simulator... ce va tine in fata lui?
Postat 03 July 2010 - 08:17 PM
nimic, dupa 5 minute n-am mai rezistat. am incercat cu pauze, fara, cu bere, cu alune, cu pauza de meci.... de la 16:30 pana acum nu cred ca am dat 20 de minute
tot ce am invatat pana acum a fost aproape direct pe heli si cu nenumarate crash-uri
spuneti-mi cum va motivati. sau voua va place si sunt eu defect?
Blade 400 3D, Gaui 200V2, Spektrum DX6i 2,4 GHz
Trez 450 Pro FBL, Mikado 400 FBL
Postat 03 July 2010 - 08:21 PM
O sa iti imprumut Phoeni x-ul (dupa ce il primesc), poate ca alt simulator o sa te stimuleze mai tare. Stefan
Aceasta postare a fost editata de stiganas: 03 July 2010 - 08:21 PM
elicopterele mele http://www.rhcforum....-mele-stiganas/
Postat 03 July 2010 - 08:34 PM
imi aduci aminte de cei care manaca pana carpa la restaurant daca e poartia mare.... daca tot au platit :rolleyes:
multumesc de oferta, chiar vreau sa il incerc.
Postat 03 July 2010 - 09:03 PM
"Tricopterul asta e mai bun ca orice simulator !"
Aceasta postare a fost editata de renatoa: 03 July 2010 - 09:03 PM
Postat 03 July 2010 - 09:07 PM
Toate cele bune
Eugen
Postat 03 July 2010 - 09:25 PM
Chestia cu banii este intr-un context mai larg, ce e moca in general nu e apreciat cum trebuie, de aceea ma feresc sa dau lucruri moca, se arunca pe ele tot felul numai din cauza ca sunt moca.
De genul:
- am un servo moca;
- il vreau eu, imi trebuie;
- super, la ce il folosesti ?
- fac un avion;
- excelent, in ce faza esti ?
- incep cu servo de la tine si dupa aia mai vad.
- a bun, dar statie ai ?
- nu am, am o masinuta, dar cu servo de la tine o sa-mi fac un avion si imi cumpar si o statie;
etc, etc.
Pentru renatoa: mircea practica cu ravna hover inverted, nu cred ca un tricoper il ajuta.
EugenS, la Jul 3 2010, 10:07 PM, a spus:
Toate cele bune
Eugen
Postat 03 July 2010 - 09:30 PM
Si nu numai asta : daca incepi sa exersezi manevre grele gen piro flip sigur nu incepi direct la camp ci in fata ecranului pentru caci altfel timpul petrecut la zbor este egal cu drumul de acasa la teren si invers plus maxim 10 secunde.
Restul de hover-uri in toate felurile le mai poti incerca dar daca vrei sa incepi sa zbori la altitudine foarte mica ( gen maestrul Tarek ) si sa fii sigur ca nu dai cu palele de mama natura iarsi la P.C. pana macar acolo iese , restul ...... putin curaj si multa adrenalina !
Adrenalina ca in bancul cu ursu si cei doi vulturi !
Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 03 July 2010 - 09:36 PM
Postat 03 July 2010 - 09:31 PM
si nu am prea muti, doar stiu sa ma intind cat imi e patura, imi ramane de mancare si daca faram heliul si il fac la loc.
evident, o cheltuiala nu ma bucura, dovada ca am incercat sim-ul, asta numai ca imi e frica ca faram v-barul cu putin ghinion. Blade-ul saracul e invatat, nu se supara de inca un crash mic :rolleyes:
De acord cu Stefan, lucrurile moca nu-s apreciate... pacat.
Aceasta postare a fost editata de patrocle: 03 July 2010 - 09:41 PM
Postat 03 July 2010 - 09:53 PM
Haideti sa initiem un campionat amical de figuri impuse ( stabilite de " adversari " ). In felul acesta vom fi nevoiti sa stam mai mult in fata simulatorului si vom reusi economii importante in bugete.
Toate cele bune
Eugen
Postat 05 July 2010 - 08:49 AM
pentru cei ce incerca figuri noi direct pe heli, e foarte important sa aveti un plan foarte clar cu ce faceti daca lucurile scapa de sub control. si sa si exersati manevera de "bailout" inainte de a trece efectiv la exercitiu. Desi stiu asta foarte bine, e al treilea crash din acest motiv. Cred ca ii zice prostie :rolleyes:
a, si nu pe vant prea mare raportat la model
exersam inverted cu coada la mine... bate vantul cam tare si nu era foarte clar ce fac eu si ce face vantul. a ajuns prea departe si am inceput sa ma gandesc: "il rastorn la loc cu flip? flip pe fata sau pe spate? ...cu roll? il las inverted si il dau din coada cu botul la mine?" cred ca l-am intors cu flip, dar era foarte departe deja, jos, si oricum a iesit ceva gen nose-in inclinat la 45 grade pe doua axe. ...sau nu, fiindca am pierdut orientarea
blade-ul e in revizie capitala cu ocazia asta, pare ca dupa 3-400 de zboruri rulmentii pricipali sunt dusi (motor, ax principal, toti cei lagati de coada, etc.). Din pacate am pierdut si din piesele custom de la head-ul FBL. Se fac si alea la loc.
