Ce fel de radiocomanda sa aleg? Una de 2,4 sau una de 30-40 mhz?
Sunt probleme cu raza de actiune in functie de frecventa?
Conteaza numarul de canale daca folosesc 3 servo (2 pt cuve si unul pt carma).
Am nevoie in acest caz de o radiocomanda cu 6 canale?
Ca pret doresc sa ma limitez in jurul sumei de 250 lei.
Doresc sa o folosesc la o barcuta pt nadit, ca ex.: cea a d-lui Stelian
(inca nu m-am apucat de ea, sper sa imi puteti da niste sfaturi)
0763.63.50.34 - Dragos MELCHER
Va multumesc frumos,
Pagina 1 din 1
ce fel de radiocomanda sa aleg ? navomodele de plantat
Postat 20 July 2010 - 07:53 PM
Salut, poti folosi o telecomanda in 2.4 Ghz cu 4 canale fara probleme pentru o barca de plantat cu doua cuve.
Problema e ca omul dupa ce termina treaba mai vrea diverse pe barca, sisteme de eliberet monturile separat fata de cuve, lumini on-off din telecomanda si alte lucruri care pe parcurs-ul constructiei le vei dori.
Problema e ca omul dupa ce termina treaba mai vrea diverse pe barca, sisteme de eliberet monturile separat fata de cuve, lumini on-off din telecomanda si alte lucruri care pe parcurs-ul constructiei le vei dori.
Postat 10 November 2010 - 01:44 AM
Dragos Melcher, la Jul 20 2010, 07:49 AM, a spus:
Ce fel de radiocomanda sa aleg? Una de 2,4 sau una de 30-40 mhz?
Va multumesc frumos,
Va multumesc frumos,
Cel mai bine cred ca ar fi sa alegi o una de 2,4 pe 6 canale, exact cum a zis si LARY, dupa aceea vei dori sa mai adaugi cate ceva :D
Postat 10 November 2010 - 07:01 AM
Korbu, la Nov 10 2010, 01:44 AM, a spus:
Cel mai bine cred ca ar fi sa alegi o una de 2,4 pe 6 canale, exact cum a zis si LARY, dupa aceea vei dori sa mai adaugi cate ceva :D
Da, aceeasi parere am si eu, dar daca nu ai bani de 2.4ghz poti merge si in mhz , ideea este sa aibe 6 canale numai din ce ai spus u la inceput iti trebuiesc 4 obligatoriu, apoi cine stie ce ideei mai iti vin asa ca marge pe 6 canale, spor la treaba
Postat 10 November 2010 - 07:55 AM
NAVOMARIUS, la Nov 10 2010, 07:01 AM, a spus:
Da, aceeasi parere am si eu, dar daca nu ai bani de 2.4ghz poti merge si in mhz , ideea este sa aibe 6 canale numai din ce ai spus u la inceput iti trebuiesc 4 obligatoriu, apoi cine stie ce ideei mai iti vin asa ca marge pe 6 canale, spor la treaba
Asta nu inseamna ca una in MHz e semnificativ mai ieftina decat una in 2,4 GHz cand e vorba de acelasi producator si aceeasi platforma de emitator. Deci nu mai aruncati astfel de afirmatii.
Important este sa nu nimeriti o plesnitoare no-name, fiind limitati la o suma mica (gen cei 250 lei). Daca veti cauta atenti pe forum, probleme cu transmisia au aparut doar la astfel de plesnitori. Apoi oricum astea au viata scurta si pe viitor veti lua ceva mai bun dar banii aruncati la inceput raman aruncati si veti regreta ca nu v-ati luat de prima oara ceva care sa va scuteasca de nervi.
Atentie si la vanzarile second hand. Puteti cumpara ceva ce deja si-a trait traiul, sau ceva trantit si dereglat, sau cu acumulatorul abuzat, sau pur si simplu ceva ce n-a adus satisfactii.
In rest, cu numarul de canale, e valabil ce s-a scris mai sus.
Aceasta postare a fost editata de navigator: 10 November 2010 - 02:57 PM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1