Deschid acest topic sa aflu si eu ca sa nu mor prost, (nu sunt tocmai nou in domeniu da sa pare ca inca nu stiu.)
Unde sau de la cine se poate cumpara combustibil de 16% 20% sau 25% altceva in afara de TORNADO? (tornado am si eu).
Stiu ca de ceva timp acesta este un forum cu dedicatie, si ca nu se pot scrie celalale magazine, asa ca astept pe privat un nume de magazin sau un nr de telefon.
Va multumesc anticipat.
Pagina 1 din 1
Combustibil AUTO unde se gaseste
Postat 29 June 2010 - 11:20 PM
bolocang, la Jun 29 2010, 04:08 PM, a spus:
Deschid acest topic sa aflu si eu ca sa nu mor prost, (nu sunt tocmai nou in domeniu da sa pare ca inca nu stiu.)
Unde sau de la cine se poate cumpara combustibil de 16% 20% sau 25% altceva in afara de TORNADO? (tornado am si eu).
Stiu ca de ceva timp acesta este un forum cu dedicatie, si ca nu se pot scrie celalale magazine, asa ca astept pe privat un nume de magazin sau un nr de telefon.
Va multumesc anticipat.
Va multumesc anticipat.
AutoRC.ro - inca este in constructie atat magazinul virtual, cat si cel real, dar trimite-i un mail lui Shaks si te va servi cu siguranta.
Din cate cunosc, distribuie Tornado, Morgan si RB (orice concentratie de nitro)
In the laws of nature, there is nothing imposible except the state of your mind!..
--------------------
Locuri de munca - Angajari - Companii: myFirstJob.ro
Publicitate aproape gratuita: tag-uri.ro
--------------------
Locuri de munca - Angajari - Companii: myFirstJob.ro
Publicitate aproape gratuita: tag-uri.ro
Postat 30 June 2010 - 10:00 AM
ranet, la Jun 30 2010, 12:20 AM, a spus:
AutoRC.ro - inca este in constructie atat magazinul virtual, cat si cel real, dar trimite-i un mail lui Shaks si te va servi cu siguranta.
Multumesc RANET da ma rog de Sahin de 100 de ani sa imi dea o lista de preturi
XRAY XB 4
XRAY T4
XRAY T3 2012
XRAY T3 2012
XRAY NT1
XRAY XB808e
XRAY M18 PRO
SCHUMACHER CAT SX 3
SCHUMACHER Mi4Lp
Team Durango DESC 410
Team Durango DESC 410
SERPENT S120LT
XRAY T4
XRAY T3 2012
XRAY T3 2012
XRAY NT1
XRAY XB808e
XRAY M18 PRO
SCHUMACHER CAT SX 3
SCHUMACHER Mi4Lp
Team Durango DESC 410
Team Durango DESC 410
SERPENT S120LT
Postat 30 June 2010 - 06:05 PM
Nu a fost in intentia mea sa te supar, doar ca in ultima perioada am fost in vrie cu magazinul si cu timpul (ziua de lucru de 26 de ore). Stai sa dam drumul si incepem o colaborare de ne bubuie urechile la amandoi. Pana una alta am inteles ca-ti trebuie una bucata de 25%, arunca ancora la mine in fata si bagam si de-o barfa mica. Dupa ce dau drumul, lucrurile se imbunatatesc si chiar sunt interesat sa facem biznis...
Autorc furnizeaza Tornado si Morgan...
Autorc furnizeaza Tornado si Morgan...
20cm of RC experience
Arata acest topic
Pagina 1 din 1