Modelism - RHC Forum: AJUTOR pierde semnalul - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

AJUTOR pierde semnalul semnal

#1 Useril este offline   Cossy 

• Nou venit
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 1
  • Inregistrat: 13-May 10

Postat 17 August 2010 - 01:55 PM

In primul rand as vrea sa va salut pe toti si sa va cer ajutorul pentru ca nu stiu ce sa fac. Am o barcuta de nadit pe care o folosesc de aproape jumatate de an. Ultima oara cand am iest cu ea la o partida de pescuit barcuta a inceput sa piarda semnalul dupa aproximativ 30-40 m, iar inainte mergea cam 200-300 m. Precizez ca folosesc o telecomanda E-Fly ETC61-2.4 GHz cea cu 6 canale. Incarcatorul de la baterie are un comutator de incarcare pe 6v si unul pe 12v. Barcuta merge cu acumulator de 6v iar eu ultima oara cand am incarcat-o nu am fost atent si am incarcat bateria cu 12v, pana sa imi dau seama sa incarcat cam 3 ore iar dupa aceea am dat incarcatorul pe 6v dupa care am mai lasat-o cam 2 ore, dar bateria nu era pusa in barcuta (o scot din ea inainte de a o incarca), ar fi putut sa ii cauzeze asta la ceva? Eu mam gandit ca pote sa defectat receptorul dar nu stau prea bine cu banii si nu as vrea sa dau banii pe el pana nu as sti ca este sigur de acolo.Va rog daca ati avea vreun sfat mi-ar fi de folos.
0

#2 Useril este offline   cata2 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 643
  • Inregistrat: 05-November 08

Postat 17 August 2010 - 02:08 PM

Se pare ca bateria s-a bulit . Fa o proba cu alta daca ai daca nu incearca cu 4 bateri R20 .
tel . 0765940409

Nu te certa niciodata cu un prost!
Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!
0

#3 Useril este offline   yyulyyan 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 152
  • Inregistrat: 19-April 10

Postat 18 August 2010 - 09:12 AM

Cossy, la Aug 17 2010, 02:55 PM, a spus:

In primul rand as vrea sa va salut pe toti si sa va cer ajutorul pentru ca nu stiu ce sa fac. Am o barcuta de nadit pe care o folosesc de aproape jumatate de an. Ultima oara cand am iest cu ea la o partida de pescuit barcuta a inceput sa piarda semnalul dupa aproximativ 30-40 m, iar inainte mergea cam 200-300 m. Precizez ca folosesc o telecomanda E-Fly ETC61-2.4 GHz cea cu 6 canale. Incarcatorul de la baterie are un comutator de incarcare pe 6v si unul pe 12v. Barcuta merge cu acumulator de 6v iar eu ultima oara cand am incarcat-o nu am fost atent si am incarcat bateria cu 12v, pana sa imi dau seama sa incarcat cam 3 ore iar dupa aceea am dat incarcatorul pe 6v dupa care am mai lasat-o cam 2 ore, dar bateria nu era pusa in barcuta (o scot din ea inainte de a o incarca), ar fi putut sa ii cauzeze asta la ceva? Eu mam gandit ca pote sa defectat receptorul dar nu stau prea bine cu banii si nu as vrea sa dau banii pe el pana nu as sti ca este sigur de acolo.Va rog daca ati avea vreun sfat mi-ar fi de folos.

Se pare ca nu bateria este de vina CATA ca nu era in barcut cand a incarcat cu 12 . Eu asta am inteles ,corect ?
Niciodata sa nu-ti refuzi inima, merita sa faci orice pt tine

tel. 0723693168
tel. 0766646477
id. mess. yulyyan
0

#4 Useril este offline   sonic xz 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 797
  • Inregistrat: 26-October 07

Postat 18 August 2010 - 09:59 AM

Din postul tau nu se intelege nimic. Ce treaba are bateria de mars cu receptia?

Ce curent debiteaza incarcatorul tau la 6v? Dar la 12v? Daca incarcatorul tau este un redresor auto sau ceva de putere mai mare si ai facut prostia sa incarci la 12v , dupa cum ai zis, e foarte posibil sa ai un acumulator numai bun de aruncat.
Baga acumulatorul pe barca si vezi daca mai are viata in el.
Inca o chestie. La 2.4 ghz trebuie sa ai antena/antenele de receptie in exterior si sa se asigure contact vizual catre statie.De asemenea trebuie sa stea departe de motoare periate, altfel merge mai prost ca un sistem in FM.
0

#5 Useril este offline   stelian 

• NAVOMODELE CNX
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2400
  • Inregistrat: 01-December 08

Postat 20 August 2010 - 06:47 PM

Cossy, la Aug 17 2010, 02:55 PM, a spus:

salut ,, pune un aparat de masura pe acumulator ...
facebook
https://www.facebook...3/photos_stream

https://www.facebook...le.7/photos_all

Alte barcute construite , poze de pe alte meleaguri !
http://forum.rcdesig...read274739.html

0721 241 744 VODAFONE
0762 028 013 COSMOTE

[Mail stelianionascu@yahoo.com [/size]
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu