ce avantaje ai daca esti :
Postat 06 December 2006 - 04:11 PM
elibaba, la 6 Dec 2006, 16:08, a spus:
Io mi-am luat deja niste bani si i-am pus sa imi reseteze nr de mesaje... Gandeste-te ca noi astia care postam mult pe forum tinem forumul... daca nu ne atrage cu ceva de ce sa mai stam pe aici ?
PS: Fie vorba intre noi cum crezi ca mi-am luat statia aia scumpa ?
Postat 06 December 2006 - 04:20 PM
elibaba, la 6 Dec 2006, 16:17, a spus:
Trebuie sa "cracuiesti" un pic site-ul... nu iti fie frica patronii nu sunt romani si nu inteleg ce scriem noi aici. Vorbeste cu Dan2 sau cu speedy400 ca ei au laut cei mai multi ban i
Postat 06 December 2006 - 04:21 PM
Nu e deloc simplu sa ajungi la 2000 de mesaje!
Io abia acu de curand am reusit!
Si dupa atat efort, sincer sa fiu, milionul ala mi se pare cam putin!
Ar putea si ei sa sara la interval cu ceva mai substantial. Sau ceva mai des! Io zic ca ar trebui cate o incurajare la fiecare 500, maxim 1000 mesaje.
Voi ce ziceti? Mie asa mi se pare echitabil!
Postat 06 December 2006 - 04:44 PM
Subscriu si eu la ideea lui Valteras cred ca cel mai bine ar fi ca pe la vreo 500 de mesaje sa se dea milionu ala, iar suma sa creasca exponential(sau geometric) odata cu numarul de mesaje.
iar cu "cracuitu" la forum e foarte usor...intra aici bagi userul de pe forum iti da un link care il pui in profil acolo unde zice "URL" si gata. cand ai 2000 de mesaje(poate in viitor 500) o sa te contacteze adminul sa te intrebe unde sa primesti banii
Aceasta postare a fost editata de Dexter_Jr: 06 December 2006 - 04:44 PM
Postat 07 December 2006 - 07:00 AM
Umblu si eu pe forum si dau de chestia asta cu "care are mai multe mesaje,.." si ma intreb: Cum vine asta? Adica conteaza numarul de mesaje, nu continutul? Adica orice pierde vara care nici nu stie sa scrie mai mult de 2 cuvinte legate poate lua un Premiu? Are, n-are treaba, pac la forum? Pentru ca "tine forumul in viata? Cu interjectii si emoticonuri? Ca 2000 de mesaje inteligente, s-avem pardon, cam greu ! Si vine apoi si apare ca Mega Membru, mega la ce? Incepatorii trebuie sa se uite la el ca la "guru"?
Imi dau seama ca nu aveti cum aprecia"calitatea" celor spuse de fiecare, si nici nu trebuie, dar pana la aprecia pe cineva doar dupa numarul de mesaje postate, mi se pare, pardon, deplasat.
Postat 07 December 2006 - 09:07 AM
io ma gandeam sa ii dea inca un premiu, pt cel mai scurt mesaj de pe forum, care sa constea in varza murata, sau branza in burduf de caine
oricum m-am bagat cica sa critic si eu un "crud" dar de fapt eu scriu aici ca trebuie sa ii intrec pe baieti sa iau milionu, ca am ramas in urma la plata curentului in ferentari si la rata maybach-ului !!!!
cred ca este fan omu'
Postat 07 December 2006 - 10:16 AM
Multe mesaje le-am dat la inceput cand nu stiam despre ce e vorba si puneam multe intrebari (multe dintre ele tampite) . Sunt cativa pe forum care au multe mesaje pentru ca au dat raspunsuri la intrebarile noaste. Sunt unii pe forum care au 2 mesaje si sunt mai modelisti decat 90% din noi.
Daca cineva alearga dupa stelute inseamna ca are o problema la cap....
liviu123 ... Cine a zis ca incepatorii trebuie sa se uite la aia cu multe mesaje ca la guru ? Te porti de parca ti-a zis cineva ceva ... nu iti impune nimeni nimic. Adica pari iritat de o problema care nu exista...
Aceasta postare a fost editata de ZOD: 07 December 2006 - 10:21 AM
Postat 07 December 2006 - 11:22 AM
ZOD, la 7 Dec 2006, 10:16, a spus:
Uite la el ce parsiv e.
Ar face orice ca sa ia el banii...
Cam acri strugurii... hm Zoade?
Postat 07 December 2006 - 11:39 AM
Red Sky, la 7 Dec 2006, 11:22, a spus:
ZOD, la 7 Dec 2006, 10:16, a spus:
Uite la el ce parsiv e.
Ar face orice ca sa ia el banii...
Cam acri strugurii... hm Zoade?
Da da.. rade ciob de oala sparta.. iti aduci aminte cand ti-ai luat avionul ala mare pe banii RHC-ului ?
Da .. sa stie toata lumea RedSky a luat 432 de euro si 34 de centi pentru mesajele de la RHC... pe cand io MegaMembru de mult timp am luat doar cateva milioane amarate...
Postat 07 December 2006 - 01:36 PM
Postat 07 December 2006 - 01:51 PM
ZOD, la 7 Dec 2006, 12:39, a spus:
Conform regulametului, el a indeplinit mai repede cele 2000 de mesaje...nu ca tine...eu de ce spuneam ca daca vrea banu gros, trebuie sa reuseasca in 2 saptamani?..asta e recordul care trebuie doborat...altfel o sa ia un milion amarat!
Cu rabdare si ciocan.
Postat 07 December 2006 - 01:53 PM
Roger, la 7 Dec 2006, 13:36, a spus:
Hopaa... ai atins coarda sensibila.
E ca si cind ai intreba un militian daca ia mita.