Bazar ! Fitile , motoare , etc.
Postat 12 October 2004 - 04:09 PM
Am creat acest subiect pentru ca si eu am nevoie de niste fitilie si de niste Kno3 ca la mine in oras nu se gaseste !
Poate reusim sa ne ajutam unul pe altul si sa facem schimb de unele chestii , sa cumparam unele chestii !
Am vazut ca dexter face fitile dar vad ca nu raspunde !
Multumesc !
Poate reusim sa ne ajutam unul pe altul si sa facem schimb de unele chestii , sa cumparam unele chestii !
Am vazut ca dexter face fitile dar vad ca nu raspunde !
Multumesc !
Postat 14 October 2004 - 01:29 PM
Ar fi bine, ca ne-am mai ajuta intre noi.
Sa avem o minibursa numai de rachete. :lol:
Acum sunt foarte ocupat dar daca imi fac ceva timp iti cumpar eu KNO3 si iti trimit prin posta. Eu am luat de la comchim dar este cva mai scump. Are concentratie 99%. Parca am dat Doua sute si ceva mii lei pe un kg. Mai ieftin avea Skyspy dar nu l-am mai vazut pe aici de ceva timp.
Sa avem o minibursa numai de rachete. :lol:
Acum sunt foarte ocupat dar daca imi fac ceva timp iti cumpar eu KNO3 si iti trimit prin posta. Eu am luat de la comchim dar este cva mai scump. Are concentratie 99%. Parca am dat Doua sute si ceva mii lei pe un kg. Mai ieftin avea Skyspy dar nu l-am mai vazut pe aici de ceva timp.
Postat 14 October 2004 - 09:05 PM
Gigi te rog sa ma crezi ca sunt disperat !
Nu gasesc Kno3 aici la mine si nu pot lua nici pe firma de la Chimopar ca nu ajung prin Bucuresti curand !
As ramane ff recunoscator daca ai putea sa cumperi 2 kg de Kno3 , unul pt mine :lol: si unul pt tine pe care ti-l fac cadou daca ma ajuti ! si trimiti prin posta cu ramburs !
Multumesc !
Nu gasesc Kno3 aici la mine si nu pot lua nici pe firma de la Chimopar ca nu ajung prin Bucuresti curand !
As ramane ff recunoscator daca ai putea sa cumperi 2 kg de Kno3 , unul pt mine :lol: si unul pt tine pe care ti-l fac cadou daca ma ajuti ! si trimiti prin posta cu ramburs !
Multumesc !
Postat 21 November 2004 - 05:10 PM
vand capse electrice
sunt facute cu nichelina shi praf de pushca (aceeashi compozitzie ca shi la fitile)
au un diametru de maxim 4 mm
plata ca shi la fitile
pretz 15.000/buc
nichelina e mai subtzire decat un fir de par
sunt facute cu nichelina shi praf de pushca (aceeashi compozitzie ca shi la fitile)
au un diametru de maxim 4 mm
plata ca shi la fitile
pretz 15.000/buc
nichelina e mai subtzire decat un fir de par
Schimbat Nick in Dexter_Jr ca sa resetam numaru de mesaje
Postat 04 December 2004 - 06:18 PM
D3xt3r_Jr .. intrebarea mea e in felul urmator ...
Contra cost .. imi poti trimite prin posta urmatoarele : - 10 bucati capse diametru 4 mm
- 4 metri fitil ( preferabil diametru apropiat de 4 mm )
si daca ai de unde sa faci rost .. un motor de racheta metalic .. nu am de unde sa fac rost si imi trebuie pt bancul de test la cateva amalgame de-ale mele ...
astept reply
Contra cost .. imi poti trimite prin posta urmatoarele : - 10 bucati capse diametru 4 mm
- 4 metri fitil ( preferabil diametru apropiat de 4 mm )
si daca ai de unde sa faci rost .. un motor de racheta metalic .. nu am de unde sa fac rost si imi trebuie pt bancul de test la cateva amalgame de-ale mele ...
astept reply
Postat 05 December 2004 - 08:00 PM
Ai mare grija ce faci ca bate la ochi.
Mai treceti si voi pe MI, ca unele discutii sunt nu off-topic ci off-lege. Pe bune! Am facut si eu multe ilegale candva, dar n-as spune-o pe un forum asa citit... Aveti grija ca ce-i aici se gaseste usor pana si cu Google. Unii n-au ocupatie sau au tocmai aceasta ocupatie.
Spor la treaba! Incearca sa folosesti motor metalic numai daca e ceva serios de facut. Altfel, rezista bine si alea de carton.
Mai treceti si voi pe MI, ca unele discutii sunt nu off-topic ci off-lege. Pe bune! Am facut si eu multe ilegale candva, dar n-as spune-o pe un forum asa citit... Aveti grija ca ce-i aici se gaseste usor pana si cu Google. Unii n-au ocupatie sau au tocmai aceasta ocupatie.
Spor la treaba! Incearca sa folosesti motor metalic numai daca e ceva serios de facut. Altfel, rezista bine si alea de carton.
Adresa email: bitex25@yahoo.com
Telefon: 0721 385365
Telefon: 0721 385365
Postat 05 December 2004 - 08:19 PM
heya bitex .. ai dreptate .. insa .. desi e oarecum ilegal .. pe topic-ul asta ar trebui sa fie un fel de bazar .. right? :D .. oricum .. crede-ma, nu vreau altceva decat sa fac show de revelion la munte pentru niste prieteni .. deci .. nu cred ca supar pe nimeni nu asta
my respects pt sfat .. motorul oricum vreau sa il am doar pt teste ;)
my respects pt sfat .. motorul oricum vreau sa il am doar pt teste ;)