cele de la parapanta).......mai sunt multe de povestit...
cele bune ICAR
Fisiere atasate
-
untitled.bmp (263.72K)
Number of downloads: 119
Postat 06 August 2010 - 11:59 AM
ICAR, la Jul 31 2010, 06:06 PM, a spus:
..banuiesc ca ce-i in poza este cumparat ma insel???
pune niste poze cu kitul construit de tine......sunt interesat de acest subiect si cam stiu cu ce se manaca...
.....materialul din care se face volatura se numeste Spinaker pt. a face "scheletul" gomflabil ai nevoie de dacron cu milar pe care-l imbini prin cusaturi si apoi le vulcanizezi pt. unflarea lor se folosesc cu succes supapele de la colaci saltele sau ori ce jucarie de plaja gonflabila (nu-i gluma) suspantele sunt din dacron dacron-kevlar (ca cele de la parapanta).......mai sunt multe de povestit...
cele bune ICAR
cele bune ICAR
Nu ala e facut de un pasionat de pe un forum,ma rog group de pe yahoo.
Mi-e mi-a iesit cu totul altceva,ca n-am gasit de nici un fel materialele portrivice decat riptop nylon care l-am luat de la fabrica de parasute.Plus ca a fost prima incercare,dar l-am echilibrat cam la vreo 15m timp de vreo 10min si-l tineam cu bara,dupa mi s-a spart o basica:) si n-am mai reusit.
Eu ma gandeam sa fac unu mai mare,sal folosesc in caz ca merge la snowkiting...dar din ce am vorbit cu mai multi tipi care practica,nu e de joaca cu asa ceva si e foarte periculos asa ca am renuntat sa mai continui,si astept sa cumpar unu cand o sa am bani.:)
Dar inca sunt dechis pentru disctutie...cine stie pe viitor imi fac Brand de kite-uri:)).
Legat de schelet,stiam si eu ca e dacron ala dar unde gasesti asa ceva in romania,sa nu vanda angro? din cate am vazut pe niste filmulete demonstrative ca sa-l umfle tot folosesc niste basici,din, cred ca termoplastic polyuretan ceva de genul, TPU ii zice in engleza,Dar eu cred ca un PVC de 0.1 sau 0.2 ar fi the best ca e foarte rezistent.
PS:Daca vrei sa tinem discutia pe forum da-mi un mesaj cand mai postezi pe mail sau pe privat aici ca ma notifica prin mail ca,nu prea verific aici. greenpiano_robert@yahoo.com ,daca nu, da-mi add si vb pe messenger.Am o carca de intrebari:D
http://a.imageshack.us/img64/9457/picture175l.jpg
Uploaded with ImageShack.us
http://img809.imageshack.us/img809/5354/picture185s.jpg
http://a.imageshack.us/img192/1008/picture182s.jpg
Arata acest topic
Pagina 1 din 1