Buna observatie Viper ca nenea rallyman nu a observat.
Scrisoare deschisa D-lui Manolache!
Postat 07 February 2003 - 02:29 PM
bogdanut, la 4 Feb 2003, 23:16, a spus:
Dl Manolache are internet si cine stie ce scandal iese.
Nu mai zic nimic.
Bog
Nu mai zic nimic.
Bog
...bai Bog...bag sama ca ai implinit o varsta si totusi inca (virgula...conjuctie dupa conjunctie...mai bine decat cacofonia! SCUZE!!) copilaresti! E vremea sa intelegi ca poti discerne binele de rau si ca atare trebuie sa incepi sa ai curajul sa dai cu pumnul in masa! Eu stiu ca esti consiliat de Manolache (personal n-am nimic cu omul asta) dar astept de acum mai multa demnitate de la tine! Ca doar de aia esti "Bog the winner"! PARCA ESTI O MACAROANA FIARTA! Unde-i verticalitatea?!!!!!
Aceasta postare a fost editata de Marinaru: 07 February 2003 - 02:42 PM
Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
Cu rabdare si ciocan.
Postat 07 February 2003 - 04:16 PM
Marinare sa sti ca ai dreptate(parca esti taicamiu ca si el vorbeste ca si tine)
Ce sa zic acu', o sa iau atitudine si o sa schimb toate greselile relatate de tine.
Bre dar noi cind ne mai vedem ca tare vreau sa mai vad si ce face tataie.Sa mai vorbim de aventuri la pescuit si altelte..........
Bog
Ce sa zic acu', o sa iau atitudine si o sa schimb toate greselile relatate de tine.
Bre dar noi cind ne mai vedem ca tare vreau sa mai vad si ce face tataie.Sa mai vorbim de aventuri la pescuit si altelte..........
Bog
Aceasta postare a fost editata de bogdanut: 07 February 2003 - 04:17 PM
Postat 08 February 2003 - 11:18 AM
PE 22 FEBRUARIE ESTE ""PLENARA FEDERATIEI DE MODELISM"" - la Sala Polivalenta , incepand cu orele 9:30. Cred ca e momentul sa ne expunem punctul de vedere, politicos si sa vedem cam ce poate sa iasa folositor din asta. Eu cred ca toata lumea vrea sa faca sa mearga treaba mai bine.
PER ASPERA AD ASTRA!
Live to fly!!!!!
Subiectul JURNAL DE ZBOR este initiat de Dom*PROFESOR la 1 septembrie 2003
Live to fly!!!!!
Subiectul JURNAL DE ZBOR este initiat de Dom*PROFESOR la 1 septembrie 2003
Postat 09 February 2003 - 12:07 AM
Daca ii spune pe bune "plenara" sa mor io daca nu vin! Chiar imi era "dor" de-o chestie asa de comunista! :rolleyes:
Pa.
Pa.
URK
Postat 09 February 2003 - 10:45 AM
Incerc sa vin si eu.
Adresa email: bitex25@yahoo.com
Telefon: 0721 385365
Telefon: 0721 385365