Postat 05 July 2010 - 10:15 AM
Succes in continuare! http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/rolleyes.gif
Postat 05 July 2010 - 10:42 AM
patrocle, la Jul 5 2010, 09:49 AM, a spus:
pentru cei ce incerca figuri noi direct pe heli, e foarte important sa aveti un plan foarte clar cu ce faceti daca lucurile scapa de sub control. si sa si exersati manevera de "bailout" inainte de a trece efectiv la exercitiu. Desi stiu asta foarte bine, e al treilea crash din acest motiv. Cred ca ii zice prostie http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/smile.gif
a, si nu pe vant prea mare raportat la model
exersam inverted cu coada la mine... bate vantul cam tare si nu era foarte clar ce fac eu si ce face vantul. a ajuns prea departe si am inceput sa ma gandesc: "il rastorn la loc cu flip? flip pe fata sau pe spate? ...cu roll? il las inverted si il dau din coada cu botul la mine?" cred ca l-am intors cu flip, dar era foarte departe deja, jos, si oricum a iesit ceva gen nose-in inclinat la 45 grade pe doua axe. ...sau nu, fiindca am pierdut orientarea
blade-ul e in revizie capitala cu ocazia asta, pare ca dupa 3-400 de zboruri rulmentii pricipali sunt dusi (motor, ax principal, toti cei lagati de coada, etc.). Din pacate am pierdut si din piesele custom de la head-ul FBL. Se fac si alea la loc.
ii zice back-up plan asa ii zice bert kramer.
referitor la sim intradevar e plictisitor , ma dau rar si atunci pe net in retea asta il face mai interesant.
manevrele noi le incerc cu heli de sacrificiu (450 de obicei)-
Van kit conversie T-rex 250e in 700Nitro
Postat 05 July 2010 - 11:19 AM
cum fac aproape numai asta, am ajuns de zbor numai cu el
Postat 05 July 2010 - 01:54 PM
patrocle, la Jul 5 2010, 12:19 PM, a spus:
cum fac aproape numai asta, am ajuns de zbor numai cu el
satisfa-mi si mie o curiozitate pune-i palele invers vezi daca face inverted!
il pui din mana invers...
Postat 05 July 2010 - 02:13 PM
ce zici tu am vrut sa fac cu MSR-ul, insa nu merge sa ii pui pale invers, trebuie altele cu profil pe dos, altfel trebuie sa ii schimbi sensul de rotatie... nici o problema, dar ce faci cu coada.... schimbi si acolo sensul, dar apoi trebuie sa il schimbi si la gyro si aici s-a incheiat povestea
vezi aici pe la minutul 2:00 http://www.youtube.c...h?v=knCyQW4w_T8
(putin ca nu e nimic prea interesant)
Postat 05 July 2010 - 03:57 PM
patrocle, la Jul 5 2010, 03:13 PM, a spus:
ce zici tu am vrut sa fac cu MSR-ul, insa nu merge sa ii pui pale invers, trebuie altele cu profil pe dos, altfel trebuie sa ii schimbi sensul de rotatie... nici o problema, dar ce faci cu coada.... schimbi si acolo sensul, dar apoi trebuie sa il schimbi si la gyro si aici s-a incheiat povestea
vezi aici pe la minutul 2:00 http://www.youtube.c...h?v=knCyQW4w_T8
(putin ca nu e nimic prea interesant)
da ai dreptate le-am incurcat...
Postat 05 July 2010 - 04:00 PM
http://www.youtube.c...h?v=0tFN7PIoSEs
Postat 07 July 2010 - 07:24 PM
problema e ca in ciuda faptului ca consola virtuala de pe ecran copiaza perfect miscarea stikurilor de la consola ,cand selectez consola din meniul controler si pun interlink(care e singura) elicopterul isi reduce turatia motorului si se opreste. Daca misc stickul de trottle in sus se vede cum ses schimba unghiul pa pale dar nu se accelereaza.
Va rog o farama de ajutor
Postat 07 July 2010 - 07:42 PM
emilemir, la Jul 7 2010, 08:24 PM, a spus:
problema e ca in ciuda faptului ca consola virtuala de pe ecran copiaza perfect miscarea stikurilor de la consola ,cand selectez consola din meniul controler si pun interlink(care e singura) elicopterul isi reduce turatia motorului si se opreste. Daca misc stickul de trottle in sus se vede cum ses schimba unghiul pa pale dar nu se accelereaza.
Pai este treaba de soft in rest nu cred ca se poate face ceva mecanic ... :) incearca si un alt 4.5 sau iti recomand sa iti iei de pe undeva un Aerofly Deluxe ... daca vrei iti dau eu unu care merge brici pe stick ... sa ma vada CNA-ul frate :))
YaK 54 2.7m Wing Spam - DLE 111 cc Under Construction
T50 EDF 70mm
Easy Glider Pro RTF
ACROMaster RTF
TELINK YAK 54 RTF
Heli
Ornith 7.5 cc RTF
SJM 325 SE - RTF
Ornith-TReX 600 8.5 cc ARTF
Postat 07 July 2010 - 07:52 PM
Postat 07 July 2010 - 08:24 PM
E pe undeva un topic cu setarile in Real Flight
emilemir, la Jul 7 2010, 08:24 PM, a spus:
Postat 07 July 2010 - 09:12 PM
emilemir, la Jul 7 2010, 07:24 PM, a spus:
pune smoke pe un canal care ori e plin ori e gol. daca e gol dai reverse, si ai motor tot timpul. eu asa l-am utilizat. acum am si PhoenixRC dar daca fac crash tot cu stick la jumate plec. mi-e lene sa dau de maneta de idle. pune smoke sa ai semnal full si distreazate!!!
Aceasta postare a fost editata de firedragon: 07 July 2010 - 09:13 PM
elicoptere:blade msr, t-rex450sev2, t-rex 600esp si o jumate de t-rex 500esp
planor multiplex cularis
)

Postat 08 July 2010 - 07:05 PM