Care statie e mai buna??? Originala de la Traxxas e-maxx sau Prefex Kyosho?
Eu prefer kyosho din 3 motive!!!
1 are indicator de baterie 2 are reglaj, la servo, cat de mult sa vireze rotile, 3 se pot incarca bateriile, direct intelecomanda .....
voi ce spuneti???
vreau apreri, tind sa raman la cea de la prefex!!!
Pagina 1 din 1
Care statie e mai buna??? Originala de la Traxxas e-maxx sau Prefex Ky Eu prefer kyosho din 3 motive!!!
Postat 23 July 2010 - 11:40 AM
ambele telecomenzi isi fac treaba la un rtr, perfex-ul castiga ca are acele mici lucruri in plus , traxxas-ul mi-a placut ca avea tragaciul schimbabil la 75-25%.
in cele din urma sunt telecomenzi de baza fara pretentii, poate mai incolo o sa simti nevoia de ceva mai destept cu mai multe functii si poate in 2.4 pentru a scapa de posibile interferente de care sufera 27-ele.
in cele din urma sunt telecomenzi de baza fara pretentii, poate mai incolo o sa simti nevoia de ceva mai destept cu mai multe functii si poate in 2.4 pentru a scapa de posibile interferente de care sufera 27-ele.
* Kyosho Mini-Z MR02 ASF Stock
* Kyosho Mini-Z MR03 Modified by Kyosho, Atomic & Pn-Racing
* Kyosho TF5-S
* HPI Sprint 2 Drift
* Traxxas Slash
* Associated B44 ma vinde
* Control by Spektrum[/color]
* Kyosho Mini-Z MR03 Modified by Kyosho, Atomic & Pn-Racing
* Kyosho TF5-S
* HPI Sprint 2 Drift
* Traxxas Slash
* Associated B44 ma vinde
* Control by Spektrum[/color]
Postat 23 July 2010 - 01:47 PM
XJ39 El'Diablo, la Jul 23 2010, 12:40 PM, a spus:
ambele telecomenzi isi fac treaba la un rtr, perfex-ul castiga ca are acele mici lucruri in plus , traxxas-ul mi-a placut ca avea tragaciul schimbabil la 75-25%.
si cu ce ma ajuta acel 70- 30 % defapt, la tractiune, sau la ce.. merge mai tare?
Arata acest topic
Pagina 1 din 1